Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 elinde civ 6 dlc leri olan varsa başka ilk ben talibim bak ona göre bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 arcane said: blackrose UO CDsi donemlerinden beri en buyuk give-awayi yapmis :P hayatımı söndürdü asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Lopeth said: elinde civ 6 dlc leri olan varsa başka ilk ben talibim bak ona göre bekliyorum civ 6 gitmişken onları da yolladım eksik kalmasın diye :) life is strange de gitti başka bahara artık ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Silphatos said: arcane said: blackrose UO CDsi donemlerinden beri en buyuk give-awayi yapmis :P hayatımı söndürdü asd :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 :D şaka maka eyvallah abi steamgifts falan yalan en iyi oyun giftiydi benim ahahaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Benim de aklıma tunalı hilmide bi pasajdaki dükkandan sipariş ettiğim oyunun postayla elime ulaştığında iadeli taahhütlü kağıdının 5,25 amiga diskine "zımbalandığını" gördüğümdeki hayal kırıklığım geldi bir anda... Teey tey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 blackrose un life is strange ini ben kaptım beyler. Burdan da tesekkur ederim tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 5.25 disket olayı çok feciymiş ya. :( arcane said: blackrose UO CDsi donemlerinden beri en buyuk give-awayi yapmis :P 20 yıl sonra hala komüniteyi oyunlandırıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Tam bir çilekrose :D birde SWG hikayesi meşhurdur, adam kendine alacakken kaç kişi birden yamandık gümrüğe takıldı fiyatı deli gibi oldu :P millet vazgeçti felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Life is Strange Complete Season (Episodes 1-5) 7IJDH-LKR4P-8HLJT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 aldım teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 geç kalmadıysam eğer company of heroesları alıyım mı kardeşimi sevindiriyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 steamde cortex command diye bir 2d sandbox temelli libraryde kalıcak şekilde beleş bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Frostbite said: geç kalmadıysam eğer company of heroesları alıyım mı kardeşimi sevindiriyim? Duruyor hâlâ, burdan veya özelden steam id yollarsan steamden gönderirim... Şunlar halen steam envanterimde, isteyen olursa steam id pls; ARMA: Cold War Assault BIT.TRIP BEAT Syberia Bundle (Syberia, Syberia II) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Darksun said: Tam bir çilekrose :D birde SWG hikayesi meşhurdur, adam kendine alacakken kaç kişi birden yamandık gümrüğe takıldı fiyatı deli gibi oldu :P millet vazgeçti felan. Sorma ya neydi o, size rezil olduğuma mı yanayım, oyunu isteyip almayanlara mı yanayım (bunca yıldan sonra açıklamakta bir sakınca görmüyorum, Osmosis idi mesela biri :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 ahah osmo'nun kulakları çınlasın, toontown online günleri geldi şimdi aklıma lol. http://2.bp.blogspot.com/-ejKhH9n_QCs/Uals-0Xu-gI/AAAAAAAAAIo/0msXQE_PTqY/s1600/Cogs+vs.+Toons.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Sorma ya çok eğlenceliydi o oyun niye kapattılarsa. Edit: oha bu ne ki??? https://www.toontownrewritten.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 BlackRose said: Darksun said: Tam bir çilekrose :D birde SWG hikayesi meşhurdur, adam kendine alacakken kaç kişi birden yamandık gümrüğe takıldı fiyatı deli gibi oldu :P millet vazgeçti felan. Sorma ya neydi o, size rezil olduğuma mı yanayım, oyunu isteyip almayanlara mı yanayım (bunca yıldan sonra açıklamakta bir sakınca görmüyorum, Osmosis idi mesela biri :p) Evet bende dağıtımcısı olmuştum hehe :D allahtan hepsi bitti. Oyunun fiyatı 2 katına mı çıkmıştı ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 beleş kof 2012 https://www.gog.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 steam key mi veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 gog da yok steam key. drm siz indiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Dead Space origins üzerinden ücretsiz olmuş. Direk kütüphanene ekle oyna stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 The king of fighters gog da beles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 gog da dungeons 2 bedeve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faith Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition 3CB74-Q835K-W58IR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar