Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 %90 ı okumuyordur bence ben kendi tezimi okumadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 E tez savunmasına çıkmadın mı? Soru sormadılar mı tezinle ilgili orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 yok 3 cilt verdim kaçtım bölüm baskanıydı o tarz geyiklere maruz bırakmıyordu ogrencilerini yok konseymiş kurulmus falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Rewendor said: BonePART said: ya okuyolar sanki tezlerie yok çok ciddi serefsizim tezin başıyla sonunu yazsan ortasında 300 sayfa ma.ç anlatsan bi allahın kulu acıp okumaz Sen staj defteriyle karıştırdın abi, tez okunur :) master tezleri falan öyle ama satır arası hataları hatta işlem hatalarını görcek kadar okumuyorlar. çok bariz hataları düzeltiyorlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 deadwoll said: Diyorum ki master seviyesinde yazabildiğin tezi yazabilmek için aslında 6 ay yeterli. 6 ayda 2 tez yazılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Rewendor said: BonePART said: ya okuyolar sanki tezlerie yok çok ciddi serefsizim tezin başıyla sonunu yazsan ortasında 300 sayfa ma.ç anlatsan bi allahın kulu acıp okumaz Sen staj defteriyle karıştırdın abi, tez okunur :) Abi 5 tane hoca var. Bunların 2 si okul dısından 3u okuldan. Ki bölüm dısından hocada oluyo. Sen cidden hiç tanımadıgı bir öğrencinin belkide hiç ilgilenmediği ve bilmediği bi konuda yazdığuı betonarme tezi okuduklarını mı sanıyosun abi? Adam senede belki 20 tane sunuma giriyo böle. Ben olsam okumazdım sahsen. Sen orda öğrenciyi değil hocayı sallıyosun cunku. Hoca yaptırdı beğendiyse tamam der gecersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 hoccemama said: 6 ayda 2 tez yazılır.tezde ne yaptigina bakar. gercekten birsey yapiyorsan 1 yilda ancak yazarsin. yok efendim dunyada sosyal aglardaki oyun oynamanin gercekten cok muthis birsey olmasi baslikli bir tez yazacaksam 3 gunde de yazarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 fizban said: hoccemama said: 6 ayda 2 tez yazılır.tezde ne yaptigina bakar. gercekten birsey yapiyorsan 1 yilda ancak yazarsin. yok efendim dunyada sosyal aglardaki oyun oynamanin gercekten cok muthis birsey olmasi baslikli bir tez yazacaksam 3 gunde de yazarim. this... git yaz bakiim kimyada, fizikte ciddi bir konuda tez... ben mba'de yazıcam mesela 4-5 ayda yazarım diye düşünüyorum, bir start-up web sitesi üzerine olacak. bakalım görecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 yok ya fizik, kimya vs'de de dandik tez yazacaksan yazarsin yani. kimya sektorunun kimyasal ihtiyaclari diye bir tez konusu bulursun, dersin ki BABA BUNLAR COK KIMYASAL KULLANIYO. yani tezin dahil oldugu anabilim dalindan ziyade konusu onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ciddi konu yazdık lan orada zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Adam gibi yüksek lisans tezi 3 ayda yazılır. 90 gün her gün düzenli çalışırsan rahat yazılır. Sosyal bilimlerde 1.5 ayda bile yazmak mümkün. Edit: git yaz bakalım kimyada fizikte denmiş. En az 6 kişi gördüm o sürede yazan ve iyi bir notla geçen. İşkembeden sallamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 off yeni gordum, mortis online isin kolayina kacmaya calismis http://i.qkme.me/2jmf.jpg yan cebime 3-5 bisi at seni bolumden parali tez ayzan birileri ile tanistiriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 sonra bu adam ilerde YÖK başkanı falan olur ya da Tübitak Bilim Kurulu üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Osym baskanini unuttun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mustaphagrsy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Bölüm veya konu farketmeksizin gerçekten iyi bir çalışma alabilmen için http://www.projefesor.com adresini öneriririm. Sana da yardımcı olacaklardır. Bi danış istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mustaphagrsy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Mortis said: Gençler, bildiğiniz, deneyimlediğiniz veya duyduğunuz güvenilir bir yer veya insan var mı para karşılığı tez yazabilecek. Master tezi olacak. gerçekten iyi hizmet alabileceğin geniş kadrosu olan bir yer var. http://www.projefesor.com adresinden kendilerine ulaşabilirsin. her bölpüm ve her konuda tez ve proje yazıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 sonra virale küfredince biz kötü oluyoruz.. adam hızını alamamış iki mesaj üst üste basmış virali battle star gallactica lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 bsg yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Bunun piyasası ne kadar? Böyle sağlam bi para varsa oturup ben de bu işe kasabilirim sanki freelance falan diye. 1000 falan alınıyo mu güzel bi bitirmeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 3000-4000 konuşur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 "roket adam" said: Bunun piyasası ne kadar? Böyle sağlam bi para varsa oturup ben de bu işe kasabilirim sanki freelance falan diye. 1000 falan alınıyo mu güzel bi bitirmeye? İsterse 10.000 olsun ben yapamam abi mesela. Yazdığım şey üzerinden başkası yararlanacak falan uyku girmezdi gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 para karşılığı satıyorsun işte yaptığın şeyi. çok anormal bişi değil gibi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Ulkemızdeki master tezlerinin buyuk cogunlugu cōp zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Abi para ile tez yazıyosunuz, sonra ilerde tez yazdığınız adamın yaptığı bina fln çökünce ÜLKEDE EĞİTİM ÇOK RÖRÖRÖ diyosunuz. Yapmayın lan, yazamıyorsa bitirmesin okulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ha evet son durumu bildireyim o kadar topic açmışım haha arkadaş uzattı da uzattı uzattı da uzattı tez deadlineını rapor ile en sonunda adamlar postgraduate sertifika yolladılar hadi geçmiş olsun die gg oldu yani ben ama tezimi geçen hafta teslim ettim kendi ellerimle yazıp mutluyum! hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar