Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 şu iki plazma televizyondan hangisi daha iyi? PS3 üzerinde oyun oynama ve BD film izleme için özellikle... Samsung PS64D8000FS http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/plasma-tv/PS64D8000FSXTK Özellikleri: Real Black Filter, Clear Image Panel, 3D HyperReal Engine, 600Hz Subfield Motion, Mega DCR, Cinema Smooth, Wide Color Enhancer, Film Mode, Digital Noise Filter, 262144 Gri Seviyesi, Natural True Color (18 bit), Dolby Digital Plus / Dolby Pulse, SRS TheaterSound HD, dts 2.0, 10 watts x 2 ses çıkışı, Smart TV, HDMI 1.4, BD Wise, Oyun Modu, Ekran Yanma Koruması, DVB-T/C/S2, Dahili DTV Tuner, CI/CI+, 4x HDMI, 2X USB Panasonic TX-P65VT50 http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/%C3%9Cr%C3%BCnler/Viera+TV%27ler/VIERA+NeoPlasma+TV/TX-P65VT50/overview/8971449/index.html Özellikleri: DVB-T/T2/C/S/S2, 0.001m/sn tepki hızı, Dinamik/Normal/Sinema/Oyun/THX 3D (Sinema/Aydınlık Oda)/Pro1/Pro2 modu, 24.576 eşdeğeri renk geçişi, Infinite Black Ultra, 24p Oynatma (2:2)/24p Akıcı, THX(Akustik Denge) Modu, isf Modu, Smart VIERA Engine Pro, 3D 24p Film gösterme/Pürüzsüz Film, 3D Real Sound, V-Audio ProSurround 2.1, Dolby Digital Plus/DolbyPulse/DTS 2.0+Digital Out, CI, SDXC, 3x USB, 4x HDMI, Bluetooth, AVCHD 3D/Aşamalı/SD-VIDEO/MotionJPEG (Lumix)/DivXPlusHD/WMV/MKV/AVI/MP4/MOV/MP3/AAC/WMA Pro/FLAC/JPEG/MPO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 hakikaten kalite istiyorsan 50gw30 tavsiye ederim fiyat/performans dalinda 3d smart tv fln yalan seyler bunlar yok param var diyorsan p65vt50 en iyi secenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Plazmada nirvana Pioneer panelleri saymazsan Pana. VT serisi de en üst seri ki VT50 2012 model yani amcaların amiral gemisi şuan. Samsung, LG vs bunlardan plazma alınmaz. Plazma alcaksan şuan sıfır olarak Panasonic'ten şaşmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Bu Hz olayları yalan. Delikanlı adam 600hz, 200hz falan kullanmaz, kapar. 3D için 120 HZ olması yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 pioneer dedin de pioneer türkiye'de satılıyor mu ki? pioneer.com.tr'ye baktım tv göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 tx-p65 hakkında fikrim yok ama tx-p42 kullanıyorum ben ve lcd'den plazmaya geçtikten sonra özellikle ps3'de farkı direk hissetmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 serjuhan said: Samsung, LG vs bunlardan plazma alınmaz. Plazma alcaksan şuan sıfır olarak Panasonic'ten şaşmayacaksın. bi de bu neden mesela? şu üstteki samsung'un panasonic'ten ne eksiği var? digitalversus'ta karşılaştırması var mı diye baktım, panasonic'in o modeli var ama samsung'inkini koymamışlar (bizde satılan hiç bir modeli de yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 plazmada panasonic abi yeni nesil vieralardaki görüntü kalitesinin üzerine yok. teknoloji farkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Selam, Panasonic kullanıyorum ve tavsiye ederim. Yeni alacağım da kesinlikle Panasonic olacaktır. Menülerin ve kumandanın odunluğu beni kendisine çekiyor :) Samsung ve Philips'in o menü yapıları kız çocukları için hazırlanmış oyuncak evler gibi boğucu! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 televizyon dediğin plazmadır plazma dediğin panasonictir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 panasonic dediğin matsushitadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Plazma'da Pioneer liderdir. Fakat artık en azından TR'de sıfır satışı yok ama DH'de filan ikinci elleri bile 5000den filan gidiyor. Panasonic ise neredeyse Tv konusunda yatırımının büyük bi kısmını Plazma tvlere yaptı ve yaklaşık 2 yıldır da bunun meyvelerini topluyor. Panasonic digerlerine oranla kullandığı neoplasma teknolojisi ile hem enerji tüketimindeki hani plazma öküz gibi enerji harcıyo tabusunu yıktı. Hem de zaten plazmanin belkide en büyük artısı olan siyahların gerçekliği ve görüntünün daha akıcı olması avantajlarını diger tüm TVler gibi yok SmarTV yok zart yok zurt teknolojileri ile birleştirdi. Şuan TR sınırlarında satılan LED, LCD ve Plazma TVlerin (loewe gibi uçuk markalari kenara atarsak) en iyi televizyon Panasonic VT50 serisi plazmalardır. Yakın zamanda eve, bunun yaninda iki üç arkadaşa TV aldığımdan çok fazla araştırdım. Ha alabildim mi VT serisi cihaz? Ne yazık ki büyük bir panel istedigimizden ötürü totomuz yetemedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 65VT'ler yurtdışında 4k euro civarlarında satılıyor sanırsam türkiye fiyatı bayağı pahalıya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 ha bu arada panasonic tv'lerde codec desteği pek yok, ya filmleri desteklenen codeclere çevireceksin ya da media player tadında bişiler alacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Tvlerdeki media oynatici destegini salla yav. Cidden Tvye o kdr para veripte media destegine takılmamak lazim. Bu all-in-one olaylarını cidden hic sevmiorum yav. Her cihaz kendi isini yapsın lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 senko said: ha bu arada panasonic tv'lerde codec desteği pek yok, ya filmleri desteklenen codeclere çevireceksin ya da media player tadında bişiler alacaksın panasonic şunları destekliyormuş AVCHD 3D/Aşamalı/SD-VIDEO/MotionJPEG (Lumix)/DivXPlusHD/WMV/MKV/AVI/MP4/MOV/MP3/AAC/WMA Pro/FLAC/JPEG/MPO gayet yeterli gibi geldi bana. hadi 10-bit animeleri oynatmaz herhalde de, madvr ve lav kullanan medya oynatıcısı da yoktur sanmam. blu-ray filmleri izliycez sonuçta, onun için de ps3 yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 http://www.avforums.com/reviews/Panasonic-VT50-TX-P50VT50B-P55VT50B-P65VT50B-50-Inch-Flagship-3D-Plasma-TV-Review_282/Review.html http://www.digitalversus.com/tv-television/panasonic-viera-tx-p65vt50-p13391/test.html http://www.trustedreviews.com/panasonic-tx-p65vt50_TV_review Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 bu arada professional calibration yapmak önemli mi? mesela teknosa ekibi tv'yi sadece kargoyla yolluyor, kargo yanında bir de calibrator göndermiyor di mi? sitelerde "calibration'a gerek olmadan gayet net" diye yazıyorlar, ama esas performansı için kalibre etmek gerekiyorsa tabii, yapıcaz. http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-tx-p50vt50b-p50vt50-201204101757.htm?page=Performance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 peki şunu sorcam. 4.5 metrelik bir mesafede 55 inç yeterli olur mu? SD yayın için felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Optimum_HDTV_viewing_distance Ben de 4 - 4,5 metre mesafeden izlemek için 60'lılara bakıyorum. Gayet iyi görünüyordu HD yayınlar mağazalarda o mesafeden test ederken. Ya, bir de şu İstanbul Bilişim ne ayak? P60VT50 Panasonic Plazmayı 5.900- TL'ye satıyor adamlar. Gemi mi kaçırıyorlar nedir yahu? Bildiğim marka garantisi yerine mağaza garantisi veriyorlar. Biraz feedbacklere baktım, üründe sorun yaşamayan övmüş ama sorunlu ürün alanlar yaka silkmiş hep. Samsung, Sony ve Panasoniclere baktık geçen hafta sonu, p60vt50 gerçekten çok iyi, özellikle film performansları #1 olarak tüm reviewlarda. Ama dist. mağaza fiyatları ile İstanbul Bilişim fiyatları uçurum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 İst. Bilisim paralel ithalat vs diyorlar ama bilemiyorum. Da o fiyata o TVyi veriyolarsa cidden iyimis. Buarada TRde kalibre olayını düzgün yapan mı var yaw? İste kuruluma gelen adam hepsini ortaya filan alıp sallama biseyler yapıp bırakıyor. Ama misal bende araştırmıştım da yurt dışında bu işi ciddi prolar yapıyor ve maliyetide olan bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edgeVII Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Plazma mı kaldı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Selam, Ben Panasonic'i oradan almıştım 5 sene evvel. Sorun yaşamadığım için müşteri memnuniyeti ve sorun çözme kabiliyetleri konusunda bir şey söylemek zor : Ama artık Tüketici Mahkemeleri falan var ve hızla olayları çözüyorlar. Biraz uğraş ile çözülmeyecek sorun olmadığına inanıyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rsmylmz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Foruma bakıyorum da bilen bilmeyen birşey yazıyor. "Plazmamı kaldı ya" diyen adam da yazıyor, insanlar da birşeyler biliyorlar diye okuyor böyle yazanları. Aralarda bu işi çok iyi bilen arkadaşların yorumları var. Ben de bir zamanlar bilen bilmeyen kişilerin yazdığı forumlara bakarak led felan diyordum ama araştırınca tüm adresler plazmaya çıkıyor. Plazmayı araştırınca da tüm adresler panasonic'e çıkıyor. Evet eskiden en iyi plazmaları pioneer üretiyordu (özellikle kuro serisi)ancak pioneer panel üretiminden çekildi. Artık en iyi plazma panasonic'te. Eğer gerçek renklerle profesyonel görüntü görmek istiyorsanız plazma, fosforik ve göz yakan bir kontrastla ve renkleri gerçekle uyuşmayan görüntüler görmek istiyorsanız led'e... Ben şu an TX-P65VT50 alma hazırlığındayım, alınca yorumlarımı yazarım arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 bu arada madem uplamışsın, yazmış olayım Panasonic TX-P55VT50 aldım bir süredir onu kullanıyorum. memnunum. 3d bluraylerde hiç bir problem çıkarmadı. yanına LED koyup deneme fırsatım yok elbette ama görüntü gayet iyi, filmleri izlemesi zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar