Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 aynısı aklıma geldi ve açıkçası o kısım çok saçma olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 robotlar süper değil miydi abii? District 9'da da alienlar böyleydi. Süper yapıyor şunu kimler yapıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 12 manitasına gidecem birazdan bakalım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 manita :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 womanizer adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Milamber said: aynısı aklıma geldi ve açıkçası o kısım çok saçma olmuş Hayat dediğin saçma bir şey zaten. Kaynak sıkıntısı var ama yok. İşçiler çalışıyor, hep onlar üretiyor, yararlanan ise sadece Elysium'dakiler. Elysium'un kendi içinde bir teknolojisi var ve dünyadakilerin bunlardan yararlanma imkanı yok. Elysium'daki tüm o sistemler, zenginlerin paralarıyla kurulmuş. Kapitalist zenginler de sadece kendilerine saklamak istemişler. Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 zaten overcrowded diyor. bir de sağlık hizmeti verip milleti 120 yaşına kadar yaşatsa iyice dolar taşar ortalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 elysium'daki sistem üzerine çok kafa yorulmamış genel olarak. Ancak o saçma dediğiniz şey, biraz özellikle öyle saçma yapılmış. Sonuçta kapitalizm eleştirisi var filmde, zenginler niye yoksullarla paylaşmak yerine daha çok kazanmaya çalışıyor sorusuna dayanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 0 errors, 0 warnings. hassktr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 dandikti ya film. aşırı sıradan. ne umutlarım vardı 3 kişi ile mekan bastılar ve hallettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 aksiyon sevdasindan siciyo bu adam ya, bi de mal gibi hala hareketli kamera var aksiyon sahnelerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 film guzel basladi, fikir guzeldi, ama sonunu cok klise yaparak batirmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Ya Havada kalan pek bişey yoktu bence. Gayet temiz olmuş senaryo. Aksiyon uğruna saçmaladığı yerler bence sadece exosuitlerin montajlarıydı. Klişe son da bence, Matt'in karakterinin ölmeyip kızla el ele tutuşup beraber Elysium'dan Dünya'ya bakarak ekranın kararması olurdu heralde. Buruk mutlu son yerinde olmuş işte. "Elysium'da millet niye kimseye olanaklarını kullandırmak istemiyo" sorusunun cevabı da basit gayet. Dünyada nüfus kopmuş gitmiş zaten kaynaklar sıkıntılı. Daha filme ilk başladığınız andaki karede Dünya'nın çöle dönmüş halini görüyosunuz zaten. Bi de üstüne burada köle çalıştırıp cennet gibi bir yerde ölümsüz hayat sürdüren insanlar olduğunu düşününce, Dünya'dakilerin bunlara yabancılaşması gayet normal olurdu. Fikirler hoş, taze bi bilimkurgu filmi işte. Kötü falan diye yorumlara bakmayın, bilimkurgu seviyosanız bi izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 code code code code : ILLEGAL... (backspacebackspacebackspacebackspacebackspace) code code code code : LEGAL... *save the fucking world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 asasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Bu sene bir sürü bilimkurgu filmi çıktı hepsi de fos, anlamadım arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 izledigim en kotu 2. film.(sinemada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Bir daha cuma günü koşturarak gitmicem sinemaya ne zaman cuma gitsem o flimi hiç sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 oha abi film o kadar mı kötüydü.ben baya bi umutluydum bu filmden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 normal holivud filmi abi, bilimkurgulu isan filmi, bakın holivudluyuz ama kapitalizmi eleştiriyoruz diye bağıran bi film işte. çerezlik izlemedim bu arada filmi sdlfşs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 kimse begenmemş ya ben de bu aksam gideyim demiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 film cok kötüydü imdb beni kandırdı kickass2'ye gidicektim kandım :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 gitmeyin film meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin_ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 kötüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar