hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 adama teşekkür ediyoruz tantana yapıyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 http://www.ntvmsnbc.com/id/25394946/#storyContinued Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Daha oncede dedim, nur topu gibi radikal islamcilarimiz oldu ulkede cirit atan. Bize cok fena dokunacak bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 sırf onlar değil olsa yine iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kintama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Eger yapabilirlerse, tabi emin degilim tam bilmiyorum biz gorurmuyuz de; Iran projesi yapacaklar bizede. Yani tek adam ve muridleri. Zaten halkin artik buyuk kesimi Islam olsun tek adam olsun baya hevesli bu konulara. Diger kesim ise evet inanilmaz karsi bir durus sergilemekte. Bu konuda da yerden goge halkli ki bu da bir buyuk ic savasa bile neden olabilecek kapasitede. Sariklilar ile kravatlilar savasi bile denebilir ileride. O sebeble izleyip gorecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 savaş mavaş olmaz tr de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 savas da yok, seks de yok, nasil memleket lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Turkiye'ye Iran modeli oturmaz bence. Bu radikal Islamcilarla cebellesip dururuz federe Kurt devletini kurduktan sonra. NATO'ya girdigimizden beri ayni tantana, hic bitmiyor teror dalgasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makesmenervis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 aquila said: savas da yok, seks de yok, nasil memleket lan bu. you make me feel sexy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kintama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Kaliko said: Turkiye'ye Iran modeli oturmaz bence. Bu radikal Islamcilarla cebellesip dururuz federe Kurt devletini kurduktan sonra. NATO'ya girdigimizden beri ayni tantana, hic bitmiyor teror dalgasi. Istenirse oyle guzel oturturlarki ruhun duymaz. Ama ben kime ne anlatiyorum ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Kintama said: Kaliko said: Turkiye'ye Iran modeli oturmaz bence. Bu radikal Islamcilarla cebellesip dururuz federe Kurt devletini kurduktan sonra. NATO'ya girdigimizden beri ayni tantana, hic bitmiyor teror dalgasi. Istenirse oyle guzel oturturlarki ruhun duymaz. Ama ben kime ne anlatiyorum ki :) Amerikalilarin bir lafi vardir. Bildin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 kavgada söylenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Nasıl patladığımız hakkında güzel bir yazı. http://www.aksam.com.tr/devre-disi-8239y.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Pislik FSA, yakaladigi askerin kafasini kesmis. Hala ozgurluk savascilari diyecek yuzsuzleri gormek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 valla şu resimleri gördüm,insanlığımdan utandım...+18 içerir spo'ya alıyorum dikkat edin.Allah bu silah tacirlerinin de devletlerinde belasını versin... +18 link http://ir-ingr.livejournal.com/1185799.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 israil suriye yi vurunca, biri yorum yapmış hadi şimdide bağarın Allahu ekber diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 maesselam said: valla şu resimleri gördüm,insanlığımdan utandım...+18 içerir spo'ya alıyorum dikkat edin.Allah bu silah tacirlerinin de devletlerinde belasını versin... +18 link http://ir-ingr.livejournal.com/1185799.html şunda bi gariplik yok mu ya, bizim silolar sınıra yakın mı bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 adamların şehrinin ortasına düşen bomba bu taraf da camları patlatıyor,şarapnelleri bize geliyor o kadar yakın demekki az önce haberler de gösteriyordu vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 http://img-fotki.yandex.ru/get/6415/20682809.2a3/0_95b72_e577c763_XL.jpg 4-6 ya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 maesselam said: valla şu resimleri gördüm,insanlığımdan utandım...+18 içerir spo'ya alıyorum dikkat edin.Allah bu silah tacirlerinin de devletlerinde belasını versin... +18 link http://ir-ingr.livejournal.com/1185799.html Bayadır cidden bu kadar etkili resimler görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 şu resim bir savaş filmine afiş olabilecek nitelik de,cidden resimler dehşet ötesi... +18 http://img-fotki.yandex.ru/get/6415/20682809.2a6/0_96071_c8c368d6_XL.jpg edit:bu arada israil vurdu diye bahsedilen olay da,fsa açıklama yapmış... israil,golan tepelerin de sınır hattın da fsa tarafından sıkıştırılmış suriye askerlerini korumak için fsa birliklerine ateş açmış diye açıklama yaptı bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 cok iyi ya hem turkiye hem suriye halki amerika vs icin bedava parali asker oldu. adamlar artik boyle devam eder bedava askerin tadini aldiktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Allah belani versin FSA, guzelim ulkenin icine ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 FSA'nın daha savaş başında Şam'da Filistin Kurtuluş Örgütü üyelerini infaz ettiğini biliyoruz be kime masal anlatıyorlar İsrail aslında Suriye'ye yardım ediyor diye. İsrail'in maşalığını yapan kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Sen fkö nun gerçekten filistinin kurtuluşunu istediğini sanıyorsun galiba ...sapla saman hiç bugünkü kadar karismamisti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar