HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 said: fizban, 25 May 2003 17:46 tarihinde demiş ki: küfür edenler, iyi bok yemişsiniz yani. türk her yerde türk demekten kendimi alamıyorum. dünya 3.sü oluruz, silahla kutlamalar sırasında adam ölür. eurovision 1.si oluruz, adamlara gidip küfrederiz. böyle abzürd bi toplumuz işte.[hline]You know what capitalism is? Getting fucked! ehe silahli kutlamalar dun gecede wardi sadece kufurle yetinmemisiz yani[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 bir şeyler yazmak gerekir diyerekten konuya balıklama dalıyorum yıllar boyu nedendir bilinmez belki de birilerine kendimizi kanıtlama duygusu yüzünden çöok büyük bir heyecanla geçti avusturya'nın yaptığı parçayı düşününce ne kadar ciddiye aldığımızı anladım sertab erener uzun zamandır çok sevdiğim daha da öte bu ülkede sanatçı olabilecek insanlardan diye biri diye tanımlayarak saygı duyduğum bir insan trt nin yıllar sonra yaptığı gerçekten o akıllı hamle(bu işi sertab tan yapmasını istemeleri), sertab ve demir demirkan'ın hazırlayıp ozan çolakoğlu nun düzenlediği belki de başından beri söylediğim şekliyle "herkese hitab eden" parça üstüne bir de ingilizce olması, bunların da üstüne gerçekten çok başlarılı bir şekilde prodüksiyonunun yapılması ki bence çok önemliydi bu hepsi brileşti ve gerçekten de hak ettiğimiz sonucu aldık t.a.tu. ile ilgili öncelikle parçalarının çok kötü olduğunu söyleyebiliyorum biraz daha güzel bir parça onları zirveye taşıyabilir di ki zaten 3.lüğü alamalrı da bu popülerlikleri ve bizim gibi abazalar yüzünden oldu diye düşünüyorum belçika olayını hiç anlamadım sen git dünyada olmayan bir dille parça yap ki parçan da bi b.ka benzemesin(araya küfür karıştırmak istemem ama öyle) sonra da git birinciliğe oyna-tamamen sinir bir olaydı arada kıbrıs ın oy verirken "barış gönderiyoruz" tarzı bir şeyler söyleyip barış işareti yapması bence gecenin en anlamlı olaylarından birisiydi ki diğeri de ingilterenin çok başarılı bir şekilde protesto edilmesiydi. isveç hakkında da bir şeyler söyleyeceğim benim yarışmada en çok beğendiğim parçalardan birisini seslendiren isveç benim gönlümü fethetmişti(zevkler ve renkler) bu da yetmezmiş gibi o tasvire sığmayan güzel solist te benim yüüzmde gülümsemeler bıraktı. yarışma boyunca isveç inde derece almasını istedim ama biliyordum ki olmayacaktı neyse önemli değil en azından bir yerlere gelebildiler benim bu kadar desteklediğim ülkenin de yarışmada bizi kurtaran ülkelerden biri olması da boşu boşuna sevmediğimi gösterdi-belçika ya hiç puan vermediler ve onların verecekleri 3 puan bizi 2.liğe mahkum ediyordu. bu kadar uzun yazdım sonunu da şöyle bitireyim bari bugün saat 19.00 ta Sertab Erener taksim de parçasını canlı canlı seslendirecek gidermiyim bilmiyorum o kalabalığa karışmak kasar biraz ama sonuçta gitmeli bir yerde herkesi davet ediyor sözlerime son veriyorum[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Toplam kullanılan oy sayılarını gören var mı? Duyduğuma göre Türkiye 15.000 civarı toplam oy almış daha sonra Rusya 2.000 civarı oyla geliyormuş.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Bence Belçika'nın parçası gayet de hoştu. İkinciliği hak ediyordu.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 tabi herkesin düşüncesi ve zevki farklıdır ama ben hiç bğenemedim o parçayı bir güzellikten yoksun gibiydi neyse yani olan olmuş biten bitmiş biz birnicliği kapmışız gerisine ne hacet[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Avusturya nasıl 100 puan aldı ya. Ben bi tek ona şaşırdım.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 bunun üzerine bi çetin alp anılır bence OPERA OPERA OPERA OPERA OPERA BU GECE OPERALARDAAAAAAAA!!!!!! :D hani zagada sanat haberlerinde yapıyolar ya bunu böyle balerin gibi giyinmiş adamı sağa sola atıyo hani o gerçekmiş biliyomuydunuz? gerçekten çetin alp o şarkıyı söylerken arkadaki balerin düşmüş yere kapaklanmış içim burkuldu böyle bunu duyunca ya :) ama mutluyum şimdi HLL BE SERTAP!!!!![hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: jankis, 25 May 2003 01:35 tarihinde demiş ki: avusturya daha iyi bi yeri hakediyodu ama itiraf edin =)[hline]so much to live for so much to die for ben hastası oldm yalnz deli hoşuma gitti tatu adıyla 3. oldu işte[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 belçika belki de dilin önemli olmadığını. müziğin dilinin evrensel olduğunu göstermek istedi?..[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Avusturyanın şarkısı baya bi anlamlıymış sertab anlatıyodu televizyonda. anlamlı olsa nolcak o şarkıyla yarışmaya girenlerin kafasına küfür etcektim vazgeçtim.[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Tum Turkiye ve Paticik Kullanicilara birinciligimiz kutlu olsun. nice eurovision yarısmalarında birinci olmak dilegiyle[hline]† Tek Rakibi Kendisi † ZodyaG Admin Scripter,Grafiker ICQ=160053851 Volkan Polat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar