kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 şöyle mümkünse sandbox olan, post-apo ortamını sağlam verebilen, f2p veya p2p farketmez sağlam bir oyun var mı piyasada. fallout'un mmo versiyonu özetle. :p bıktık kılıç kalkan savurmaktan hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 fallen earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Bunu demeye gelmiştim. Hatta ben link olarak vereyim :P Fallen Earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 ben de bi tane önereyim: fallen earth edit: başka da yok zaten dediklerine uyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 the secret world var daha yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 sadece post-apocalyptic dersek var da sandbox+postapoc olunca iş karışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 project zomboid online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Grimlands diye bir oyun cikacakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar