Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ZwDUPRkxgO8 http://www.magazinajanda.com/res/gazetecilere_dert_ya_279122.jpg porche ile baya kurtarılır, evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 üfffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 açgözlü şirketler kuzeykutbunu mu sömüyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 shell ve samsung virali, tebrikler grinpis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 o ses ne ya sanki sevgilisine şiir okuyo lale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 anamız bacımız izliyo lan bu videoları çok sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 bizi murat bozdan kim kurtarıyor peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 biran murat boz şarkısı çalacak sandım :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Fena değil ama bir moby klibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 http://arcticready.com/social/gallery?sort_by=value&sort_order=DESC&page=1 shell'in ağzını kırmışlar kendi kampanyasında hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 00:47'deki izmir, güzelbahçe'deki cins yapı değil mi? bi de iceland de girmiş virale. londra'da bolca bulunan, nerdeyse herşeyin 1£ olduğu market zinciri. ayrıca murat boz'un ses tonu seslendirme yapacak biri icin iyi degil. hatta rezalet yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 radiahead ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 iceland de nerde herşey 1 pound ya oranın bimi işte. bimde herşey 1 tl mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Fly said: shell ve samsung virali, tebrikler grinpis. bu nasıl bir faildir cidden. adamlar güya büyük şirketlere karşı duruyor, hazırladıkları filmde gizli reklamını yapıyorlar bir de. yuh ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 ya abi donmus hazır yemekler var. hersey cok ucuz. birim fiyat olarak 1£ asmadan cok fazla sey alabilirsin. ben lazanya alıyodum, mikroya atıp bi öğün cıkarıyodum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Bende genelden iceland dan alıyordum ucuz olsun diye peyniri hep ordan alıyordum çok iyiydi ya peyniri 2 pound filandı sanırım ama çok güzeldi. Konserve sosis alırdım sonra meyveli su vardı bir ara onlara dadandıydım. 7 ay londrada kaldım dil kursu için adam gibi et yiyememiştim ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 irish pub'ta steak yemedin mi. git bi öl ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Myshkin said: açgözlü şirketler kuzeykutbunu mu sömüyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 bizim kasabın kontrfilesini yiyecen asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Sereglin said: http://arcticready.com/social/gallery?sort_by=value&sort_order=DESC&page=1 shell'in ağzını kırmışlar kendi kampanyasında hehe abi bu muhteşemmiş ya hahahah. ama benim anlamadığım bu kampanyanın baştan fail olacağı belli. al da at dercesine trolletiyor kendini. kim nası onaylamış bunu ne kafası abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 said: Such a pity that so many people think this website is real. For those that are in doubt, it's Greenpeace - as usual slandering a company, but alas ignoring the facts. böyleyse üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 videoda işin komik yanı, "buzlar eridi, kutup ayıları kuzey kutbundan bizim şehirlerimize geldi" diyor da, o anlattıklarını zaten şehirlerimizde sokak köpekleri çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar