xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Sizleri bilgilendireyim dedim, odeme yaparken dikkatli olun, 3D secure filan onla yapmaya calisin, gerci onda da sorun olur mu olmaz mi bilmiyorum. Demin odeme yaptim, yetersiz bakiye dedi ama parayi da cekmis namussuz. Siparisi de gecirmedi tabi. Hersey beni mi bulur arkadas, Vatan'da da su olay cikmisti basima bilenler bilir: http://forum.paticik.com/read.php?7,6238374 Ne mal bu ulkedeki alisveris firmalari ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 olur arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 hatadır olur yani. git bi başvur adamalra derdini anlat, olmazsa gelir şikayet edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 "Değerli Müşterimiz herhangi bir bedel tarafımızdan çekilmemiştir Bilginize" Hata? Ben bu Turkiye'deki sirketleri anlamiyorum. Uretenler onlar degil, distributor onlar degil. Tek yapacaklari adam gibi satis yapamak ve musteriyi memnun etmek. Baska isleri yok, onu da ellerine yuzlerine bulastiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 bi daha almazsın olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 hayir para sorun degildi 34.50 TL hani giderse gitsin de ya laptop alsaydim? veya 1000-2000 liralik urun? bidaha almazsin olur biter mi olcak? arkadas nereden alisveris yapacaz hepsi birbirinden beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Yani adamlar birleşip birde devlete ağladılar "vatandaş ebay den falancadan yurt dısından ucuza alıyorlar bizden almıyorlar biz adamları rahat rahat mikemiyoruz lütfen buna bir çözüm bulun şu vatandaşı mikelim diye" hop yurt dışından bireysel telefon alma yasaklandı vergisini ödesen bile (burası aslında bireysel hak ve özgürlük kısıtlamaya giriyor)hop gümrük mevzuatları değişti hop gümrük limitleri değişti falan filan. Zorla adamı kaçakçı yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 bazen bu tip sorunlar bankadan da kaynaklanıyor herzaman ödeme yaptığım bir siteden allıs veriş yaparken karttan cekti ama site bizde sorun yok dedi ben de bankayı aradım sorun bankadan kaynaklanmıs para karttan cekilmiş ama şirkete iletilmemiş öle arada kalmıs dedim iade edin hemen ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 abi bankayı da arayıp sorsan bi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 aradim bankayi banka para cekilmis goruyoruz burada dedi. neyse iste sonra o benim eski konudaki bir arkadasin tavsiye ettigi gibi "eger siparisim gerceklesmez veya para iadesi yapilmaz ise once Harcama Itirazinda bulunup parayi alacagim sonra beni ugrastirdiginiz, zamanimdan caldiginiz ve manevi olarak yordugunuz icin 1000 TL'lik tazminat davasi acacagim" dedim, siparisim gerceklesti beyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Bak nasılda gülüo şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 aynı olay paypal ile bir şey alırken geldi başıma ve paypal ile alakalı değil banka ile alakalıydı. 3-5 gün içerisinde harcama onayları yapılırken farkedip yatırmıştı banka geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 başlığı hz. ali okudum uzaktan. hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ahaha ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 aynen ya ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 birinin itirafını mı bekliyordunuz. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 ahmedinejad said: başlığı hz. ali okudum uzaktan. hey allam senin mesajı görene kadar hz ali diye satış sitesi mi yapmışlar lan diye okuyorum yazanlari sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar