erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 abd - fransa macini veriyor mu tv ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 her müsabakayı canlı izleyebiliyorsun açabilirsen bi yerden veriyor evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 İngiltere'de BBC her müsabakayı tv den seçilebilir hale getirdi. Bir kanal açıyorsun sıralama yapıyor. Bisiklet, yelken, etc etc. Seçip izliyorsun istediğini. Günün programına baktım da inanılmaz fazla müsabaka var. 3 tane tv yan yana koyup izlemek lazım. :) Bu arada geç yazıyorum buraya 2 gündür epey yoğundum da, açılış inanılmaz ötesi idi benim için. Pekin den çok daha iyiydi bence. Trainspotting ve Slumdog Millionaire filmlerinin yönetmeni Danny Boyle açılış seremonisinin yönetmeni idi. Baştan sonra mükemmel geçti. Görsel şovlar, sahne alan gönüllüler (ki bunların arasında bazı arkadaşlarım da vardı, tek kuruş para almadan aylarca çalışıp pratik yaptılar), seslendirme... hepsi süperdi. Tek sıkıldığım yer milyon tane ülkenin katılımcılarının geçiş töreni oldu açıkcası. Bazıları gayet hoşken bazılarının surata kürekle vurmuşsun gibi ifadeye sahip olmaları ciddi anlamda ne işin var o zaman burda bilader? dedirtti akşam. İngiltere'de en sevilen sporcu açık ara ile Bolt. Öyle ki İngiliz gibi değer veriliyor hatta sorsan çoğu insan İngiliz der. Eh bayrağı taşırken de zaten gelen desteği duymuşsunuzdur. Bizim ekip ciddi bayıktı bu arada. Çoğu ülke güzel güzel giyinmiş, epey bir sporcu gülerek dans ederek geçerken bizimkiler devlet dairesi mesai çıkışı gibi yürüdüler. Baydı. Yalnız da değiliz çoğu ülke ekibi benzer şekilde geçiş yapınca uykum geldi izlerken. Şovun başlarına tekrar dönersem MR BEAN diyorum başka bir şey demeye gerek yok. Suratını gördüğüm andan itibaren attığım kahkaha bir 20 dk devam etti böyle saçma sapan gülmeye başladım. Bond & Queen olayı da efsane idi. Kraliçeyi nasıl ikna ettiler bunun için, kimse bilmiyor henüz. İngiltere'de en çok merak edilen sorulardan biri şuan. Kraliçe de herhalde gösteri çok geç olduğundan ötürü ve haylice yaşlı olmasından dolayı pek mutlu değildi akşam. Yine de bitişi iyi halletti. Gösteri sonundaki meşalelerin yanışı ise çok net mükemmel final etkisi yarattı. Görsel olarak verdiği zevk herhalde orgazm olarak adlandırılabilir. Ötesi yok zaten gösteri bitince hemen bi status update çakıp verin kağıtları brit olmaya karar verdim yazdım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 erucalavera said: abd - fransa macini veriyor mu tv ? TRT Spor veriyor şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 acılıs guzeldi de pekin'deki acılıs bundan kat kat iyiydi. hem havaifisek gosterileri acısından, hem mesalenin yakılıs sekli acısından ezer gecer yani. stadyum da cok iyiydi pekin'de. londra'da yapılan stadı hic begenmedim ben. acılısın en guzel yanı mesaleyi genclerin ateslemesi oldu. veliahtlara teslim sırasında falan oldukca heyecanlandım ben, cok guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Baskette bir dandiklik var yalnız, süre hiç durmuyor garip şekilde. İngilizler ne anlar zaten basketten sdf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 saat yönetimi rezil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 açılışın en güzel yanı müzikleriydi zaten. Dünyanın hiç bir yerinde bundan daha iyi bir playlist olamaz zaten, mantıken. Ama unutulan ya da atlanan o kadar çok grup var ki. Eğlence döneminde bir Judas Priest Living after midnight çalsaydı muhteşem olurdu. Elton John, Ironmaiden, Sting.. baya unutulan atlanan var. Oasis bekledim, ikinci milli marşları çalar dedim ama olmadı. Sonradan öğrendim ki kapanış seromonisin de wonderwall çalacakmış canlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 toggie said: acılıs guzeldi de pekin'deki acılıs bundan kat kat iyiydi. hem havaifisek gosterileri acısından, hem mesalenin yakılıs sekli acısından ezer gecer yani. stadyum da cok iyiydi pekin'de. londra'da yapılan stadı hic begenmedim ben. acılısın en guzel yanı mesaleyi genclerin ateslemesi oldu. veliahtlara teslim sırasında falan oldukca heyecanlandım ben, cok guzeldi. Londra'daki açılış mükemmel bir şovdu. Ama olimpiyat ruhuyla vs. çok az alakası vardı, bir olimpiyat açılışı için uygun değildi bence, Pekin'in bu olayı çok iyiydi. Gerçekten hem olimpiyat ruhunu çok iyi taşıyordu hemde görsel olarak çok daha görkemliydi. Londra'da İngiliz tarihine vurgu yapmaktan kıtaların kardeşliği unutuldu resmen asfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 abi sizin de öyle tarihiniz, gücünüz olsa sizde onu gösterirdiniz :D bence yaptıkları karakteriyle bağlantılıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Ayrıca ABD - Fransa maçı rezalet, çok kötü. Hiç eğlendirmiyor, Kevin Love reyizin attığı sayılar olmasa çoktan bırakmıştım, daha da izlemem ona rağmen asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 ingiltere üzerinden girmemizi sağlayacak ne var? proxy falan olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Şaşı oldum hangi yarışmayı izleyeceğim diye be. Valeybol açıyorum sonra baskete giriyorum derken brazila belarus maçı var. Masa tenisi var, judo var var oğlu var ehua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 BBC kafayı yedirtiyor resmen daha evden çıkamadım hahaha. İnsanlar dışarıda neler yapıyorlar onu da merak ediyorum gerçi, meydanlar doludur şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 goerges tokatladı mı radwanskiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 kadınlar silkmede bizim hatun var birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 bayanlar plaj valeybolu başladı gençler. gogogogo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 hangi kanal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 http://londraolimpiyat.trtspor.com.tr/webtv/ su cok iyiymis ya trt becermis net olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 aylin 124kg'de halteri omuzlayamadı bile simdi risk alarak 129kg'a cıkardı agırlıgı. ilk denemesindeki goruntuye dayanarak hic sansı yok diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 izleyemiyorum fakiristan ülkesinde olduğumdan. ama OSURTUR demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Kaldırabilir aslında ama morali cok bozuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 abi bu sefer omzuna yaklastıramadı bile. cok kotu durumda ya kız. su ana kadar cıkan tum sporcular iyi kotu biseyler yaptı, bu kadar kotusunu gormemistim. yazık olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Belinde sıkıntı var sanırım. Neyse canı sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Bu kazak da her şeyi kaldırıyo lan.Dünya rekorunu çok rahat kırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar