Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 https://gleam.io/75VIA-TLRp7guCLo key giveaway şeysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Alıntı Login on https://www.ubisoft.com/en-gb Use the SetupVPN browser extension -> Public server -> South Korea. Visit https://register.ubisoft.com/Assassins-Creed-Brotherhood/en-GB Click the PC icon. Congratulations! You are done! beleş AC Brotherhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Akşama doğru Epic Games Store'da "Alan Wake" ve "For Honor" bidivi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Selamlar, daha once de oldugu gibi yine elimde birikmis olan steam keyleri bu aksam dagitacagim. Keyleri toparlarken oncesinden haber vereyim dedim, daha cok goren olur, boylece daha adil olur diye. Yine kisi basi tek bir key verecegim, ve buradan yada ozelden ilk isteyen keyi alir. Birkac kisi ayni oyunu isteyebilecegi icin oncelik sirasina gore 3 oyun belirtirseniz bende hangisi size kalmissa onu gonderirim. Ayrica balonlu yada uyeligi 1 aydan kisa olanlara da key vermeyi dusunmuyorum. Gorusmek uzere! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 BANA VER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Simdiden mesajlar gelmeye basladi OM den Su an keyleri toparliyorum. Oyunlarin listesini dagitima baslarken verecegim. Tahminen 2 saat sonra baslarim sanirim dagitmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 om'den korkaklar yurur, ben direk burdan talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Verecem sana da, az sabret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Ortalikta verismeyin arkadaslar, milletin cani cekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 (düzenlendi) Oyunlarin listesi asagida. Yazmis oldugum gibi kisi basi bir key verecegim, key OM yada buradan ilk isteyen alir. Ayni keyi baskasi isterse diye oncelik sirali 3 oyunu belirtin. Hangisi kalirsa onu gondermis olurum. Bazilarindan 2 adet var, yaninda goruluyor zaten. Tekrar hatirlatayim, uyeligi 1 aydan kisa olanlara key vermeyecegim. Sexy Brutale Rebel Galaxy Middle Earth Shadow of Mordor GOTY Edition Borderlands The PreSequel One Finger Death Punch Deep Dungeons of Doom LEGO Batman 3: Beyond Gotham Crusader Kings II + The Old Gods DLC Anomaly 2 2x Port Royale 3 Gold Epistory - Typing Chronicles Warhammer: End Times - Vermintide AER Memories of Old Sid Meiers Civilization V SimplePlanes 2x Learn Japanese to survive Hiragana Battle 2x Shuyan Saga Project Highrise STAR WARS Jedi Knight - Jedi Academy 2x Chaos Reborn Pony Island The Flame in the Flood Hue Cook, Serve, Delicious! Forward to the Sky Valnir Rok Survival RPG Fantasy Versus Iron Fisticle Heavy Burger Jump Stars Dungeons 2 Endless Legend Classic Edition Tales From Candlekeep: Tomb of Annihilation Ağustos 4, 2019 BloodBane tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Shadow of mordor alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 yıkarlar burayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Crusader Kings II + The Old Gods DLC aldım, teşekkürler @BloodBane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 9 dakika önce, GONDARCENGIZ dedi ki: yıkarlar burayı. Beklenenden sakin gidiyo valla, 15dk da 4 key gitti anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 aralarında tek elle oynanan zevkli bişiler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 One Finger bile var sen ne diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Borderlands The PreSequel LEGO Batman 3: Beyond Gotham bu ikisi gitmedi ise talibim hangisi var ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Dungeons 2 Endless Legend Classic Edition Ben de bunlara boş değilim, gitmedilerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 (düzenlendi) Endless Legend Classic Edition please Ağustos 4, 2019 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 (düzenlendi) Epistory - Typing Chronicles Learn Japanese to survive Hiragana Battle Shuyan Saga sıralı olarak talibim. Ağustos 4, 2019 Elan_Morin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 (düzenlendi) Project Highrise Aldım, teşekkürler :) Ağustos 4, 2019 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 (düzenlendi) 10 key gitti, yaklasik 25+ kaldi. Bu arada kendi mesajlarimi duzenleyemiyorum. Bir kere yaptim ama simdi olmuyor, nedendir bilen ve yardimci olabilecek var mi? Update: Zaman asimi olayi var sanirim, bunu duzenleyebiliyorum cunku. Kotu olmus bu. Ağustos 4, 2019 BloodBane tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Tales From Candlekeep kaldıysa alırım bir dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Kalanlar: Sexy Brutale Rebel Galaxy One Finger Death Punch Deep Dungeons of Doom LEGO Batman 3: Beyond Gotham Anomaly 2 2x Port Royale 3 Gold AER Memories of Old SimplePlanes 2x Learn Japanese to survive Hiragana Battle 2x Shuyan Saga 2x Chaos Reborn Pony Island The Flame in the Flood Hue Cook, Serve, Delicious! Forward to the Sky Valnir Rok Survival RPG Fantasy Versus Iron Fisticle Heavy Burger Jump Stars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Sağol oyun verenlerin bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar