Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 sevgilimin terini iciyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 cam damacana kullanıyoruz siz niye kullanmıyorsunuz ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 siz hala su mu içiyorsunuz çok mainstream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 senko said: Fistan said: kalabak>all kalabakta eski kalabak değil (u'kiddin) ama yine de kalabak diğer sulardan çok daha iyi. kalabak baya kötü ya. bizim hocanın söylediğine göre porsuktan su çekip onu katıyormuş kalabak adam almayın diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 çüşş porsuktan çekmiyorlar ama kalabak suyuna başka kaynak suları karıştırıyorlar. teyzem kalabak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 En iyisi korusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 allah korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 pascalnouman said: allah korusun kalp krizi inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 imamizer said: damacanayla iliskiye giren olmustu..! ciddi düşünüyorlarsa sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 df said: yeniden dolum olayı istemeyenler için cam imkansız. tek kullanımlık cam olmaz sonuçta. aslında cam damacanası olacak herkesin. büyük araçlarla gelip senin damacanana o anda araçtan dolum yapılacak. tabi sağlık açısından düzgün olacak aracın tankı. iyi bir yatırım gerekir o araçlar için ama karşılığını alırlar büyük ihtimalle. olllm apple mı bu? gidip masada cam damacanı masa üstüne koyup hava mı atıcaksın? türk hava atamadığı şeye para vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 şunlar nasıl http://www.brita.net/tr/index.html?L=37 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 kate uptonlu damacana olcak aslında ne biçim satar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 2 senedir cene suyu aliyordum, hem damacana hem de 24x0.5 likler halinde. Buradaki dagitiminda bi sikintilar oldu dagitim sirketi 2 defa baska noname biseyler getirmeye calistilar biraktim. simdi sanirim 1 sene oluyor, 8.80 e erikli aliyorum, 1 senelik kozmetik olarak temiz damacanalarda(tarih hep kontrol ederim) kapali arabada uniformali insanlar getiriyor. Memnunum hayli. Tek sikintisi 0.5l,1l lik sise ihtiyaclarina cevap vermiyorlar. cene suyu ve erikli disinda kaynak olup da icmeye cesaret edilebilecek su yok resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 bizimkiler nestle alıyorlar sanıyorum. memnunuz. aynı adamlar getiriyor kaç yıldır. damacanalar da güzeldi ben oralardayken ama sonuçta pvc damacana be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 dasaaa said: şunlar nasıl http://www.brita.net/tr/index.html?L=37 kandırmaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 ev için böle suyun kirecini, çöpünü falan giderecek filtre sistemi yok mudur? çaya yemeğe kullanmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 bu arıtma cihazları iyi güzelde, iyi aratıp arıtmadığını nasıl takip edeceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 valla normal suyu içmekten iyidir. burada su çok kireçli. kesin petrol de geliyordur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 purifier larin da seviyeleri var, cogu mikroorganizmalara, kokuya karsi etkisiz. suyun sertligi ise (icimde ph ile birlikte bence en cok farkeden sey) neredeyse ayni kaliyor. (referans icin piyasadaki en yumusak su cene suyu 1, nestle 1.2 , erikli 1.5, diger sular 7,8,9 diye gidiyor oylesine fark var) e hem reverse ozmoz hem uv isinlama hem de carbon filtreleme istediginiz zaman da output hayli azaliyor, hem de cihazlar pahalaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 sokucam bir şey de düzgün olsun şu ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 selam said: Korusu Doğal Kaynak Suyu Sağlık Bakanlığı’ndan aldığı 98 no lu ruhsat ile üretim yapmaktadır. Ayrıca 0,4 Fr sertlik derecesiyle ‘’Türkiye’nin En Yumuşak Suyu’’ olarak ün yapmıştır. saygılar http://www.korusu.com.tr/hakkimizda.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Fistan said: GERGE said: İki beşlik ya da 12 bir buçukluk alıyorum ben Hayat. Damacana alan kaldı mı hala? 5 lik 1.5 luk falan olunca temiz olmuyor ki euheu su aynı su kuyudan. su aynı suda aslında zaten pis olan şey su değil damacana. o damacanalar makinada sadece ters çevrilip içine güya ilaçlı su sıkılıyor ki bence o sadece normal su, geri düz çevrilip içine suyu dolduruyorlar. bu prosesleri ellerinden geldiğince kısa sürede yapmaları lazım ki saatlik damacana su dolum sayıları fazla olsun. o yüzden kullan at petlere göre daha sağlıksız. gerçi onda da ve normal damacana yapımında da pet preform halindeyken içine hammadesini pahalı olduğundan az koyuyorlar, bunu az koyuncada çok ince ve rengi çok açık oluyor sonra rengi koyulaştırabilmek için gereksiz maddeler koyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 imamizer said: damacanayla iliskiye giren olmustu..! O damacanayı da kullandılar tekrar kesin bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 bazı markalar http://www.hurriyet.com.tr/saglik/21089166.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 ben 2.5 liraya alıyorum beşiktaş'ta suyu gözden ırak gönülden ırak----ııı o öyle değildi galba, yani dediğim gözümle gördüğüm burnumla kokladığım ağzımla taddığım herangi bir anormallik olmadığından kafam rahat tüketiyorum açıkçası dfg bir ara A101'den lale şeklinde amblemi olan firmanın 5litrelik şişelerini alıyodum 1 lira mıydı 1.25 miydi neydi ama tabi taşıması zor oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar