bizim lisedede oluyordu bu tarz şeyler
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Liseli kızların mezarlık dehşeti.
ABD'de bunun benzeri bi olay olduydu. Mahkemede ağızlarına sıçıldıydı döven kızların, hayatları bittiydi...
diriye saygınız yok, bari ölüye olsun.
ne piskopat kızlar varmış
büyüyünce düşünemiyorum ben bunları
büyüyünce düşünemiyorum ben bunları
ilginc,gavura vurur gibi vuruyolar.saglam dalmıslar sebebi ne sormadan edemiyor insan.
dövülen kız bi sonraki dalai lama olsun.
Şöyle sağlam bi ceza çaksa mahkeme bari güzel örnek olur bully takılan ergen tayfaya.
8 sene diyor ama 18'den ufaklar diye 1-2 sene anca yatarlar sanırım.
Olaydan sonra tehdit etmişler, iş yargıya taşınınca ise biz ettik sen etme hayatımızı mahvetme diye yalvarmışlar.
8 sene diyor ama 18'den ufaklar diye 1-2 sene anca yatarlar sanırım.
Olaydan sonra tehdit etmişler, iş yargıya taşınınca ise biz ettik sen etme hayatımızı mahvetme diye yalvarmışlar.
yeni nesil çok tırt 95 sonrası falan
ceza olarak türbana soksunlar.
evet evet doğru yolda ilerliyor topik
Orospulara bak lan. Insanliktan cikmislar resmen. Uzaktan gorsem seyretsem, kiz miz demem dayanamam girisirim o ucune.
ayıya sinir oldum
bir zangef degil.
YILMAZI MESENEDEN SİLECEKSİN.
Kromozomlarina tukuriyim
89 dan sonra insan doğmayacaktı diyorlar ya çok doğru aslında.
kız siyah giymiş zaten ne olduğu belli
yuh lan
bi de el sallayan kız iyice dumura uğrattı sağolsun, sanki dans gösterisi izliyormuşçasına bi rahatlık
bi de el sallayan kız iyice dumura uğrattı sağolsun, sanki dans gösterisi izliyormuşçasına bi rahatlık
Koca g.tlüler dinlenip dinlenip dövmüş kızı ama kız da iyi dayanaklı çıkmış, bayılma pozu yapaydı bari yahu ayı bile kanıyor ölü numarasına
Sarı kafalı olan iyice azıtmış yerlere falan vuruyor kafasını kızın, ona şöyle sağlam 5-6 sene yatarı olan bir ceza giydirseler pek hoş olur
Sarı kafalı olan iyice azıtmış yerlere falan vuruyor kafasını kızın, ona şöyle sağlam 5-6 sene yatarı olan bir ceza giydirseler pek hoş olur
şu kızla çıkan erkeğin aklına sıçayım bir, birini döverken bunu delil olsun diye kameraya çekenlerin kafasına sıçayım iki
dayak yiyen kız aralarında en giderlisi yine , çekememişler
Sizi recmedicez diye kuma gömeceksin bunları. Böyle yavaş yavaş çukur kazacaksın. Göstere göstere böyle. Bide alay edeceksin, "sizin koca poponuz sığmaz ama idare edeceksiniz" fln diye. Gömeceksin kafa dışarıda kalacak. Ama recmetmeyeceksin tabi. Zaten korkudan çukura sçarlar muhtemelen.
öh be ne nefret etmişsiniz. alt tarafı 1-2 yumruk üstüne kolunda çizik
hah ailemizin marjinali de geldi
Öne çıkan mesajlar