Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bıktım bu şehrin evlerinden

hexadecimal

Öne çıkan mesajlar

yav said:

bu arada çok param olsa da heralde gider yine fulya'da oturmak isterdim. o kurtköy ataşehir falan fişman izole hayatlar bana acayip ters. (inşallah çoluğa çocuğa karışıp tükrüklerimi yalamam allahk orusun aman titüütü)

ya bu atasehirin albenisini anlayabilmis degilim ben, oyle bir yerde ki heryere uzak. kadikoy desen 45dakka, metrobus desen yok

heryer 30-40 katli apartman dolu. hayir boyle bir yerde bari kiralar normal olsun diyorsun, eh diyebiecegin evler 1k'dan basliyor, agaoglunda kalcam diyorsan 2k'ya cikiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

ginaly said:

araban varsa göktürk.

sıfır trafik, 25 dakkada levent, taksim, beşiktaş, şişli.
1050 liraya rezidansta oturuyorum.

1050 çok az değil mi ya? eyüp'te bile yaşanası yerlerde 900 falan istiyolar min.

toplu taşıma eksiği var. yarım saatte bir topkapıya bi de şişliye giden otobüsten başka bişey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ev işe yakın olmalı kesinlikle.

haftada 2 gün gezicem diye 5 gün eziyet çekmeye gerek yok. atıyorum kurtköy yada esenyurt tarafında çalışan birisi beşiktaşta derme çatma eve 1k vericeğine çok iyi bir evde 600 tl'ye kalır, üstüne haftasonu gider otelde kalır kalan paraya.

benim bütün tanıdık arkadaşlarım böyle yapıyor.
yok ya ben düşündüm bunu kimseninde yaptığı yok sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

bilemiyorum abi, ben banyoya inanılmaz önem veririm mesela, ancak 1200-1300 liralık yerlerin banyoları uzun süre boyunca tadilat görmediği için pis duruyorlar sanki. tamam residence banyosu olsun demiyorum ama yine de temiz dursun isterim. baktığım evlerde o temizliği göremedim açıkçası. o yüzden 1600-1700 demiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

bi evde banyo ve mutfak en önemli şey herhalde. zaten banyosu mutfağı iyi olan evin tamamı iyidir diye düşünüyorum.
benim ev 2 yıllık binada, banyo tertemiz mis gibi. 1k kira veriyorum, ev ufak az ve apartman arkasında bi boşluğa bakıyo ama konumu falan süper. çıkamadım evden sırf bu yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...