Umuruk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Yasa meclisten geçmiş ve üniversitelerde harç kaldırılmış.Detaylarıyla ilgili bilgim yok fakat 2. öğretimler yararlanamıyormuş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 meclis tatilde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 radyoda alt yazı geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Zorunlu askerlikte düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Beni mi beklediniz lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 kaynak ntvspor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 sanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 buruk bir sevinç yaşıyor öğrenciler heh bunun yanında ücretsiz eğitim pankartı taşıdığı için hapse atılan öğrencilere de af versinler bari heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Pardon :( Önümüzde ki döneme harç almak istemiyormuş başbakanımız http://www.cnnturk.com/2012/turkiye/07/25/universite.harclari.kaldiriliyor/670286.0/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 eto bitmiş mi peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiccoloMachiavelli Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 fakir cemaat öğrencileri üniversiteye girebilsin diye bunlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 fakir cemaat öğrencisi mi? burs verirler ona gerek kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Askere gitmeyin 30'a kadar diye yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 bunlar askeriyeye 30 yaşında yaşlı adamları doldurup gerici darbe yapmayı planlıyor olmasınlar lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 bari vakıflarında bir kısmını ödeseydiniz. çok mu ütopik oldu sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Yav bari bizlerinde şu KYKya olan borçlarıda silseler tabi ki harçlarla ilgili olan borcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 kredi borcunu niye silsin abi adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Kredi degil yahu iki tane farkli ödeme yapiyoruz suan KYK ya en azindan burs almayanlar böle. Birisi hani su her ay yatan kredi icin olan ödeme, digeri de üniversite harcı icin ödedikleri meblağ. Ben harç kısmını diorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 hakkaten harç kredisini de silseler ya. 80 lira mı ne ödüyorum hala bi bitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 kredi borcunu silseler bak çok severim tayyibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 serjuhan said: Yav bari bizlerinde şu KYKya olan borçlarıda silseler tabi ki harçlarla ilgili olan borcu. ehehe onu yapacaklarsa önceki dönemlerde harç yatıranların paraları da geri ödesinler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 boşbakanımız "parasız eğitim" diye pankart açan gençleri terörist olarak nitelemişti ve yargılatmıştı. Acaba kendisi şimdi terorist başı mı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 bkz: ozel unide burslu okumak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Birinci öğretimde harçlar gg olmuş. http://www.haberturk.com/gundem/haber/771473-birinci-ogretimde-harclar-kaldirildi Benim %10'luk dilim indirimini bana ödesinler lan o zaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 yuksek lisans harci da kalkti di mi simdi? gerci uludag'in alacagi harc ne kadar olacak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar