Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Oyunu silmek ne demek abi ne yapıyorsunuz 120 gb ssd mı kullanıyorsunuz? =) dursun bir kenarda sıkılınca bakarsınız felan fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 -konu dışı ya 6 ağustosda sattığım itemin parası procces tamamlanmasına rağmen paypal hesabıma halen geçmedi. 8-9-10 ağustosda satılanlar paypala geçti. Bir tek 6 ağustosda sattığım itemin parası hala yatmadı. Bu tarz gecikme oluyor mu hiç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 bu tür postlarda hep şifreni ver bakiyim esprisini yapasım geliyo ama yapmıyorum ciddiye alırlar diye. sorunun cevabını bilmiyorum maalesef . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Çok tuhaf. Blizzard artık paralara el koymaya başladı sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 paraya coken blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 ya şaka gibi geliyorda ciddi şekilde yok 30 euro :) procressing tamamlandığı gibi para hesaba yatmıyor mu ? şuana kadar 8 item sattım hepsi bu şekilde hesaba geçti. Arada bitane var o 6 gündür geçmedi hesaba. Ticket attım copy/paste cevabı verdiler. " Thank you for contacting us in regard of the Diablo III Real Money Auction House. In response to your question about the delay of the Real Money Auction House, please read the following post in our forum: http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4309703662 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 legendary buff legen buff dediler görsel parlama çıktı http://www.youtube.com/watch?v=3SquWnPo9GI ha birde pantola osurma efekti koymuşlar dmg veriyor sanırım http://us.battle.net/d3/en/blog/6923457 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 http://us.media1.battle.net/cms/gallery/ULCOPQ7NKSVQ1344454805978.jpg?v=0 dalga geçiyorlar sanırım? botçulara gün doğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Flassh said: legendary buff legen buff dediler görsel parlama çıktı http://www.youtube.com/watch?v=3SquWnPo9GI ha birde pantola osurma efekti koymuşlar dmg veriyor sanırım http://us.battle.net/d3/en/blog/6923457 direk bok atmak yerine adam gibi izleseydin 1-2 silahın statlarının da olduğunu ve şu ankine oranla baya bi bufflandıklarını görürdün aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 ne zaman geliyor patch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 mf update ve class değişiklikleri gelicek bu tarz blog ile yine. sonrasında da patch notes yayınlanıp geçecekler 1.04'e. kesin bi tarih yok ama henüz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 agustos sonu izledim zati, alta link bile kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 izlediğin belli yorumundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Ya şu oyuna bok atmak için harcadığınız kalça eforunu uzaya çıkmak için harcasaydınız şimdi osura osura marsa gitmiştiniz. La linki koydum diyorsun bari okusaydın. Adamlar gayet güzel bufflamışlar. Buff dışında gayet güzel özelliklerde var itemlarda artık. Sadece güç bakımından değil amaca özel veya direk builde özel item'lar var. Dalga geçiyorlar diye laf attığın item misal. Yahu bot var diye bu tür itemlar olmıyacak mı ? Osurma efekli item'larda gene adamların eşşek kadar yazdığı gibi fun staff olarak geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 O değilde o Fire bot nedir yaaaaaa offff tam benlik :) Fire res gidiyorum zaten ağzım sulandı ;) Güzel olmuş güzel zırlanmayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 O Skorn ne öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 abi fire walkers çok dehşetengiz olmuş hakikaten ya.legendary'ler biraz olsun legendary olmuş aslında.şimdi bu değişiklikler yeni düşecekler için de mi? önceden düşenler aynı mı kalacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 mdastar said: abi fire walkers çok dehşetengiz olmuş hakikaten ya.legendary'ler biraz olsun legendary olmuş aslında.şimdi bu değişiklikler yeni düşecekler için de mi? önceden düşenler aynı mı kalacak? Yeni düşenler için diye biliyorum ben.Eğer öyle degilse cidden üzülürüm ;) Hala o bot aklımda hastanedeyim hastaların suratında o botu görüyorum :D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 quatermain said: mdastar said: abi fire walkers çok dehşetengiz olmuş hakikaten ya.legendary'ler biraz olsun legendary olmuş aslında.şimdi bu değişiklikler yeni düşecekler için de mi? önceden düşenler aynı mı kalacak? Yeni düşenler için diye biliyorum ben.Eğer öyle degilse cidden üzülürüm ;) Hala o bot aklımda hastanedeyim hastaların suratında o botu görüyorum :D:D:D:D:D abi ben o bottan 2 tane sattım.eğer düşmüş olanlar da öyle olacaksa oturur aglarım kaç milyon gold zarardayız fdsfdsfds. gerçi şöyle de bir şey var.mesela adamda fire walkers var su an, benim niye altım alev alev yanmıyor derler.o yüzden büyük ihtimal düşmüş olanlara da gelir ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Vallahi ben satamadım :D Ateş topu helinde kasada duruyor :D O yüzden cok üzülürüm. Sen gene satmışsın hadi bakalım ;) Geçmiş zamanda düşenler ile görüntü olarak aynı olabilir ama özellik olarak sanmıyorum yapıcaklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Valla güzel olacak gibi gözüküyor. Beğendim Legendary değişikliklerini. Güzelce düzeltmişler bokunu çıkarmadan. Bir de Blizzard radikal bir karar alıp, Legandary itemları AH ve RMAH'a koymayı engellese, işte o zaman gerçek unique olurlar. Bu arada önceki düşen legendary itemların patch ile upgrade olacağını düşünmüyorum ben de. Yoksa çok büyük vurgun olur (sanki olmuyormuş gibi :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Selamisahin said: Valla güzel olacak gibi gözüküyor. Beğendim Legendary değişikliklerini. Güzelce düzeltmişler bokunu çıkarmadan. Bir de Blizzard radikal bir karar alıp, Legandary itemları AH ve RMAH'a koymayı engellese, işte o zaman gerçek unique olurlar. Bu arada önceki düşen legendary itemların patch ile upgrade olacağını düşünmüyorum ben de. Yoksa çok büyük vurgun olur (sanki olmuyormuş gibi :p) baktım şimdi ben de evet yeni düşenlere olacakmış sadece.ama görürsünüz forumlarda aglayanlar kesin olur. bu arada maximus proc muhteşeeeeeem oooooooooooyşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Laf ediyoruz ama adamların en büyük özellikleri kullanıcıyı dinleyip, hataları kabul edip, radikal değişikliklere tak diye gitmeleri. Çoğu firma bunu yapamıyor mesela. Daha birçok değişiklik olacak bunlar güzel şeyler. Kafasına göre değişiklik yapması başka, oyuncuyu dinledikten sonra yapması başka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Legendary Buffs..... .... çok iyi çok başarılı http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4150730_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Sotto said: Laf ediyoruz ama adamların en büyük özellikleri kullanıcıyı dinleyip, hataları kabul edip, radikal değişikliklere tak diye gitmeleri. Çoğu firma bunu yapamıyor mesela. Daha birçok değişiklik olacak bunlar güzel şeyler. Kafasına göre değişiklik yapması başka, oyuncuyu dinledikten sonra yapması başka... Bu güzeldi. Offfffffffffff şu fire bot hala aklımda oooooyyyyyyşş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar