Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 meh exploding palmı fixlemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Serverlar açıldı dalın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 aha gelmiş harbi. Meraktan ilk AH ye gireyim dedim kapalı tabi asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Monk un pasif skillerine dokunmamışlar dimi ? Korkuyoruz falan demişlerdi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 monk'un pasifler duruyorum, seven-side kicke deli gibi buff gelmiş şimdi onu deniyorum ve yıkıyor çok iyi. act 3de 6 tane elit kestim ölmedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Myshkin said: monk'un pasifler duruyorum, seven-side kicke deli gibi buff gelmiş şimdi onu deniyorum ve yıkıyor çok iyi. act 3de 6 tane elit kestim ölmedim daha Nasıl bişey olmuş peki ? İş yerindeyim merak ediyorum :D.Palm ı biliyorum damge i 700 kusurlere cıkardılar oda güzel oldu.Ha bide Spirit regen yapmışlarmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 exalted soula 1 spirit regen gelmiş bi de two handedın bonusu 25%'den 35%'e çıkmış seven sided strike da şuan runela birlikte 2309% vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Ya oyunda bi gariplik var. Önceden moltenden, fire chainde kafamı kaldıramazdım şimdi moltenin üstünde dururken çay fln içiyorum. Bi gariplik var sanki oyunda ? Abartmıyorum şuan hell de gibi oynuyorum. Bu şekilde inferno act 1 yapabilen bir kişi direk act 3'e zıplayabilir. p.s: ayrıca her öldürdüğüm elit 3-5 rare atıyor. Önceden 5x valorda sadece 1 rare görürdün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 abi lazer de tek geçişte 3-5 kere vururdu şuan sanki 1-2 vuruyor? Psikolojik midir nedir anlayamadım ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 ben dmglarda bir değişiklik hissetmedim act3 de ama anladım ki beni oyunda tutan exploding palm exploitiymiş zerre oynayasım kalmadı droplar aynı dandiklikte hala bir fix yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 baya zor oldu ama ilk lvl ım :D legal yollarla 100 yapmak baya zaman alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Aynen normal farm yoluyla levellamak baya zor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Kestiğim 3. normal mob'da legendary düştü. Her ne kadar leş olsa da stat artışlarını görmek için iyi oldu. http://i.imgur.com/bic4S.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 stealth nerf gelmezse droplar olmuş. sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 eminim çok kısa sürede lvl 100 olanlar çıkacak, inferno act 1 için bot yazmaya başlamışlardır bile çoktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 bu pach ne zaman geldıya sabah 8de bakdım bısı dwnload fılan etmedı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paragondan gelen manuel statları nereden veriyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Manuel stat gelmiyor normal level atladığında gelen gibi auto stat geliyor, mesela warrior isen level atlayınca 3 str, 2 vita , 1 dex, 1 int geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Hmm manuel olacak sanıyordum nese.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Sabah 9 bucuk 10 gibi sanırım :) Vallah hayırlısı ne ise öyle olsun derlerya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paragon farklı class larla takılma olayını bitirdi fakat.Herkes en güvendiği class la yoluna devam edecek . Arada bi farklı herolarla takılıyordum ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Questlerden xp gelmiyo sanırım yoksa banamı öle geldi hiç dikkat eden varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 gelmiyor fakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 abi o nası anlamsız bir fakat kullanımıdır, bir saniye falan ekrana baktım devamı vardır yahu diye dsfsdf : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 bayadır oynamıyordum. bi girip baksam mı acaba şu patch'den sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar