maesselam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Fistan said: cok cahil ugrasmayin aynen öyle salıverin gitsin küçük enişteyi
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 5 aydır hergün şam'ın düştüğünü iddaa ediyor çok gizli istihbaratlara dayanarak, adam CIA beyler
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Abi cahillikten filan degil adamın gözü mezhepçilik yüzünden kör olmus.2 müslüman topluluk birbirine girmiş orda müslümanım iye geçinen bu tiplerde sırf onlar aynı tanrıya aynı kitaba baska bir yorumla inanıyorlar diye nefret kaplamıs gözlerini. Benim bildigim müslümanlığın sartları sunni ögretilerde bile 1.Allaha iman edeceksin 2.Hz. Muhammed' in(s.a.v.)onun elçisi oldugunu kabul edeceksin 3.Kuranı rehber olarak kabul edeceksin Bunları inkar etmedigin sürece geri kalan hiç bir günah seni dinsizlige sürüklemiyor en fazla günahkar olursun. Ama bu herifler yok onlar bilmem kimi söyle sevio digerine hakaret edio yok namaz kılarken degişik hareketler var cart curt diye böle ayrıntılar yüzünden bölünüp sonra birbirlerini öldürüp müslümanız biz en dogrusu bizim ögretimiz diye dolanıolar ortalıkta. Müslüman oldugunu söyleyen birini kafirlikle suçlamanın günah olduklarını bildikleri halde ama onlar hede hödö deyip adam müslümanım demesine ragmen adamı kafir ilan edip(aynı papalık zihniyeti)sonra onları öldürmenin makul bişey oldugunu savunuyorlar. Cahillik degil bu bambaska bir boyut.Yazık acıyorum böyle tiplere bunlar yüzünden güzelim dinimizde işte milletin alay konusu oluyor.
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Onu geçtim en çok müslüman öldüren tipler de bu El-Kaide'ciler zaten. İsrail bu kadar kastırsa, müslümanlara bu tipler kadar eziyet çektiremezdi. Nasıl bir komedidir anlamak mümkün değil. Ha tabii onlara göre kendi mezheplerinden değilsen kafirsin, o kadar geriler.
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 o sizin gözünüzde öyle,saçma sapan konuşmayın arkadaş,ne kadar egoistçe düşünüyorsunuz,en basiti filistin konusunda,suriye konusunda sesi niye çıkmıyor iranın? hani israile aslandı kaplandı bu ülke? bırakın bu şia zihniyetini,her tarafa dönüyorsunuz fırıldak gibi
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Kardeş sen o kadar işin arasında buraya yazmaya nasıl vakit buluyorsun?
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Madem video paylaşmak moda oldu, alın bu da benden gelsin. Güzel ülkemiz teröristlere ağır zırhlı araç ve tanklar verirken. http://www.liveleak.com/view?i=da1_1353888013
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 1960 model tankları veriyorsa iyi yapıyor bence,zamanında esedin babası,father longneck esed de pkk destekçilerine roketler ve rus silahları verip,salıyordu bize doğru,ilahi adalet ne güzel,gün geldi biz direkt tank veriyoruz,tank veriyorlarda,acaba karadan havaya füze bataryaları v.s de veriyorlarmı acaba? :S
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Yarin oburgun Turkiye'de mezhep catismasi baslasa bu herif acimadan oldurur milleti, sonra onlar haindi zaten, hem halk boyle istedi der utanmadan.
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 birkac sayfa once "ya masum halk eline almis tabancayi tufegi diktatore baskaldiriyor, siz onlarin agir silahlarla saldirdigini gordunuz mu?" diyen sutten cikmis ak kasik simdi 180 derece donus yapti, ne guzel tank aliyorlar roketle helikopter dusuruyorlar falan diyor.
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Kaliko said: Yarin oburgun Turkiye'de mezhep catismasi baslasa bu herif acimadan oldurur milleti, sonra onlar haindi zaten, hem halk boyle istedi der utanmadan. kimle mezhep çatışması ? bırakın bu demagojiyi ve acındırma politikalarını
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 banlasanıza abi şu adamı illa küfür mü etmek lazım banlanmak için terrörizm savunmak ban sebebi değil mi?
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Hiç kıvırma, efendi gibi cevaplar ver. Hani sadece tüfekle, taşla savaşıyordu bu çapulcular. İzlemediysen de bir daha izle görüntüleri. Neyse laf anlatamıyoruz, boşa yorulmayalım.
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 hamsilipilav said: banlasanıza abi şu adamı illa küfür mü etmek lazım banlanmak için terrörizm savunmak ban sebebi değil mi? daha önce ırkçılıktan ban yedi zaten, kim bilir kaçıncı accsi
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 avrupa birliğinin nerdeyse tüm ülkeleri suriye'nin meşru temsilcisi olarak bu adamları tanıdığını açıkladı, siz hala adamlara terörist diyorsunuz. zorla suriye'nin başına getirecekler işte.
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 hamsilipilav said: banlasanıza abi şu adamı illa küfür mü etmek lazım banlanmak için terrörizm savunmak ban sebebi değil mi? her fikre saygi duyacaksin.bu ulkeyi bolmeye calismiyorum.askerligimi yapip bu ulkeye olan borcumun bir kismini odedim.diger kisminida vergi vererek oduyorum,sen git boluculere kufur et edeceksen
Marty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 pekaziz said: Madem video paylaşmak moda oldu, alın bu da benden gelsin. Güzel ülkemiz teröristlere ağır zırhlı araç ve tanklar verirken. http://www.liveleak.com/view?i=da1_1353888013 tam rezillik ya. utanc kaynagi. bundan yillar sonra anlaticaklar iste, turkiye suriyede ic savasi korukledi, teroristlere her tur silah verdi diye.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 maesselam said: hamsilipilav said: banlasanıza abi şu adamı illa küfür mü etmek lazım banlanmak için terrörizm savunmak ban sebebi değil mi? her fikre saygi duyacaksin.bu ulkeyi bolmeye calismiyorum.askerligimi yapip bu ulkeye olan borcumun bir kismini odedim.diger kisminida vergi vererek oduyorum,sen git boluculere kufur et edeceksen saygı falan duymayacağım. terrörizme, yobazlığa, köktendinciliğe ve ırkçılığa kimse saygı duymak zorunda değil.
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Abi adam kendinden olanlar hariç kimseyi insan yerine koymadıgı için kendinden olanlara bi yamuk yapmadıgı sürece yada ters bir söylemde bulunmadıgı sürece bölücülük vs olmuyor.Bosuna kasmayın kendinizi.
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ben buyum.hamsili baskalari gibi kivrak bir yapim yok.herseyi adamin yuzune soylerim,baskalarindan da medet ummam! sen ummaya devam et.bir halkin degil koca ulkenin ,turkuyle kurduyle,arabiyla mesru temsilcisi olan fsa yi savunmakmi teroristlik?halkini ucaklarla bombalayip halkin icine cikamayan adammi terorist? bunu sen degil ,herkes dusunsun .amacim polemik degil ,yanlis bilinenleri duzeltmek...
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 gidip esadın elini öpsek ya her gün teröristleri cehennemin en karanlık dibine yolladığı için
Marty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 cidden esad cok cok daha iyi bi secenek bu adamlardan.
mani Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 pekaziz said: Madem video paylaşmak moda oldu, alın bu da benden gelsin. Güzel ülkemiz teröristlere ağır zırhlı araç ve tanklar verirken. http://www.liveleak.com/view?i=da1_1353888013 tanklar ve zırhlılar suriye ordusundan ele geçirilmiş belli. Ama park ettikleri yer Türkiye sınırı ve Türkiye'nin buna izin vermesi başlı başına rezalet. Türkiye sınırına konuşlanmalarının nedeni bombardımandan korunmak. Çok büyük ihtimalle bizim askerler de eğitim falan vermiştir, teknik destek sağlamıştır o tankların operasyonel hale getirilmesi konusunda. Bariz bir şekilde en uzun kara sınırına sahip olduğumuz komşumuza gayri resmi olarak savaş açmış, eli silahlı teroristlere lojistik destek vermiş durumdayız. Bizi tarih yargılayacak ve yargılananlar çocuklarımız olacak. Onları oturtacaklar sanık sandalyesine, senin dedelerin zamanında Suriye'de yapılan katliama şöyle böyle destek oldu diye. Emperyalizmin uşağı olmanın sonuçlarını en acı şekilde yaşayacaklar.
Öne çıkan mesajlar