benjani Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/SectionsThumbnails-TSM-Colorbox/_Cover/120717-polat640.hlarge.jpg Polis ekipleri yangının ardından caddeyi trafiğe kapatmış. Fulya'daki Acibadem Hastanesi tamamen bosaltiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Hep Ünal Aysal'ın oyunları bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 gündüz vakti nolmuşki acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 yoksaaaaaaaaaaaaaaa burak ta geldi :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 nası yangın çıkabiliyor şöyle bir binada hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 patlama olmuş önce https://twitter.com/TarihtekiBugun/status/225140729935167490/photo/1 http://yfrog.com/klxe5ibj https://twitter.com/AslanCiner/status/225138382328696832/photo/1 baya fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 itfaiye yukariyi nasil sondurecek acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 olan chp kurultayına oldu. tam medya show için fırsat yakalamışken bütün televizyonlar yangına döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 https://p.twimg.com/Ax_YmmkCEAEQpjX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 oha bu nası bi yangın, saldırı mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 sigortalıdır da o bina şimdi hmmmppss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 söndürülmüş, zaten boşaltılmış bina. önce patlama olmuş deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 bizim ofisin karşısında bu. gidince canlı fotoları eklerim asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 [ben demiştim postu] ankara istanbulda mantar gibi gökdelen dikiliyor. muhtemelen itfaiyeler bu tip yüksek binalara müdahale edebilecek alet edevat, ekipman ve eğitimden yoksun. yakında bir felaket yaşarız, bir sürü insan ölür belki ondan sonra yapılır birşeyler. [/ben demiştim postu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 yaralı bile yok sanırım. yangını da kontrol altına almıslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 kurtlar vadisi istanbul çekiliyor olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 bir swat yapmış olabilir, amerikan şeysi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 gaz borusu neyin patlamıştır öle bütün binayı dikine kapsadığına göre yangın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 imamizer said: [ben demiştim postu] ankara istanbulda mantar gibi gökdelen dikiliyor. muhtemelen itfaiyeler bu tip yüksek binalara müdahale edebilecek alet edevat, ekipman ve eğitimden yoksun. yakında bir felaket yaşarız, bir sürü insan ölür belki ondan sonra yapılır birşeyler. [/ben demiştim postu] Bu doğru, itfaiyenin elindeki merdivenin uzayacağı kat belli, bu gökdelenlere müdahale için farklı çözümler getirilmeli ABD'den falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 paranız varsa hemen bu tip yangın söndürme sistemleri işine girin zıahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 hemen ihale gogo helikopter falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 gökdelen yanar mı boşuna masraf çıkarmayaın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 http://img.webme.com/pic/6/6xkurtlar-vadisi-gladiox6/kibritci-cevat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 "Tatar Ramazan" said: imamizer said: [ben demiştim postu] ankara istanbulda mantar gibi gökdelen dikiliyor. muhtemelen itfaiyeler bu tip yüksek binalara müdahale edebilecek alet edevat, ekipman ve eğitimden yoksun. yakında bir felaket yaşarız, bir sürü insan ölür belki ondan sonra yapılır birşeyler. [/ben demiştim postu] Bu doğru, itfaiyenin elindeki merdivenin uzayacağı kat belli, bu gökdelenlere müdahale için farklı çözümler getirilmeli ABD'den falan yüksek yapılar özel yapılar. bu sebeple yüksek yapılar yönetmeliği ve binaların yangından korunması hakkında yönetmelik kriterlerine göre zaten amaç yangına mahal vermemek, ya da kendi bünyesindeki sistemlerle hemen müdahale etmek. o yüzden itfaiyenin işi değil zaten o. ha extrem bi durum olur o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 ha itfaiyeye gerek yok yani buralarda yangın çıkarsa. iyiymiş o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar