Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.0.4 patch

Flassh

Öne çıkan mesajlar

Letsgetthesunshine said:

quarter biz beslemeyiz olm ondan bize düşmüyor. Şimdi bi heves paragon leveli arttırmaya çalışıyorum böyle de olmazsa artık charı ya silerim ya da satarım en olmadı oyunun parası çıkar.

Elaleme şapur şupur bize yarabbişükür :( Olmazki ama yavv.2 gün önce düstü bi tane legen tam paranın dibine vurdum derken ! Bide ne göreyim 300 dps li bow İtem lvl 57. Olsun dedim bunada şükür :)
Sosyal ağlarda paylaş

bliz gene bı haltler cevırdı herhalde . 1,04 ılk geldıgınde 3 5 ıtem dustu sımdı 380 mf ıle paragon lvl olarak 2 , oda herhalde 25 m xp gıbı bırsey bı halt cıkmadı kardesım .
kusucam artık mıdemı bulandırmaya basladı oyun bısı cıksa he babam dersınde bolede ınsan fena bayıyor .
Sosyal ağlarda paylaş

Gercekten oyun bayınca sıkıntı stres daralma vs. vs. hasta olma ihtimalin artıyo :D İşte yapma insanlara bunu arada bi tane at yeşil millet sevinsin oyuna tutunsun :D Bana gecen gün yaptı attı bi tane kahverengi 30m falan ediyo ama bakalım satılırsa. O da mfli itemleri degistirdim 325 mf falan oldu oyle attı.

Yani demek istedigim ingiliz degilmi hepsi aynı :D:D:D
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
diablo 2 nin hatırı var yoksa kim alırdı bu oyunu ve kim bu güne kadar devam ederdi /5 karakteri de 60 lvl yapmayı demiyoruz bile !/
yani dilimiz olsa neler döktürürdük ne kalaylar çekerdik forumda ....1.04 yaması geldiği günden beri paragon 28 lvl anca olduk herhalde 700-800 m exp kasmışız. 100 lvlv olmak için 10 milyar küsür exp lazım bu gidişle 1 senede belkı oluruz 100lvl tabi devam edersek act 2 de tutunamıyoruz akt 3 zaten girmemizle yerde bir olmamız an meselesi vs vs vs
zannedersem yakında bizim gibi müptelâyı bile bezdirip bıraktıracaklar diabloyu sırf bu 100 lvl kasmanın zorlugundan ötürü
Sosyal ağlarda paylaş

DareJedi said:

Üstteki yazı için alıntıya gerek yok aslında :)

Ama külliyen yalan flnda değil ben Wizard ile 6,5k armor 810 res ile gayet ölüyorum.

o senin kabiliyetin o zaman, ne diyim. daha kötü defansif statlarla bile yapılabiliyor act 3. tabi 10k dps varsa bilemem yada fantastik bi build falan kullanıyorsundur vs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...