escape Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ben kabul etmiyorum demedim ki? arka sayfada birisi söyledi. ben de sizene kabul eder etmez dedim. he bana gelince ben kabul ediyorum, ama sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 irkci degil de, aptal yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 he bide şu solculuk yapıcam diye kürt milliyetçiliği yapan insanlar direkt bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 orcan sen bitemedin ya, yastayız. -de ayrı, ne ayrı (ki o önceki "ne"yi nasıl kafayla bitişik yazdın o apayrı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 abi siyasi bilimlerden bihaber insanlar nolur yorum ve/veya tespit yapmasın siyasi akımlar hakkında, olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 şurda emin ol en son tartışılacak konu o kardeş. sipeys sen benim siyasete uzak vs olduğumu nerden biliyorsun? hayır yani bu ne cüret? bu solculuk olaylarının içinde ben 3 sene bulundum malesef, doğru düzgün solcu olduğu gibi bahsettiğim tipte ve işi abartan solcular da var. solcular arasında kürtler ve kürt milliyetçiliği pkk milliyetçiliği yapan da var. dhkc diye bişi duymuşsundur.. heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 escape said: bunun liselilikle alakası yok. yeri gelince "ototürkü komso sovmok zorondo dogol" diye konuşuyosanız, kürtleri de kimse benimsemek kabul etmek ve sevmek zorunda değil. buı kadar basit. bence sen bu liseli çakma dandik solcu havasından kurtul. işte kafa bu, atatürk dediğin bir birey. tipinden dahi hoşlanmayıp sevmeyebilirsin. kürtler dediğin bir halk ve sen "ben kürtleri sevmiyorum" dediğinde direkt ırççı oluyorsun, sorry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 atatürk bir birey mi? atatürk bir birey öyle mi? atatürk'ü sadece bir şahıs olarak ele alırsan birey evet.. senin kafa yapın onu bir şahıs olarak ele alıyorsa devam et kardeş.. şimdi hıç uğraşamıcam seninle burda atatürk ilke inkilap atatürkçü düşünce vs bunu benimsemiş insanlar, tc vs.. atatürk'ü sevmiyorum diyen bir adam emin ol tipindne ya da başka bişeyinden değil, atatürk'ün yaptıklarından dolayı sevmiyordur. ya kürttür, ya da şeriatçı. oke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Bir ırkı sevmemek seni ırkçı yapmaz abi geçin onu o ırkın varlığını kabul etmemek yada kendi ırkını ondan üstün görmek seni ırkçı yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 kürtlerden de nefret etmem için elimde bir sürü şey var.(çoğunu biliyorsunuz) emin olun kürtleri sizden daha iyi tanıyorum 15 sene boyunca içlerindeydim. (iyi kürtler var yaaaa:( vs hiç açmayın o konuyu şimdi), ama ben burda ırkçılık yapmıyorum, sevmemin bir çok nedeni var şimdi burda söylersem bunu uzatırsam forumda ırkçılıktan banlanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 off, yazıyodum da sildim. ne gerek var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 işte gerek yok yazma o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ben burda konuşmaya devam etseydim, kimse bişeyi savunamazdı burda zaten. bence de GEREK YOK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 yanlız patide de baya bir gelişme var eskiden kafatasçı doluydu (ne söylediğinden habersiz heriflerle yani, bilerek değil de cahilliktendi heralde, burda atıp tutmak baya normaldi kürtler hakkında) ya da liseli doluydu bilemedim şimdi. şimdi ise bir tepki geliyor en azından kürt politikalarını tasvip edip etmeyen çoğu kişiden. o yuzden eğitim şart. lisede kalmamak lazım. meyvelerini alıyoruz yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 esc konusursa yer yerinden oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 escape arkadaş endüstri meslekten yazıyor galibba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 bu kafayla gerçekten hiç kimse gelişemez. "bu bu ideolojiye sahip, hee liseli hee aman boşver geç gitsin" .. bu mantaliteyle ne bu ülke gelişir ne insanlar. bu ülkede her "aydın" ya da her ideoloji sahibi anasının karnında o şekilde çıkmıyor.. beni boşverin de siz karşınıza çıkan her insana bu şekilde davranarak bu ülkeye bu insanlara hiç bir katkınız olmamaya devam ediyor. durup tartışmak yerine "insan gibi", liseli etiketini yapıştırıp işin içinden sıyrılıp gidiyorsunuz. belki fikirlerini değiştirebilirsiniz karşısındakinin belki bilmediklerini öğretebilirsiniz, belki siz ondan bişiler öğrenebilirsiniz. gerçekten yazık. hepiniz bilmem hangi üniversite hangi master bilmem kaç dil bilen insanlarsınız. gerçekten-- neyse ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 http://inciswf.com/duygulandim.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 http://3.bp.blogspot.com/-DGSosEKhza4/TutAX2oK2eI/AAAAAAAAAsU/jo6Vtcp7WAQ/s1600/liseli-47.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 kürtler beni sevmez ben de kürtleri sevmem. her iki tarafında en doğal hakkı. Sevmek mi zorundayız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 escape döktürmüş gene. spurdo da bambaşkaymış he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 escape said: bu kafayla gerçekten hiç kimse gelişemez. "bu bu ideolojiye sahip, hee liseli hee aman boşver geç gitsin" .. bu mantaliteyle ne bu ülke gelişir ne insanlar. bu ülkede her "aydın" ya da her ideoloji sahibi anasının karnında o şekilde çıkmıyor.. beni boşverin de siz karşınıza çıkan her insana bu şekilde davranarak bu ülkeye bu insanlara hiç bir katkınız olmamaya devam ediyor. durup tartışmak yerine "insan gibi", liseli etiketini yapıştırıp işin içinden sıyrılıp gidiyorsunuz. belki fikirlerini değiştirebilirsiniz karşısındakinin belki bilmediklerini öğretebilirsiniz, belki siz ondan bişiler öğrenebilirsiniz. gerçekten yazık. hepiniz bilmem hangi üniversite hangi master bilmem kaç dil bilen insanlarsınız. gerçekten-- neyse ya bu cocuk beni hipnotize ediyor https://www.youtube.com/watch?v=T8c1A-z6720 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 escape said: bu kafayla gerçekten hiç kimse gelişemez. bu mantaliteyle ne bu ülke gelişir ne insanlar. bu ülkede her "aydın" ya da her ideoloji sahibi anasının karnında o şekilde çıkmıyor.. aslında haklısın. orcan ismi bayağa uygun aydın olmak için, sen bi başla bakalım evdeki meydan laruslardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 escape said: bu kafayla gerçekten hiç kimse gelişemez. "bu bu ideolojiye sahip, hee liseli hee aman boşver geç gitsin" .. bu mantaliteyle ne bu ülke gelişir ne insanlar. bu ülkede her "aydın" ya da her ideoloji sahibi anasının karnında o şekilde çıkmıyor.. beni boşverin de siz karşınıza çıkan her insana bu şekilde davranarak bu ülkeye bu insanlara hiç bir katkınız olmamaya devam ediyor. durup tartışmak yerine "insan gibi", liseli etiketini yapıştırıp işin içinden sıyrılıp gidiyorsunuz. belki fikirlerini değiştirebilirsiniz karşısındakinin belki bilmediklerini öğretebilirsiniz, belki siz ondan bişiler öğrenebilirsiniz. gerçekten yazık. hepiniz bilmem hangi üniversite hangi master bilmem kaç dil bilen insanlarsınız. gerçekten-- neyse ya Boldlu kısım paticikte bayadır söylenen en doğru şey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Ban dalgasi hala gelmemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar