ya stat dağıtımı dediğin extra 120 stat, onu farklı yere koysan ne olur koymasan ne olur
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
d3 büyük patladı mı acaba
hala stat dağıtımı diyolar ya delircem
item kullanacak kadar str dex gerisini de vita verdiğin stat sistemini özlüyor insanlar
item kullanacak kadar str dex gerisini de vita verdiğin stat sistemini özlüyor insanlar
şu oyunu her türlü savunun ama şu aptal loot sisteminden yola çıkarak savunmaya çalışmayın lütfen. göz var nizam var
350 saat harcadığım oyunda 1 tane işime yarayan item düşmemişse bu oyun farm oyunu değil ah oyunudur.
350 saat harcadığım oyunda 1 tane işime yarayan item düşmemişse bu oyun farm oyunu değil ah oyunudur.
D3'ün loot sisteminin kötü kısmı, set ve legenderylerin anlamsızlığı. Başka bir derdi yok şuan ki sistemin, yoksa zaten oyun inferno act 3 te sadece level 63 item atsa 2-3 haftada kasılacak tek item bulamaz hale gelirdik.
H&S oyun oynuyoruz ama wow gibi muhamele istiyorsunuz. Oyuna 1-2 yıl yeni content gelmeyecek, yağmur gibi son seviye item atsa nesini oynayacaz oyunun.
Edit:
@Flassh
işe yarar itemi tanımlar mısın? eldiven diyelim 250+ stat, 50+ crti damage, min 9 crit şans, attack speed, üstüne All res'mi aradığın item.
H&S oyun oynuyoruz ama wow gibi muhamele istiyorsunuz. Oyuna 1-2 yıl yeni content gelmeyecek, yağmur gibi son seviye item atsa nesini oynayacaz oyunun.
Edit:
@Flassh
işe yarar itemi tanımlar mısın? eldiven diyelim 250+ stat, 50+ crti damage, min 9 crit şans, attack speed, üstüne All res'mi aradığın item.
Bana düştü 2-3 parça kullanıyorum bana düşmeyenlerde başkasına yarıyor hehe =) loot cidden salakça kabul edilebilir en azından infernoda lvl 59 altı filan düşmesin bunu yapabilirler çok fazla random tamam random olayını anladıkta wizard only itemde de bir zahmet str çıkmasın int çıksın ama düşük roll filan olabilir ama str nedir abi ahah
hala item istiyorum olayını bis item olarak algılıyorsunuz. yahu infernonun başından beri lootladığım itemlerin hiç birini kullanamadım gayet boktan itemlerim var ayrıca.
helle girer girmez ah kullanmak zorunda kaldığın bir oyun bu farm oyunu değil
İTEM DÜŞSÜN =/= BİS İTEM İSTERİK.
helle girer girmez ah kullanmak zorunda kaldığın bir oyun bu farm oyunu değil
İTEM DÜŞSÜN =/= BİS İTEM İSTERİK.
item düşsün = AH'den bütün goldumu verdim item aldım daha iyisi neden düşmüyor.
tamam, bazıları ah farmlayı oyun oynamakla aynı şey sanmaktan ileri gidemedğinden kaçıyorum ben başbaş
ben infernoya gelene kadar son 2 3 level dısında ilk karakterimde ah kullanmadım. digerlerini daha hızlı kasıyım diye twinkledim.
kendi karakterlerimin yarısını kendim gearladım yarısını sattıgım itemla gelen goldla satın alarak yaptım. Hmm yani dusen item= giydigim item.
Aglamayın iste. sadece rmah a qq luycam diye gozunuzde yas kalmadım
kendi karakterlerimin yarısını kendim gearladım yarısını sattıgım itemla gelen goldla satın alarak yaptım. Hmm yani dusen item= giydigim item.
Aglamayın iste. sadece rmah a qq luycam diye gozunuzde yas kalmadım
D2 de aylarca ama aylarca uğraşıyorduk o iyi itemler için. D2 de hiçbirşeyi değiştirme sadece RMAH koy oyuna, %100 eminim ki "bu ne biçim drop rate be, illa RMAHtan alalım diye böyle yapmışlar" derdiniz.
Ya ben d2 de item sıçıyordum yada d2 ile d3 arasında yerle gök kadar drop farkı var.
Üşenme aç bir D2 tekrar konuşalım.
D3 oynamanın üstüne, D2'de daha 10 saat oynamadan bile gözün AH arıyor olacak. Levelın 70'i falan geçince zamanında oynadığın D2leri sorgulamaya başlayacaksın. Çünkü bildiğin item mitem düşmüyor oyunda, yani evet üstüne zırt pırt upgrade buluyorsun elbette ama D3'üde AH'siz oynasan o kadar upgrade buluyorsun zaten.
Level 60-70 arası tek item (ya allah için bir tane item düşmezmi ya) bulamadan geçirip, sonra 20-30 defa aynı bossu kesip gold'u 3-5 defa maxlayıp gample'a gömüp 1 tanecik ortanın üstü item bulunca anlıyorsun durumu.
D3 oynamanın üstüne, D2'de daha 10 saat oynamadan bile gözün AH arıyor olacak. Levelın 70'i falan geçince zamanında oynadığın D2leri sorgulamaya başlayacaksın. Çünkü bildiğin item mitem düşmüyor oyunda, yani evet üstüne zırt pırt upgrade buluyorsun elbette ama D3'üde AH'siz oynasan o kadar upgrade buluyorsun zaten.
Level 60-70 arası tek item (ya allah için bir tane item düşmezmi ya) bulamadan geçirip, sonra 20-30 defa aynı bossu kesip gold'u 3-5 defa maxlayıp gample'a gömüp 1 tanecik ortanın üstü item bulunca anlıyorsun durumu.
Sevgili freemoon.Ah kullanmadan zırt pırt upgrade buluyorsun sözüne ithafen yazıyorum.
Bulmuyorsun.Ah olmadan inferno act 2 yi bitiremiyorsun.En azından 2 haftalık runlar sonunda geçemiyorsun.Act 1 i rahat farmlayabiliyorsun ama act 2 yi bitirecek itemler düşmüyor.Şanslıysan çok düşer tabi.
Bulmuyorsun.Ah olmadan inferno act 2 yi bitiremiyorsun.En azından 2 haftalık runlar sonunda geçemiyorsun.Act 1 i rahat farmlayabiliyorsun ama act 2 yi bitirecek itemler düşmüyor.Şanslıysan çok düşer tabi.
Oyunu begenmeyip birakan arkadaslar neden bu kadar kasiyorlar bolumde anlamak mumkun degil.
Bokunu attin camuru sivadin herkes anladi ama bir turlu kendileri anlayamiyor herhalde, ayni zirvalari copy paste..
Bokunu attin camuru sivadin herkes anladi ama bir turlu kendileri anlayamiyor herhalde, ayni zirvalari copy paste..
Nasıl düşmüyor ya daha yeni sıfır AH kullanımı hardcore karakterimle act4'e geldim hellde, aynı bossları max 2şer keserek hem de.(ilkini hell act 3'te patlayan ufaklıklara kurban verdim gene AH'siz)
Oyun gayet D2 havasında loot atıyor, 6-7 yıl önce oynadığınız D2'yi güzel hatırlıyorsunuz diye öyle sanıyorsunuz. Daha 3 ay önce 3 hafta aralıksız (yurtdışında çalışıyordum o dönem, işin sonları sıkıntıdan D2'ye sardım) günde 6-7 saat D2 oynadım. Ve D3'e geçince resmen ohh dedim. En azından gold düşüyor, item bulamasanda satın alıyorsun, çok sağlam alakasız item düşünce satıyorsun falan.
Oyun büyük bir hızla ve güzel item atıyor, ama bu arada daha hızla gold attığı için AH'de gerçekten 1 hafta farmlasanız zor düşen itemi 1m- ye bulabildiğiniz için, hemen o itemi alıyor sonra düşen her iteme burun kıvırıyorsunuz. ya D2'de daha 40'lı levellarda itemsizlikten ilerliyememeye başlayıp dönüp farm yapmak zorunda kaldım 8-10 saat. O kadar item atmıyor oyun hesap et.
Oyun gayet D2 havasında loot atıyor, 6-7 yıl önce oynadığınız D2'yi güzel hatırlıyorsunuz diye öyle sanıyorsunuz. Daha 3 ay önce 3 hafta aralıksız (yurtdışında çalışıyordum o dönem, işin sonları sıkıntıdan D2'ye sardım) günde 6-7 saat D2 oynadım. Ve D3'e geçince resmen ohh dedim. En azından gold düşüyor, item bulamasanda satın alıyorsun, çok sağlam alakasız item düşünce satıyorsun falan.
Oyun büyük bir hızla ve güzel item atıyor, ama bu arada daha hızla gold attığı için AH'de gerçekten 1 hafta farmlasanız zor düşen itemi 1m- ye bulabildiğiniz için, hemen o itemi alıyor sonra düşen her iteme burun kıvırıyorsunuz. ya D2'de daha 40'lı levellarda itemsizlikten ilerliyememeye başlayıp dönüp farm yapmak zorunda kaldım 8-10 saat. O kadar item atmıyor oyun hesap et.
Mantığı "iyi item zor düşsün, efsane item düşürmek ömür istesin" olan bir oyun tarzına "10 kere kestim bossu işe yarar item atmadı" gibi MMO mantığı ile yaklaşmayı ne zaman bırakacaksınız.
D2 de aylarca ama aylarca uğraşıyorduk o iyi itemler için. D2 de hiçbirşeyi değiştirme sadece RMAH koy oyuna, %100 eminim ki "bu ne biçim drop rate be, illa RMAHtan alalım diye böyle yapmışlar" derdiniz.
bunu daha önce tartışmıştık aslında.
diablo 1 oynadım, diablo 2 de oynadım, borderlands de oynadım.
bunlarda iyi itemlar kolay düşüyor, elindeki itemın bir üstü biraz daha zor düşüyor, "oy oy efsaneymiş bu" dedirten itemlar baya zor düşüyor.
güzel itemlar düştükçe, oyunda ilerlemeye hevesin artıyor. rare itemlar hep güzel kombinasyona sahip oluyor. legendary seviyesi itemlar ise "of of ne güzel kombo bu böyle" dedirtiyor.
epic item düşsün diye günlerce haftalarca oynayabiliyorsun, o sırada çıkan ilginç itemlar ise sana moral takviyesi gibi oluyor.
bu yüzden bi karakterle defalarca defalarca baştan oynuyabiliyorsun oyunu.
öte yandan diablo 3'te item drop şansı baya bir düşürülmüş, bunun aksi söylenemez.
zaten lvl 60'da buff vermişler. bu yüzden lvl 60'a ulaştığın zaman "normal diablo loot oranı"na yakınlaşıyorsun. gerçi o şekilde bile normal loot oranlarından biraz daha az.
boss'lardan düşen itemları daha da kısmıslar.
daha da beteri, "işe yarar item" düşme şansı çok az.
işe yarar item'dan kastettiğim, bir classın kullandığı stat ve skillere yönelik özellikleri olsun.
örneğin barbarian'ın giyebileceği item düşüyor, ama witch doctor skilline bonus veriyor. böyle bir dolu anlamsız itemla karşılaşıyorsun.
10 saat oynayıp, sadece çöp itemlar düşürebiliyorsun.
bunun nedeni de işte, insanların rmah'a gitmesi için magical drop rate'lerinin bu oyunda epey kısılmış olması.
Boneye katıldığım nokta class only itemlerin komedi gibi olması gerizekalılar randomun bokunu çıkarmış
ulan ahtan satın aldığınız itemlar sanki fabrikasyon. la o da birine düşmüş işte ki satıyor. hala item düşmüyor diye salya sümük ağlayanlara gülüyorum sadece.
drop ve itemization d2 gibi değil orası tartışmasız. ama diablo 2 ilk zamanları da baya kötüydü. d3 çıkalı ne kadar oldu daha?
bi konuda hak veriyorum çoğu kişiye, gold ah eyvallah ama rmah bok ediyor herşeyi. ama kullanmak zorunda değilsin. ben kullanmadım rmah şu ana kadar, gold da satın almadım. üzerimdeki itemların bir kısmı drop bir kısmı gold ah.
hiç mi güzel yanı yok peki auction house olayının? bence gayet iyi yani istemediğin, kullanmadığın, işine yaramayan itemları daha rahat trade edebiliyorsun işte.
drop ve itemization d2 gibi değil orası tartışmasız. ama diablo 2 ilk zamanları da baya kötüydü. d3 çıkalı ne kadar oldu daha?
bi konuda hak veriyorum çoğu kişiye, gold ah eyvallah ama rmah bok ediyor herşeyi. ama kullanmak zorunda değilsin. ben kullanmadım rmah şu ana kadar, gold da satın almadım. üzerimdeki itemların bir kısmı drop bir kısmı gold ah.
hiç mi güzel yanı yok peki auction house olayının? bence gayet iyi yani istemediğin, kullanmadığın, işine yaramayan itemları daha rahat trade edebiliyorsun işte.
Öne çıkan mesajlar