senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 alacam da 13"lik olanından 1.8GHz Intel Dual-Core Core i5, Turbo Boost up to 2.8GHz 2.0GHz Intel Dual-Core Core i7, Turbo Boost up to 3.2GHz böyle iki tane işlemci seçeneği sunmuşlar, bu i5 i7 arasında 100 dolarlık fiyat farkına değecek şekilde bir performans farkı var mı sizce? bir de 4gb ram yeter sanırım değil mi alma nedenim zaten her an yanımda olcak olması, oyun oynama gibi bi olayım olmayacak, belki basit oyunlar. Genelde film seyrettir nette takıl bir de işte ofis iş olayları. Bir de işte şu ios programlama olayına girecem. ama ide'si içinde hem i5 hem 4gb ram yeter diye düşünüyorum. ha bir de olmazsa olmaz VM olayı var tabi, içine suse, solaris koyunca sapıtmaması lazım aletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 cam kenarı istediğimde bana koridor, tavuk istediğimde ise bana balık getirmiş havayolu firması. hiç tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 100$ ver iyisini al, cimrilik yapma. zaten para basıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Mekbuk alınırken 100$'ın lafı mı olur yea Edit: Ama ram daha önemli bence, SSD olduğu için en büyük darboğazın ram olcak, 4 değil de 8GB yap, çok farkediyosa i7 yerine i5 alıp 100$ daha az ödersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 angry birds çalıştırıyormuş tıtıtıtıtıtıtıtıtıtıtıtıtıtıtıtıtıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 o da 100 dolar ekliyor ya ikisini koyduğumda 1700dollar yapıyor cihaz bir de 256 flashı 512 yapam mı diyor yap dediğinde dayıyor 500doları. pis apple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 angry birds yeter abi, oynayacağım oyun vakit geçirmelik bişiler olacak zaten oynasam oynasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 İran vs. tarzı bir ülkenin bir havayolu şirketi ile ilgili bir başlık zannederek girdim. Mekbuk Airlines. O yüzden çıkıyorum, bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 vm istiyorsan ram'i arttır derim, ben wm'de w8 açınca ram full doluyor. i5-i7 arası için net bişi diyemicem. ne kadar fazla o kadar iyi. ama vm'de kesin ram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 w8 kurmam sanırım ama ram daha önemli sanki evet ya işlemciden. ben rami 8 yapıyım en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylasimli ekran karti + 4 GB Ram = VM'lerle sikinti demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 i7 i5'e göre neredeyse iki kat hızlı Linux kernelini compile ediyor. Performansı ona göre yorumla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 valla hem i7 yap hem ram al bence. pc olsa sonra yaparsın ram upgradei diyeceğim de mekbuk eyir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 4 gb ram yetmez... islemcidede i7 tercih et derim ama pahaiya patlatacaktir bide airlerin rami u[grade olmuyor ona gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 ver abi 1700ü ikisine de upgrade al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 i5 yeter, tdp daha basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 alma. windows 8 i bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 ya bırakın alsın hipster hipster ağlar sonra ssgdfgfdsg Asus zenbook al bari. Windoz dışında ister Win yükle, ister OpenSuse, ister Fedora istersen de Ubuntu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 al lan al.. adamın parası bol sonra gider zenbook alır çerez olarak toshiba alır onu da bozar falan. al abi sen.dinleme bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 zenbook prime a bakilabilir hakkaten. duz zenbook ziyan olur. ha birde apple da rumorlarda daha once yanilmamis geekbench in eylul gibi mbp retina 13 lerin gelecegine dair rumorlar var. destekleyen hw de mevcut. Ben mesela hala mba mi mbpr mi diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 mbpro tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Ben yenisinden aldım i5 / 4GB / 128 GB SSD. Günlük işler için. Her türlü yetiyor. Zaten günlük şeylerin dışında bir şey yapacaksan Air almanın mantığı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Zenbook almayin. Daha gelismemis bir alet, en azindan ram'in 4GB'dan yukari cikmasi ve daha duzgun bir bus+SSD secmeleri lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 T_T bu mesaj beni üzdü. prime mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 değil tabii ki :D ilk zenbooklardan aldı heralde sdfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar