kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 şimdi diyeceksiniz para varsa mutlu olursun diye de paranın gerçekten satın alamayacağı şeyler de var, sağlık gibi. not düşeyim dedim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 mal misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 zengin olunca mutsuz olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 rutin yaşayıpta mutlu olamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 arkadaş hangisi bana huzur verecek ise o ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 paticik nereye gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 paran varsa mutlu olursun. mesela çok zengin olsam patiyi satın alır, ankete şakalı komikli şık koymayanları bamlar nihohaha diye kahakahalarla gülüp eğlenirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 cok hırslı degilim herseyi istemiyorum paranın alamayacakları da kalsın problem deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 çok mutlu olup rutin bir hayat sürüyorsan salaksındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 para en buyuk devrimdir lan,nasil mutlu olamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 parasız olursanız, sağlık yanında hediye gelmiyor. paralı olup sağlıksız olursanız, sağlığa kavuşma şansınız baya yüksek. öbür türlü ölüyorsunuz zaten cevabın paralı olmak. gerisi gelir zaten paran olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 senko said: zengin olunca mutsuz olmazsın. bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 asgari ücretle çalışıyorum ama çok mutluyum hayat cok güzel. güzel bi sevgilim yok ama para siciyorum hayat iğrenc ıyy. dur hazır çıkmışken bir porsche alayım. bu mudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 cebimdeki parayı harcayabileceğim kadar para. fazladan ev alan varsa söyleyin döveyim. insanlar gerizekalı zaten yok çocuğuma kalsın yok işte dayımın zekatı. olm manyak mısınız. şuraya geliyorsunuz zaten 40 yıl. kazanın. yiyin. ölün. siz öldükten sonra çocuğunuz alsa ne, üstünde orgy dönse ne. ölmüşsün yahu. hiç 1000 kontor alıp 500 kontorunu kullanmadan çöpe attınız mı? atmadınız tabi. pure toplum tabusuna manipüle oluyorsunuz haberiniz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 eşin dostun çoluk çocuğun olmadan böyle konuşmak kolay tabi aslanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 hala fakirler mutlu, zenginler mutsuz olur konseptini anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 çoluğum çocuğu benim kadar zahmet çekmeyecek daha zor zamanda en azından bir adım önde girişecek hayata oh ne iyi yaptım motivasyonu o parayı harcayacakları birçok şeyden daha değerli ve daha faydalı olabilir yine aynı ebeveyn kişiye. tabi bireyselliğin popülerleştiği yeni çağda bu motivasyon da zayıflıyor normaldir ben de öyle hissdiyorum ama farklı kafaları anlayabilmek lazım. bu kadar basit bir açıklaması var hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 fazla kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 saglık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Fakir adam mutsuzum der, fakir olup ta mutluyum diyebilen insan melektir zaten bu çağda, kanatlanıp uçar yakın bir zamanda. Zengin adam da mutluyum der her daim, zengin olup mutsuz olanlar filmlerde bazı mutsuz fakirlerin gözlerini boyar. Böylece zenginliğin iyi bir şey olmadığına kanaat getirir maalesef bazı fakirler de. Herkesin gözüne sokar zenginler mutluluklarını. Halbuki başka bir tarafına soksa eminim daha fazla zevk alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Ren said: cebimdeki parayı harcayabileceğim kadar para. fazladan ev alan varsa söyleyin döveyim. insanlar gerizekalı zaten yok çocuğuma kalsın yok işte dayımın zekatı. olm manyak mısınız. şuraya geliyorsunuz zaten 40 yıl. kazanın. yiyin. ölün. Çoluğumuz çoçuğumuz arkamızdan küfür mü etsin! onca malı mülkü karılara yedirdi bişi bırakmadan geberdi pezevenk mi desin hea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Bırak çocuğun da kazansın, o da öğrensin hayatı demek istemiş aslında. Yanlış anladım bilerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 abi patinin bi yerinde catlak var son gunlerde ergen doldu tastı ortalık. reklama daha fazla mı tıklamamız gerekiyor, neyse masrafı soyleyin tıkayalım deligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 COK KARI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 onca mal mülk yaptım bir bok yemedim. kaç sene hamallık yaptım niye çile çektim lan ben? niye çalıştım? demenden iyidir. çoluk çocuk çok ayrı dava zaten. nüfus olmuş 7 milyar. insan yapıtlarının önemi insan sayısı arttıkça düşüyor. mesela mikelencelo davinci ya da mozart neden bu kadar mühim? çünkü o sayıya göre o yetenek kapasitesinde adam tek tük. ama şimdi öyle mi? kaç adam mikelencelo mozart olamadan mühendis olup ölüyor 2 gıdım daha petrol çıkaralım da 7 milyar para harcayabilsin diye. çok dertliyim çok. kısırlaştırma virüsü üretebilen varsa iletişime geçsin benle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar