ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 yastayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 aynen niye ses yok penthouse da, canlı yardımdan söyleyecem ama utanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 sifreni ver ben soylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 dreambox kullanan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 DarKRideR said: umarım sıkıntı çıkarmaz mı :) bugüne kadar alıpta tamamiyle memnun olan tek bir kişi bile tanımadım. Umarım ilk olursun diyelim ama ne yapalım :) Ben 2 senedir kullanıyordum, özellikle geçen sene çok iyiydi, herkesin yakındığı GS-FB maçını bile izledim, çok sert zamlanmasaydı bu sene de alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Cons said: dreambox kullanan varmı bizde vardı, engellediler geçen yılın sonlarına doğru. IPTV yayını yapıyorlar gerçi ama kalite çok boktan, netten stream izle daha iyi sadfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 delay falan varmı peki? golleri sonradan görmeyek web tv de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 WebTV maça göre biraz daha geç gösteriyor. Aşağıdaki cafede "GOOOOOOOOOOOL" diye bağrılırken daha korner yeni kullanılmakta oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Aynen derbilerde ağır spoiler yiyorsun , eğer altta üstü maçı izleyen komşu varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Cons said: delay falan varmı peki? golleri sonradan görmeyek web tv de? delay olayı macına göre değişiyor en az olanı 15-20 sn geriden gidiyor, fenerbahce-galatasaray maclarında bu süre 5 dakikaya kadar cıkıyor ki ilk yarıdaki derbide web tv resmen coktu, 15-20 dk mac izlenmedi. sonra millete bedava paket falan verdiler. Derbi macları dısında sorunsuz diyebiliriz ama delay hep var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 yayın 3 çökmüyor, p2p mantığı çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 bu dsmart in webtv var mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 olorin84 said: Cons said: delay falan varmı peki? golleri sonradan görmeyek web tv de? delay olayı macına göre değişiyor en az olanı 15-20 sn geriden gidiyor, fenerbahce-galatasaray maclarında bu süre 5 dakikaya kadar cıkıyor ki ilk yarıdaki derbide web tv resmen coktu, 15-20 dk mac izlenmedi. sonra millete bedava paket falan verdiler. Derbi macları dısında sorunsuz diyebiliriz ama delay hep var. çökme olayı altyapıyı iyi ayarlayamamalarındandı, bir maçta çöktü, geri kalanında temizdi. görüntü kalitesi bağlantı hızına ve o anki kullanımına çok bağlı. playofflarda max 15-20 saniye falan delay yaşamışımdır ben. Bu sene askere gitmeyi planlıyor olmasam kesin alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 300 usd yurtdisi icin. tek takimda secilmiyor su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Ben playofflarda 2-3 maç satın aldım 26 liraya. Gayet iyiydi görüntü. Umarım şansıma öyle değildir, eğer her maçı öyle kaliteli izleyemeyeceksem verdiğim paraya üzülürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 300 dolar ama 26 kanal filan var diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 simdi aklima geldi de, bunda cl maclarini izleyebilicek miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 starın yayınladıkları izlenebilir normal player'da ki o beleş. diğer maçlar dsmart'ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 diger dedigin ne? gs maclari starda olunca izleyebiliyorum yani, star vermezse izleyemiyorum mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Saçmalığa gel, çarşambaya denk gelen şl maçları dsmart'taymış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ccc muhteşem yüzyıl ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Öfff madem Sülümana denk geliyo NTV'ye versinler işte Çarşamba maçlarını o da aynı grubun kanalı, sıçtık valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 özel şirketlerin rant savaşında şampiyonlar ligi maçlarını izlememiz için dekoder almak zorunda bırakılır mı insan.. El insaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar