oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 "nutella yerim" said: oncekendimi said: turkiye feci yiginak yapiyo sinira,pkk kurtarilmis sehirler elde etti haberlerinden sonra hic hayra alamet degil cryme gibi sacmalamiyayim ama her an bizimkiler girebilir ve sarin gazi falan salabilir esad yalan onlar,senin gibileri gaza getirmek için,kusura bakma benim gibilerimi ?senin gibilerimi? kilimi kipirdatmam.benim sehitlik anlayisimla seninki cok farkli bebegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 sehitlige nerden gectik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 "nutella yerim" said: sehitlige nerden gectik gaza getirmekden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 gevşemiş senin kayış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 "nutella yerim" said: gevşemiş senin kayış isine geldiginde nede guzel yan ciziyorsun nutellacik ,ben yatiyorum yarin rizik kazanma zamani Allah herkesin bogazindan helal lokma gecirsin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 oglum konuyu islama ceken sensin,şehitlikten girdin helal lokmadan cıktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 3 mesajda mindfuck ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Redeagle said: AHAHAHA uyuyorum ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 oncekendimi said: turkiye feci yiginak yapiyo sinira,pkk kurtarilmis sehirler elde etti haberlerinden sonra hic hayra alamet degil cryme gibi sacmalamiyayim ama her an bizimkiler girebilir ve sarin gazi falan salabilir esad askeri sevkiyata karar verilmesi, sevkiyatın hazırlanması falan ne kadar zaman alır haberin var mı acaba. 2 haberi aynı gün okuyunca bağlantı kurmaya çalışmak iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Ninja loot olcak şimdi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 throine said: Ardeth said: Heh şurda esaret yok derken ne dediğini tam anlamadım. "Savaşa girdik kaybettik sorumlusu biziz zaten" mi diyorsun? Yoksa aslında kimse bizi işgal etmedi bi yunanlılar girdi falan mı diyorsun? i. dünya savaşı sonunda esaret değil sadece toprak kaybı vardı. kurtuluş savaşı da iki ordunun (türk-yunan) toprak kavgasından başka bir şey değildi. tabi resmi tarih her şeyi epikleştirdiği için senden hem nüfus hem de askeri güç olarak kat kat zayıf olan yunanlıların seni "esir" ettiğine ve kurtuluş savaşının da "yedi düvele karşı" bir savaş olduğuna inanabilirsin. kime karşı savaşıldı 1919-1923 arası bi anlat bakalım öğrenelim biz de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 arkadaşlar yunanistan durup dururken kendi kafasına göre kalkıp türkiyeyi işgal etti biz sadece onları geri püskürttük zaten ww1de aslında kazanmıştık ama almanyadan dolayı yenik sayıldık ve üç beş şehri kaybetmiştik alt tarafı aslında süperdi herşey ama atatürk ülkeyi mahvetti gibi bir beyinlos düşüncelere sahip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 hala fistik atiyorsunuz bonziye sadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Throine grandmaster troll unvanini , melih baskandan almak icin baya ugrasiyor sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 oncekendimi said: yanlış biliyorsun diyorum araştır bakalım tarafsız tarihçilerden,2.abdulhamit zamanında büyük bir atılım yapılıyor,köprüler,okullar,hanlar,hamamlar,büyük bir yenilenmeye gidiliyor,istanbul-mekke demiryolu yapılıyor ki tarih 1890 lar işte önüne dönmeler takoz koyuyor,hatta 2.abdulhamidin konuşmaları v.s var ülkeyi uçuruma sürüklüyor ittihat terakki diye neyse ne anlatsam resmi tarihin çocuklarısınız iyi uykular... He bu arada agzi yuzu b.k kokan seyhlerden,hocalardan tarihi masal dinleyecegine ac biraz turkce-yabanci kaynaklardan tarih ogren.Her topic de ayri bir cahilligini,yobazligini gostermene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 biz suriyeye niye düşmanız lan bana bir kişi açıklasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 onu diilde birbirinden olumune nefret eden kanli bicakli iki dusman israil ve suriyeyi ayni anda kendimize nasil dusman edebilmeyi becerdik biri bana onu aciklasin http://www.odatv.com/images/sefer-selvi%281%29.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 yahudilerin oyunu. guclenmemizi istemeyen dis guclerin eseri. cunku biz mukemmeliz, ah bi de guclenmemizi istemeyen dis gucler olmasa bak neler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 yanlisiniz var abi ruhumuzda ki kemalist yansimalar yuzunden hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Dark_Soul said: oncekendimi said: yanlış biliyorsun diyorum araştır bakalım tarafsız tarihçilerden,2.abdulhamit zamanında büyük bir atılım yapılıyor,köprüler,okullar,hanlar,hamamlar,büyük bir yenilenmeye gidiliyor,istanbul-mekke demiryolu yapılıyor ki tarih 1890 lar işte önüne dönmeler takoz koyuyor,hatta 2.abdulhamidin konuşmaları v.s var ülkeyi uçuruma sürüklüyor ittihat terakki diye neyse ne anlatsam resmi tarihin çocuklarısınız iyi uykular... He bu arada agzi yuzu b.k kokan seyhlerden,hocalardan tarihi masal dinleyecegine ac biraz turkce-yabanci kaynaklardan tarih ogren.Her topic de ayri bir cahilligini,yobazligini gostermene gerek yok. o senin dedigin dangalak hocalar,tarikat seyhleri yuzunden bu halde bu memleket bence sen ve senin gibiler gercgi duymaya bazilari gibi kulaklarinizi kapatmissiniz.varsa yoksa devriminiz,d si bile kalmadi devriminizin ya 80 senede ,yani kurtler islamcilar marjinal kesimi cikarirsa yuzde on luk bir kisminiz kaldi zaten coguda 80 yas ustu :p geri kalanin yuzde doksani bu ulkede yosomok ostomoyorom diyor zaten.yani ici bos bir binaniz kaldi o kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Viktor said: onu diilde birbirinden olumune nefret eden kanli bicakli iki dusman israil ve suriyeyi ayni anda kendimize nasil dusman edebilmeyi becerdik biri bana onu aciklasin http://www.odatv.com/images/sefer-selvi%281%29.jpg http://www.youtube.com/watch?v=qIXToURKaOg gel gel sarışınım gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 One minute ci kukreyen tayyeap da sut dokmus kedi gibi garibim.Digerini de kopek cagirir gibi cagirmis sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Kopek cagirirken egilirsin, kopekle ayni seviyeye inersin, bu direk tavuk cagirir gibi cagirmis, bi gel bili bili bilisi eksik ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Hadi Putin reyisi anlıyorum yine de diğerleri de gel bilibili diye çağırıyo abi sorun orda... http://www.youtube.com/watch?v=Kv7kcYqEa9M&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar