Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Esad gorevini birakmaya hazir?

HotLine

Öne çıkan mesajlar

"nutella yerim" said:

oncekendimi said:

turkiye feci yiginak yapiyo sinira,pkk kurtarilmis sehirler elde etti haberlerinden sonra hic hayra alamet degil cryme gibi sacmalamiyayim ama her an bizimkiler girebilir ve sarin gazi falan salabilir esad

yalan onlar,senin gibileri gaza getirmek için,kusura bakma

benim gibilerimi ?senin gibilerimi? kilimi kipirdatmam.benim sehitlik anlayisimla seninki cok farkli bebegim
Sosyal ağlarda paylaş

oncekendimi said:

turkiye feci yiginak yapiyo sinira,pkk kurtarilmis sehirler elde etti haberlerinden sonra hic hayra alamet degil cryme gibi sacmalamiyayim ama her an bizimkiler girebilir ve sarin gazi falan salabilir esad

askeri sevkiyata karar verilmesi, sevkiyatın hazırlanması falan ne kadar zaman alır haberin var mı acaba. 2 haberi aynı gün okuyunca bağlantı kurmaya çalışmak iyiymiş.
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

Ardeth said:

Heh şurda esaret yok derken ne dediğini tam anlamadım. "Savaşa girdik kaybettik sorumlusu biziz zaten" mi diyorsun? Yoksa aslında kimse bizi işgal etmedi bi yunanlılar girdi falan mı diyorsun?

i. dünya savaşı sonunda esaret değil sadece toprak kaybı vardı. kurtuluş savaşı da iki ordunun (türk-yunan) toprak kavgasından başka bir şey değildi.

tabi resmi tarih her şeyi epikleştirdiği için senden hem nüfus hem de askeri güç olarak kat kat zayıf olan yunanlıların seni "esir" ettiğine ve kurtuluş savaşının da "yedi düvele karşı" bir savaş olduğuna inanabilirsin.

kime karşı savaşıldı 1919-1923 arası bi anlat bakalım öğrenelim biz de?
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar yunanistan durup dururken kendi kafasına göre kalkıp türkiyeyi işgal etti biz sadece onları geri püskürttük zaten ww1de aslında kazanmıştık ama almanyadan dolayı yenik sayıldık ve üç beş şehri kaybetmiştik alt tarafı aslında süperdi herşey ama atatürk ülkeyi mahvetti gibi bir beyinlos düşüncelere sahip
Sosyal ağlarda paylaş

oncekendimi said:

yanlış biliyorsun diyorum araştır bakalım tarafsız tarihçilerden,2.abdulhamit zamanında büyük bir atılım yapılıyor,köprüler,okullar,hanlar,hamamlar,büyük bir yenilenmeye gidiliyor,istanbul-mekke demiryolu yapılıyor ki tarih 1890 lar

işte önüne dönmeler takoz koyuyor,hatta 2.abdulhamidin konuşmaları v.s var ülkeyi uçuruma sürüklüyor ittihat terakki diye neyse ne anlatsam resmi tarihin çocuklarısınız

iyi uykular...

He bu arada agzi yuzu b.k kokan seyhlerden,hocalardan tarihi masal dinleyecegine ac biraz turkce-yabanci kaynaklardan tarih ogren.Her topic de ayri bir cahilligini,yobazligini gostermene gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

oncekendimi said:

yanlış biliyorsun diyorum araştır bakalım tarafsız tarihçilerden,2.abdulhamit zamanında büyük bir atılım yapılıyor,köprüler,okullar,hanlar,hamamlar,büyük bir yenilenmeye gidiliyor,istanbul-mekke demiryolu yapılıyor ki tarih 1890 lar

işte önüne dönmeler takoz koyuyor,hatta 2.abdulhamidin konuşmaları v.s var ülkeyi uçuruma sürüklüyor ittihat terakki diye neyse ne anlatsam resmi tarihin çocuklarısınız

iyi uykular...

He bu arada agzi yuzu b.k kokan seyhlerden,hocalardan tarihi masal dinleyecegine ac biraz turkce-yabanci kaynaklardan tarih ogren.Her topic de ayri bir cahilligini,yobazligini gostermene gerek yok.

o senin dedigin dangalak hocalar,tarikat seyhleri yuzunden bu halde bu memleket bence sen ve senin gibiler gercgi duymaya bazilari gibi kulaklarinizi kapatmissiniz.varsa yoksa devriminiz,d si bile kalmadi devriminizin ya 80 senede ,yani kurtler islamcilar marjinal kesimi cikarirsa yuzde on luk bir kisminiz kaldi zaten coguda 80 yas ustu :p geri kalanin yuzde doksani bu ulkede yosomok ostomoyorom diyor zaten.yani ici bos bir binaniz kaldi o kadar...
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

onu diilde birbirinden olumune nefret eden kanli bicakli iki dusman israil ve suriyeyi ayni anda kendimize nasil dusman edebilmeyi becerdik biri bana onu aciklasin

http://www.odatv.com/images/sefer-selvi%281%29.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=qIXToURKaOg

gel gel sarışınım gel
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...