ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Bu iki yıl içinde çıkan yada biten hangi animeleri önerirsiniz arkadaşlar? Harem hariç her tür olur. Son zamanlar pek yakından takip etmiyorum iyice kopmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 8 sezondan şeçmek de zor ama. Harem olmasın, ne olursa olsun diyorsun yani? Sket Dance izle bir kesin. Chihayafuru sonra. Hanasaku Iroha son zamanların en güzel slice of life'larından. YuruYuri güzel bence, çok güldürüyor beni. Durarara güzel diyorlar ama ben bakmadı ona. Bakayım mı? Futbol seviyorsan Giant Killing iyi, ben sevmediğim için bıraktım ir yerden sonda. Seven izler ama güzelce. Hanamaru Kindergarten epey komikti. Hourou Musuko diye bir şey var sonra, epeydir izlemek istiyordum ama başlayamadım bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 durara çok iyidir, eğer baccano'u izleyip sevmişsen hastası olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 hayrola izindesin galiba :) Level-E Deadman wonderland Black Lagoon: Roberta`s Blood Trail / 5 bölüm ova Seikimatsu Occult Gakuin Toaru Majutsu no Index II Arakawa Under the Bridge 1-2 / çerezlik anime Mardock Scramble / cyber-punk aksiyon 3 bölüm film, 1-2 çıktı 3. bölüm eylülde. ama 2. bölüm hala sublayan çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Un-Go Guilty Crown Persona 4 The Animation Fate/Zero Phi Brain: Kami no Puzzle Usagi Drop Kaiji: Hakairoku Hen Gintama` Steins;Gate Level E Gosick Sarai-ya Goyou Katanagatari Durarara!! ilgimi çeken bunlar oldu 2010-2011 sırasında. bir de Young Justice öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Steins gate izlemen yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 steinsgate fatezero persona 4 aksiyonlulardan aklimda kalanlar usagi drop ano hana da dram slice of lifelardan guilty crown dandikligin zirvesindeyken /a/ threadleri esliginde eglendiriyordu da su anda yok izlenmez, 12 saatine yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Guilty crownun openingi izle sonra kapat :) Openingden otesi kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Şaşırtıcı... Buradaki herkesin bayıla bayıla izlediği, efsane olarak nitelendirdiği Puela Magi Madoka Magica nasıl unutulur GERGE ve Bone gibi bir animesever tarafından... Bu ending için bile izlenir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Bone said: Guilty Crown http://t.qkme.me/35pn87.jpg japonlar dunyayi kurtaran adam cekseydi anca bu kadar olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 animasyonları, müzikleri filan gayet sağlamdı ya GC nin. ama evet beyin kusmuğu bi konusu var, şalterleri kapatıp öyle izlemek lazım. tabii özel olarak animasyon kalitesine yönelik istenmiyorsa tavsiye edilecek bi anime değil, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Usagi Drop demiş Bone, sakın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 artık şu başlıkta birşeye dur demek istiyorum. anladık gerge, okudun mangayı, sonunu sevmedin. fakat gayet güzel bir animeye "sakın!" demeni haklı çıkarmıyor. haterlığın göze batıyor bi noktadan sonra. anime olarak gayet güzel usagi drop. izleyebilirsin ssj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Evet usagi drop, madoka magica ve Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar