Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 http://www.aksam.com.tr/en-demokratik-hukumet-dedim-ama-pismanim--128668h.html hiç haberim yoktu ya böyle bişey dediğinden, bilseydim tutuklandığında gidip zaalardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 "ucu bana dokunmayan..." başlıklı bir yazı daha yazarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 ucu şöyle bi girip çıkan yılan? onun için de yazıyo muyuz yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 dün tv de anadil manadil diye konuşan bir kadın vardı bu muydu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 içeri girdiğinde anlamış en azından diyeceğim ama anlamak da olmuyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 yeteri kadar içten söylememiş demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 kendisi hocamdı ve arkasından gelen "yetmez ama evet"çi tayfası vardı. şimdi ne düşünüyorlar merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 islamin 4 asamasini bilmeyenler ve israrla gormeyenler icin normal 1-HERKESE SAYGILIYIZ BIZEDE SAYGI DUYUN asamasi tolerans, farkli kimliklere ve dinlere saygi, kulturlerarasi diyalog vs bu asamada en cok dile pelesenk olmus seylerdir, surekli kendi haklari icin bagirip dururlar 2-ISTEMEZUUUUK asamasi biraz daha guclenen muslumbordler cevrelerindeki insanlara ve geleneklere mudehale etme hakkini kendinde gorur, ISLAM FUCK YEAH asamasida denen bu asamada CAMI YAKININDA BIRA ILE GEZME den KLISENIN CANINI SOKUN RAHATSIZ OLUYORUZa kadar 3-DEVRIM asamasi muslubordler tum gucu kanli veya kansiz bi sekilde ele gecirir 4-HURRRR DURRRR asamasi birinci asamada bahsettikleri toleransdan ese rkalmaz, her turlu diger kulture, dine ve etnik guruba zulum etmeyi kendilerinin hakki gorurler ve uyduruk hadislerle bunu desteklerler ozet: biz bu adamlardan demokrat olmaz olmaz dedik dedik inanmadiniz http://i3.ytimg.com/vi/Rx_YuUVI1MI/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 şu filmi seyretmeni tavsiye ederim: http://www.imdb.com/title/tt1186830/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 http://blog.remote-backup.com//wp-content/uploads/2011/02/told-you-so-meter1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 oha avril lavigne 27 yasindaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 yasi yasima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Viktor said: islamin 4 asamasini bilmeyenler ve israrla gormeyenler icin normal 1-HERKESE SAYGILIYIZ BIZEDE SAYGI DUYUN asamasi tolerans, farkli kimliklere ve dinlere saygi, kulturlerarasi diyalog vs bu asamada en cok dile pelesenk olmus seylerdir, surekli kendi haklari icin bagirip dururlar 2-ISTEMEZUUUUK asamasi biraz daha guclenen muslumbordler cevrelerindeki insanlara ve geleneklere mudehale etme hakkini kendinde gorur, ISLAM FUCK YEAH asamasida denen bu asamada CAMI YAKININDA BIRA ILE GEZME den KLISENIN CANINI SOKUN RAHATSIZ OLUYORUZa kadar 3-DEVRIM asamasi muslubordler tum gucu kanli veya kansiz bi sekilde ele gecirir 4-HURRRR DURRRR asamasi birinci asamada bahsettikleri toleransdan ese rkalmaz, her turlu diger kulture, dine ve etnik guruba zulum etmeyi kendilerinin hakki gorurler ve uyduruk hadislerle bunu desteklerler ozet: biz bu adamlardan demokrat olmaz olmaz dedik dedik inanmadiniz http://i3.ytimg.com/vi/Rx_YuUVI1MI/hqdefault.jpg viktor her zamanki gibi hayaller dunyasinda.... endulusu unutur,osmanliyi unutur turku adam yapan dine cemkirir.koylerde millet hala essek kovaliyo hala atamadik su gocebe sevisme hallerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 islam olmasaydi inan su anda cok daha iyi biyerlerdeydik tembel araplar savasamiyor diye 1000 kusur sene orta doguyu kendi kanimizla koruduk, bulduklari ilk firsatta sirtimizdan ahncerlediler simdi burunlari pislikten cikmiyor, hap kadar israil hepsini toplayip denize doktu nerdeyse, tanklari birakip kactilar korkudan araplarin dini icin harcadigimiz emegi baska bi din icin harcasaydik su anda o dinin mensuplari icin kahraman filandik, turkuz diyince yuzumuze tukurmezlerdi en azindan arapalr gibi lol turku islam adam etmedi islami turk adam etti islam turk milletinin basina gelen en kotu sey, 9 yasinda cocuklarin pesinde araplarin peygamberini ornek alip kosmasindansa dagdaki keci ile iliskiye girsin daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 oncekendimi said: Endulusu unutur,osmanliyi unutur turku adam yapan dine cemkirir.koylerde millet hala essek kovaliyo hala atamadik su gocebe sevisme hallerini Cidden soruyorum o eşek kovalayanların dinleri ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Viktor said: islam olmasaydi inan su anda cok daha iyi biyerlerdeydik tembel araplar savasamiyor diye 1000 kusur sene orta doguyu kendi kanimizla koruduk, bulduklari ilk firsatta sirtimizdan ahncerlediler simdi burunlari pislikten cikmiyor, hap kadar israil hepsini toplayip denize doktu nerdeyse, tanklari birakip kactilar korkudan araplarin dini icin harcadigimiz emegi baska bi din icin harcasaydik su anda o dinin mensuplari icin kahraman filandik, turkuz diyince yuzumuze tukurmezlerdi en azindan arapalr gibi lol turku islam adam etmedi islami turk adam etti islam turk milletinin basina gelen en kotu sey, 9 yasinda cocuklarin pesinde araplarin peygamberini ornek alip kosmasindansa dagdaki keci ile iliskiye girsin daha iyi http://2.bp.blogspot.com/_4NsxaqK7h8E/RfuW_7F5ImI/AAAAAAAAAYo/EMTFCcxC2fI/s400/rusturk+cartoon.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 demek istemiş ki o kadar yaladım yalakalık yaptım yine de hapse girdim nasıl demokrasi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Feamer said: şu filmi seyretmeni tavsiye ederim: http://www.imdb.com/title/tt1186830/ muazzamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Viktor said: islam olmasaydi inan su anda cok daha iyi biyerlerdeydik tembel araplar savasamiyor diye 1000 kusur sene orta doguyu kendi kanimizla koruduk, bulduklari ilk firsatta sirtimizdan ahncerlediler simdi burunlari pislikten cikmiyor, hap kadar israil hepsini toplayip denize doktu nerdeyse, tanklari birakip kactilar korkudan araplarin dini icin harcadigimiz emegi baska bi din icin harcasaydik su anda o dinin mensuplari icin kahraman filandik, turkuz diyince yuzumuze tukurmezlerdi en azindan arapalr gibi lol turku islam adam etmedi islami turk adam etti islam turk milletinin basina gelen en kotu sey, 9 yasinda cocuklarin pesinde araplarin peygamberini ornek alip kosmasindansa dagdaki keci ile iliskiye girsin daha iyi abi aynen katılıyorum başka bişeyler daha yazıcaktım da 3 kere denedim olmadı ban yemeden bişey yazamıyorum eauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Bu throinedir, öncekendimidir, seçerek mi aldınız abi bu adamları foruma? Her mesajlarından cehalet akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Viktor said: turku islam adam etmedi islami turk adam etti Katilmamak elde degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Hayir onu gectim her din konulu topicde ezilip,soyleyecek laf bulamayinca ,"kustum daha yazmayacam" triplerine giriyorlar, ondan sonra sallamaya devam, belki birileri yer diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Feamer said: dün tv de anadil manadil diye konuşan bir kadın vardı bu muydu acaba? tc üniversite öğrencisi tipolojisini özetlemişsin kardeş tebrik ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mayası bozuk araplara da yalakalık diz boyu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Opusdei Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Saeros said: Viktor said: islam olmasaydi inan su anda cok daha iyi biyerlerdeydik tembel araplar savasamiyor diye 1000 kusur sene orta doguyu kendi kanimizla koruduk, bulduklari ilk firsatta sirtimizdan ahncerlediler simdi burunlari pislikten cikmiyor, hap kadar israil hepsini toplayip denize doktu nerdeyse, tanklari birakip kactilar korkudan araplarin dini icin harcadigimiz emegi baska bi din icin harcasaydik su anda o dinin mensuplari icin kahraman filandik, turkuz diyince yuzumuze tukurmezlerdi en azindan arapalr gibi lol turku islam adam etmedi islami turk adam etti islam turk milletinin basina gelen en kotu sey, 9 yasinda cocuklarin pesinde araplarin peygamberini ornek alip kosmasindansa dagdaki keci ile iliskiye girsin daha iyi abi aynen katılıyorum başka bişeyler daha yazıcaktım da 3 kere denedim olmadı ban yemeden bişey yazamıyorum eauh Eline saglik viktor san ben bunu bir baska yerde dile getirdigimde beni ayiplamislardi bu ulkeyi bu din bu kadar geriletti bu cok acik bir gercek turk halkinin cogunluga degil kafa yapisi gelismeye acik kesime sadece ihtiyaci var ve eminimki yeni nesil artik bu karanlik batili aydinlatacak tabi bu surec sancili olacak ama er gec olacak ve dilerimki cabuk olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar