Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 ucuk cikan adama temiz ol diyorsun ama ucuk mikrobu vucutta kalicidir 1 kez ciktimi ondan sonra dünyanın en izole hayatını yasa temiz olmak icin, vucut direnci düştüğünde o vucutta bulunan ucuk mikrobu yine senin dudak cevrende ucuga neden olur. sonra dersin ben 5 senedir izole hayat yasiyorum cam fanusun içinde, neden ucuk cikti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Abicim adama temiz ol demiyorum, dışarıda yemek yediğin yerlerin temizliğine dikkat et diyorum. Çünkü eğer kullandığı bardak-çatal-bıçak adam gibi bir bulaşık makinesinde yüksek derecelerde yıkanmıyor da elde falan yıkanıyorsa, temizlikte sorun varsa başkasından da ek olarak virüs gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 haa genel olarak saglikla ilgili nasihat veriyorsun yani ne bilim ben abicim ceryanda da kalmasın üşütür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 benim de ayda bir dilimin ucunda aft çıkıyor, hayatımı karartıyordu.bir krem aldım sorun halloldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Fistan said: ceryanda da kalmasın üşütür soğuk betona da oturmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 http://img.alibaba.com/photo/106426405/Vectavir_Cream_2g.jpg 2 gr, 10 tl flndı en son. Bire bir,, Aft için ise şu; https://www.ozaypharma.com/images/thumbs/0000932.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 marka reklamı olmasın ama etken maddeler aynen SeaGle'ın önerdikleri ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 behçet kaynaklı aftsa hiçbi şey çözüm değil. colchicum dispert bi nebze hızlandırır iyileşme sürecini o kadar. ha tabi aft için kortizona dayanmak gibi bi çözüm var elbet ama intihar et daha iyi hiç değilse sürünmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 uçuk için zovirax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 asiklovir ver türevi olanlar neredeyse tamamen aynı gibi yaw. en ucuzunu alıp geçiyorum artık çıkmadan önce böle hafif seğirir gibi oluyor ya. hah o zaman zovirax sürdüğümde çıkmadan geçirdiğim çok oldu gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ilaca karşıyım diyenler tahta kaşık ısıtıp basabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ilaç kullanmıcam diye neler yapıyosunuz :) ilaçların yan etkisi var eyvallah da yanan bişiler basmak daha tehlikeli. travmatize etmeyin üzerine bakteriyel enfeksiyon biner kat be kat fazlası antibiyotik kullanmak zorunda kalırsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Bir kere virüs diyorsan, virüs temizlikle geçmez kolay kolay. Yüksek sıcaklık, deterjan falan işlemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 doktora git kanser manser allah korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 aslında virüsüne göre değişir dersek daha doğru olur. herpes(uçuk), hiv ve grip virüsleri zarflı yapıda oldukları için çevre şartları, yağ çözücüler ve antiseptiklerle öldürülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar