hozceri Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, BBC'ye verdiği röportajda, Suriye'de güvenli bölge oluşturulması için savaş riskinin göze alınabileceğini ima etti. Davutoğlu, Türkiye'nin New York'taki Başkonsolosluk binasında gerçekleştirilen röportajda, Suriye kaynaklı mülteci krizinin giderek büyümesinden ötürü bu ülkede bir an önce güvenli bölge kurulması için adım atılması gerektiğini belirtti. Dışişleri Bakanı Davutoğlu, bunun için Suriye'ye asker gönderilmesinin Esad rejimi tarafından savaş nedeni olarak kabul edilebileceğinin hatırlatılması üzerine ise şöyle konuştu: "Eğer doğru zamanda doğru önlemleri alıp, doğru adımları atmazsanız gelecekte daha büyük risklerle karşı karşıya kalırsınız. Ne yazık ki uluslararası toplum bu krizin başlangıç aşamasında net bir mesaj verip sert bir duruş sergileyemedi. Bu nedenle de Suriye'deki rejim daha fazla saldırı düzenleyecek güveni kendinde buldu." Davutoğlu, "Ve eğer bugün bu saldırılardan kaçan kadınlar ve çocuklar için bazı kararlar vermezseniz, gelecekte çok daha büyük risklerle karşı karşıya kalacağız'' diye konuştu. "BM ÖZÜR DİLEMEK ZORUNDA KALABİLİR" Suriye konusunda BM Güvenlik Konseyi'nde süren görüş ayrılıklarına da değinen Davutoğlu, Güvenlik Konseyi'nin 1990'larda Bosna konusunda aktif davranmadığını, bunun çok sayıda insanın ölümüne neden olduğunu ve BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun'un Bosna'ya giderek bundan dolayı özür dileğini hatırlattı. Bakan Davutoğlu, "Aktif olmamasından dolayı, bundan birkaç yıl sonra, başka bir BM Genel Sekreteri'nin Suriye'ye gidip özür dilemek zorunda kalmasından korktuğunu" ifade etti. Davutoğlu Suriye konusunda, BM Genel Kurulu'nda yeni bir ivmenin olmasını ve Güvenlik Konseyi'nde güçlü bir tutum görmeyi umduğunu söyledi. "HER TÜRLÜ ADIMI ATARIZ" BM Genel Kurulu toplantıları için ABD'de bulunan Davutoğlu, Amerikan PBS televizyonunda yayınlanan “NewsHour” programına da konuk oldu. Sunucu Margaret Warner'ın “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın The Washington Post'a verdiği demeçte, Türkiye'nin askeri anlamda tek taraflı bir adım atmayacağı” yönündeki sözlerini hatırlatarak, “Neden?” sorusunu yöneltmesi üzerine Davutoğlu, "Tabii, Başbakan Erdoğan, Suriye'nin içerisindeki siyasi krizi kastetti. Ama eğer sınırımızda Türkiye'ye karşı herhangi bir güvenlik riski ortaya çıkarsa, sınırımızı korumak bizim hakkımızdır. Türkiye'ye karşı bir terör tehdidi ya da riski meydana gelirse, her türlü adımı atmak hakkımızdır” diye konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Davutoğlu kendi hayal dünyasında yaşıyor. Amerika'dan aldı cevabı tampon bölgeyle ilgili. Tampon bölge hayalperestlik, gerçekçi olmayan birşey dediler susup oturmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Bu davutoğlu kimin ajanı? Çok çok başarılı bi casus ya tebrik ediyorum, ülkenin içine etti şu kadar sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 abi halk olarak galiba biz bu komşularla "sıfır" sorun olayını yanlış anladık yoksa savaş mavaş ilginç tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Bariz 1984 kafasi yasiyoruz. Hayvan ciftligi de bonusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Ulan ne eğlenceli adamlarmış bunlar, ÖSOnun elleri kırılsın. Piyanist tam bomba. http://www.youtube.com/watch?v=P02lFh7qGds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 video imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Son durum nedir şimdi, kim bastırıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Sarki cok eglenceli geldi nedense :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 topigin "sam kafamiza dusuyor galiba" olarak degistirilmesi lazim dsaffads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Özgürlük savaşçıları bu sefer intihar bombacısı kullanmış http://www.theatlantic.com/infocus/2012/10/destruction-comes-to-aleppo/100381/ Bu da sonucu http://i.imgur.com/7mkVM.jpg Umarım vergilerimiz böyle olaylara gitmiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Utanmadan hala cikip demokrasi isteyen halkin onu acilsin demiyorlar mi... İzledikce tiksiniyorum. Umarim Allah belalarini verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Ne guzel lan, bizden gasp ettikleri paralarla silahlandirdiklari teroristler gidip kendilerine patlatip masum insanlari olduruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 bombalı sapan yapmış, suriyeli biraderler: http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/640/Suriyeli%20muhalifler%20bombal%c4%b1%20sapan%20icat%20etti/F20093429.jpg http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/640/Suriyeli%20muhalifler%20bombal%c4%b1%20sapan%20icat%20etti/article-2219018-15800C66000005DC-364_964x604.jpg http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/640/Suriyeli%20muhalifler%20bombal%c4%b1%20sapan%20icat%20etti/article-2219018-1584CE16000005DC-374_964x706.jpg http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/640/Suriyeli%20muhalifler%20bombal%c4%b1%20sapan%20icat%20etti/F20094308.jpg http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/640/Suriyeli%20muhalifler%20bombal%c4%b1%20sapan%20icat%20etti/F20094309.jpg http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=61640&rid=2&p=1&hid=21741338 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 ahsduhsauhduahsua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 ucuna da taramalı taksınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 annesizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ezrayil Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Yeni döndüm suriyeden %70 civarına hakim diyebilirim öss'nun esad güçleri kalelerine kapanmış bizans askeri kıvamında ...o sapan tarzı silahlarda hayvandan iyi ise yarıyor cidden videosunu izleyin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 havanı kullanmasını bilemek lazım, hesap kitap lazım, bunda çek at, birde başına komut veren adam koymuşlar, yerde yatan atama bakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monkey13 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 666. comment asdhasdhfdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 ezrayil said: Yeni döndüm suriyeden %70 civarına hakim diyebilirim öss'nun esad güçleri kalelerine kapanmış bizans askeri kıvamında ...o sapan tarzı silahlarda hayvandan iyi ise yarıyor cidden videosunu izleyin bence kim hakim anlayamadım, ÖSO mu Esad mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 ali demir kendi kuvvetlerini yollamış oraya. paralı asker ismi ÖSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ezrayil Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Öso hakim, eğer öyle olmasa zaten esad ateşkese razı olmaz.çünkü belli şehirlerde kışlalara ve karakollara sıkışmış vaziyet de, suriye de hükümet ise inanılmaz miktarlarda rusyadan silah ithal ediyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 eyw kardeş sen olmasan dünyadan bihaber yaşayacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ezrayil Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 hamsilipilav said: eyw kardeş sen olmasan dünyadan bihaber yaşayacaz Misyon görevi gereği oradan cikartabildigimiz x ulke vatandaşlarını alıp getirirken 8-10 ayri rota üzerinde 200-400 km boyunca şehir ve kırsalın % 70 i öso 'nun hakimiyetinde diyorum.gözlerim kör değilse hangi bayrak kime ait iyi biliyorum .senin gibi oturduğum yerden efelik yapmıyorum yani , inanmayan halep den sam a kadar bütün bölgeyi son 1 hafta kim ne yapıyor netten tarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar