KingV Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 tek taşımı kendim aldım nasıl bir nick? soruyu soran şahıs bayan galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 o 1 - 2 haftada ne aksiyon olmuştur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 adam penisinin her girdiği yerin raporunu versin mi istedin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 herkes birilerinin eski görüştüğüdür yanız bu lafımı bir kenara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 meykap seks mumkunse once dov sonra op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 1-2 hafta dediği bir gece falan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Hiç bir sevgilime/kız arkadaşıma/ ciddi düşündüğüm bir kıza eski ilişkimi anlatmayı sevmiyorum. Anılara saygısızlık gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 analara saygısızlık diye okudum sdafsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 balon said: Hiç bir sevgilime/kız arkadaşıma/ ciddi düşündüğüm bir kıza eski ilişkimi anlatmayı sevmiyorum. Tek gecelik ilişkilerine rahat rahat anlatıyor musun? - Merhaba ismim balon, herşey lisede ayferle başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Tek gecelik ilişki ne abi. Sanki hepimiz New York'da şehir manzaralı çatı katı dairede hırpani bir hayat yaşayan ressamlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Ya işte ben de hep filmlerden falan görüyorum. Ordan öğreniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Filmlerde olmasa zaten halim hepten duman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. İlişki kültürünüz yok. ciddi ilişkiyi'yi tanıma kültürünüz yok. one night standi tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, pozisyon çeşitliliğine hazır değilsiniz. Sevgilim var diyeniz de tatava. İlişkinin'nin her çeşidini yaşadım diyo, ara sokakta bir esnaf kızıyla ilişki yaşamamış mesela. Duyulmuş ilişkileri görmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 İnsanların sevgilisi var negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 aktiftablet said: Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. İlişki kültürünüz yok. ciddi ilişkiyi'yi tanıma kültürünüz yok. one night standi tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, pozisyon çeşitliliğine hazır değilsiniz. Sevgilim var diyeniz de tatava. İlişkinin'nin her çeşidini yaşadım diyo, ara sokakta bir esnaf kızıyla ilişki yaşamamış mesela. Duyulmuş ilişkileri görmüştür. Bırak lan alfa romeo. Kurudun kaldın kayıplara karıştın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 aktiftablet said: Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. İlişki kültürünüz yok. ciddi ilişkiyi'yi tanıma kültürünüz yok. one night standi tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, pozisyon çeşitliliğine hazır değilsiniz. Sevgilim var diyeniz de tatava. İlişkinin'nin her çeşidini yaşadım diyo, ara sokakta bir esnaf kızıyla ilişki yaşamamış mesela. Duyulmuş ilişkileri görmüştür. İlişkinin her çeşidini yaşamış olmak adına ara sokakta bir esnaf kızıyla ilişki yaşamışlık nasıl bi ölçüm kriteridir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 balon'a sor :p ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 dasaaa said: Masakari said: Benim hiç sevgilim olmadı lan nası bişey bu yeniliyor mu ? abi hadi senin olmadı. arkadaşlarının da mı olmadı? yoksa sen sen İNŞAATÇIMAKİNACI MISIN!!! gerçekten ya. inşaat + makine okuyabilse birisi nasıl olurdu acaba? "ANANIN RULMANINA BETON DÖKERİM" gibi yaratıcı deyimler çıkar mıydı? ayrıca evet, yenilebilir. ahaha bu ne böyle be. adeta bir voltron oluşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Yok olm yok işte alla alla ya olsa sizden mi saklıcam lan !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Eski günübirlik ilişkilerini böbürlene böbürlene anlatıp sonra "sence ben ilişki yaşayamıyo muyum?" diyen vardı bitane, öte nahoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 yav belki adamın doru dürüst sevgilisi olmadı, ezilmemek için işte öle ciddi bişi olmadı 1-2 hafta ehüehü desin bırak da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 aktiftablet said: Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. İlişki kültürünüz yok. ciddi ilişkiyi'yi tanıma kültürünüz yok. one night standi tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, pozisyon çeşitliliğine hazır değilsiniz. Sevgilim var diyeniz de tatava. İlişkinin'nin her çeşidini yaşadım diyo, ara sokakta bir esnaf kızıyla ilişki yaşamamış mesela. Duyulmuş ilişkileri görmüştür. bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 kızların genel özelliği, her sevgilim versin karım bakire olsun adamlarını hem eleştirirler hem de hep bunlara tav olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 imamizer said: aktiftablet said: Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. İlişki kültürünüz yok. ciddi ilişkiyi'yi tanıma kültürünüz yok. one night standi tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, pozisyon çeşitliliğine hazır değilsiniz. Sevgilim var diyeniz de tatava. İlişkinin'nin her çeşidini yaşadım diyo, ara sokakta bir esnaf kızıyla ilişki yaşamamış mesela. Duyulmuş ilişkileri görmüştür. İlişkinin her çeşidini yaşamış olmak adına ara sokakta bir esnaf kızıyla ilişki yaşamışlık nasıl bi ölçüm kriteridir ya. Tek gecelik için Polat residansa kız atmanın yanında paha biçilemez bir ölçüm kriteridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 ilk buluşmada soran var bunları, öldüren muhabbet. bir yıldır çıkıyorsanız pek de olumsuz düşünecek bi taraf yok bence, uzun süren bi ilişkisi olmamış ve bazen atlayabileceğine atlamış işte yurdum türk erkegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar