olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Kaede said: ya oyundaki aktif farm durumuna göre blizzardın dropratelere on the fly ayar çeken bir algoritması olduğuna inanıyorum ben şunu ben de düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Baya önce bu tarz birşey demiştim ki vardır this is blizzort. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 var zaten oyun başında daha kendileri dedi. başıyok mu ne forumda yazıp silmişti lksdjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Aslında Rmah ve Ah olmasaydı, böyle dert yanmayacaktık deli gibi. Canavar gibi itemları görüyoruz, canımız çekiyor, "bizim niye yok ulen?" diye bağırıyoruz ekran başında. Kaç lira ulan bi flüt, he? Kaç lira? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Letsgetthesunshine said: quarter biz beslemeyiz olm ondan bize düşmüyor. Şimdi bi heves paragon leveli arttırmaya çalışıyorum böyle de olmazsa artık charı ya silerim ya da satarım en olmadı oyunun parası çıkar. Elaleme şapur şupur bize yarabbişükür :( Olmazki ama yavv.2 gün önce düstü bi tane legen tam paranın dibine vurdum derken ! Bide ne göreyim 300 dps li bow İtem lvl 57. Olsun dedim bunada şükür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 bliz gene bı haltler cevırdı herhalde . 1,04 ılk geldıgınde 3 5 ıtem dustu sımdı 380 mf ıle paragon lvl olarak 2 , oda herhalde 25 m xp gıbı bırsey bı halt cıkmadı kardesım . kusucam artık mıdemı bulandırmaya basladı oyun bısı cıksa he babam dersınde bolede ınsan fena bayıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Gercekten oyun bayınca sıkıntı stres daralma vs. vs. hasta olma ihtimalin artıyo :D İşte yapma insanlara bunu arada bi tane at yeşil millet sevinsin oyuna tutunsun :D Bana gecen gün yaptı attı bi tane kahverengi 30m falan ediyo ama bakalım satılırsa. O da mfli itemleri degistirdim 325 mf falan oldu oyle attı. Yani demek istedigim ingiliz degilmi hepsi aynı :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 su ıkısıde aynı mob'dan dustu bole bı dengesızlık varmı ya.Hadı ıkısıde mantarda bırı 53 lvl oburu 63 .Ne lahana tursu'sudur bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 gw2 hakikaten bitiriyor Diablo 3 u acil bir aksiyon almazlarsa agır gg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 diablo'yu bitiren gw değil diablo heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 şu bilgyi bulduk payşalım toplam 10 milyar 454 milyon 400 000 eksper lâzımmışParagon gereken exp miktarları - grafik chart olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 quatermain said: arada bi tane at yeşil millet sevinsin oyuna tutunsun malesef hiç yeşil görmedik şimdiye kadar güyya toplamda 496 k npc kesmişiz 496k kill - 0 -yeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 destur said: quatermain said: arada bi tane at yeşil millet sevinsin oyuna tutunsun malesef hiç yeşil görmedik şimdiye kadar güyya toplamda 496 k npc kesmişiz 496k kill - 0 -yeşil :( Üzüldüm cidden şimdi. Yapıcak bişey yok. Yılmadan yola devam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 diablo 2 nin hatırı var yoksa kim alırdı bu oyunu ve kim bu güne kadar devam ederdi /5 karakteri de 60 lvl yapmayı demiyoruz bile !/ yani dilimiz olsa neler döktürürdük ne kalaylar çekerdik forumda ....1.04 yaması geldiği günden beri paragon 28 lvl anca olduk herhalde 700-800 m exp kasmışız. 100 lvlv olmak için 10 milyar küsür exp lazım bu gidişle 1 senede belkı oluruz 100lvl tabi devam edersek act 2 de tutunamıyoruz akt 3 zaten girmemizle yerde bir olmamız an meselesi vs vs vs zannedersem yakında bizim gibi müptelâyı bile bezdirip bıraktıracaklar diabloyu sırf bu 100 lvl kasmanın zorlugundan ötürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 act3 de nasıl tutanamıyorsun hala yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Yüksek armar ve 1k resist olmadan çok kasıyor act 3 e o kadar resist kasınca da mf fln hak getire anca 100 paragon yapıpta denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 DareJedi said: Yüksek armar ve 1k resist olmadan çok kasıyor act 3 kuyruklu yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Üstteki yazı için alıntıya gerek yok aslında :) Ama külliyen yalan flnda değil ben Wizard ile 6,5k armor 810 res ile gayet ölüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Yok artık, 400 all res 6k armorla üstünden geçiyorum act 3'ün. Hele son nerflerden sonra ölünce sinirim bozuluyor o derece. Hiç ölmeden 4-5 full run attığım oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 DareJedi said: Üstteki yazı için alıntıya gerek yok aslında :) Ama külliyen yalan flnda değil ben Wizard ile 6,5k armor 810 res ile gayet ölüyorum. o senin kabiliyetin o zaman, ne diyim. daha kötü defansif statlarla bile yapılabiliyor act 3. tabi 10k dps varsa bilemem yada fantastik bi build falan kullanıyorsundur vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 ben gördüm bugün aluriel sapır sapır ölüyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 asdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 48k damage var yok olmuyor olmuyor :P Hatta 130k dh var onda da olmuyor her türlü ölüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 benim monkta 300 civarı resistler, 8 k civarı ench. buff larıyla armor 1k loh var çok zor ölüyorum abi. act 3 patates olmuş, ölmek bile bi başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 goldbären said: ben gördüm bugün aluriel sapır sapır ölüyordu Sen sanki çok mu farklısın moblardan reskill yedin geçen gözümün önünde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar