dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 lol inşaat büyük sıkıntı abi. altyapısı var,ulaşımı var, bunun sürdürülebilir bir şey olması da var ayrıca. yaptım ettim ile iş bitmiyor. o parayı daha sonra çıkartabilmen lazım. o yapılan, para harcanan alanların parasını çıkartabilmesi lazım. kullanılabilmeleri lazım. ha tabii bizimkiler olimpiyatları almadan stad yaptıkları, yaptıkarı stad olimpiyatlarda kullanılmayacak kadar rüzgar alanbi yer olduğu için sen de haklısın. plan program hak getire. kimse ihtiyaç duymuyor düşünmeye. adam bi araştırsa stadı oraya yapmaz. hiç bi boku planlamadan "olüpüyöt11111" diyecekler. onun için en önemli sorun 2020 olimpiyatlarına ev sahipliği yapacak şehir açıklandıktan sonra onca sene içerisinde tesisleri yetiştirebilecek kadar süre içerisinde yani, 3000-4000adama ingilizce öğretememek olacaktır kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 parayı sonra çıkartma derdiyle olimpiyat yapılmazki. o para 30 sene anca çıkar zaten. inşaat kolay değil tabi de iyi olduğumuz bir iş sonuçta. dünya çapında firmalarımız var bu konuda. tokiye yaptırırsak 3 senede sıvaları dökülür baştan yapmak zorunda kalırız o ayrı. asıl sıkıntı insan kaynağımızda bence yine. sadece dil değil, organizasyon yapabilecek, adam gibi plan program yapabilecek insan bulmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Bizde maliyeti daha fazla olur, arada para yemesi lazım bizim bürokratların.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 abi paranın bi kısmını çıkartacak, bu inşaatları sonradan dolduracak kafa ile inşaat yapmıyorsan -ki yapmıyorlar- hiç yapma zaten olimpiyat falan. -ki bakınız istanbulpark- çin bile -ki adamlar hayalet şehirlerin kralını yapıyorlar- dev su küpünü vs kullanmayı ve doldurmayı akıl edebiliyor. kullanılmayacakları da yıktılar masraf çıkartmasınlar diye. adamlar elindeki ürünü satmayı beceremedi. o kötüydü. gerçi çok dev ülke olunca iplemedi de sanki. qatar bile 2022 worldcup tan sonra işlemeyecek olan bazı stadyumları parçalayıp gelişmekte olan ülkelere satmayı planlıyor. ki adamlar reel anlamda para basıyor petrolden. plansız işi bi yunanlı yapar, krize girince ağlar bi de türk yapar. ama ağlamaz da. onu da farketmez. allah büyük, parti büyük der, vergilere canı sıkılır ama sesini çıkartmaz. hayatına devam eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 said: ya zaten olimpiyatları bizim almamız şundan lazım, ülkede tesisi olmayan spor kalmayacak. bu tesisler doğru yönetimler elinde çürümeye terk edilmek yerine kullanılacak ve yeni sporcular yetiştireceğiz. 3-4 olimpiyat sonra 25-30 madalya alan bir ülke olacağız. çocuklarımız spor yapacak. asıl önemli olan bu. ülkenin reklamı şu bu hikaye. bence şu çok daha önemli. tesisler boş da kalmaz adam gibi eğer 4 senede o spor kültürünü az da olsa oturtabilirsek. bu sporların dünya şampiyonları avrupa şampiyonları var, mesela adam gibi tenis kortu yaparsan sonra adam gibi turnuva da düzenleyebilirsin. 15 gün için tesis yapılmaz ki, 50 sene kullanacaksın o tesisleri. devlet olimpiyata yatırımı para kazanmak için değil, halkın yaşam kalitesini artırmak için yapmalı en başta. yunanistan'da olimpiyattan çok daha büyük yapısal sorunlar var ekonomi ile alakalı, olimpiyatlar da tüy dikti buna. olimpiyatlar yüzünden battılar demek yanlış olur. bak şöyle diyim, sen para harcayıp en az 30-40 sene bilfiil en üst seviyede kullanılabilecek tesis yapıyorsan o tesise harcadığın paraya bakmayacaksın. o tesisin sağladığı katma değer başka yerlerden kasana girer zaten. ama gidip de 15 gün için tesis yapıp sonra onu çürümeye terk edersen tabi israf olur, ekonomiyi de sarsar. ha diyorsan ki biz bu konuda başarısız oluyoruz hep zaten, e başarılı olalım bu sefer de. adam gibi bir proje yapılsın, sadece tesis değil, spor kültürüne sahip insan da yetiştirelim. yollarda başı boş gezen apaçileri spora yönlendirelim, mesela çocukları haftada bir olimpiyat köyüne götürelim orada spor yapsınlar, mesela tüm türkiye'den o köye turlar düzenlensin orada çocuklar yeni sporlarla tanışsınlar. 30 milyar dolar mı zarar edeceğiz, edelim. bir gecede cebindeki paranın yarısını kaybetti ülke zamanında, gerekirse yine kaybedelim ama adam gibi büyüyen bir neslimiz olsun. olimpiyatlar buna bir kıvılcım olsun. diğer türlü gelmese de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 peki ahmedinejad, ülkenin hali hazırdaki yönetim anlayışıyla çocukların haftasonları olimpiyat köylerine götürülme ihtimalleri nedir? kuran kursundan, lgs-öss dersane hazırlıklarından vakit kalır mı? kız çocuklarıyla erkek çocuklarının bir arada olması düşünülebilecek bir şey mi? ben 19 mayısta statta dans etmiştim zamanında. hayvan gibi eziyet çekmiştik 1 - 1 buçuk ay. ama acayip de eğlenmiştik. bir sürü kız-erkek arkadaş edinmiştik. bir tane insanı da hatırlamıyorum pişman olan. bu fırsat ellerinden almadılar mı çocukların? aynı zihniyet ne diye olimpiyat köylerinde buluştursun şimdi çocukları? türkiye'deki hangi üniversite kürek çekmede başarılı diye burs veriyor öğrencilere? bursu geçtim, öss'yi bypass edip okula sokturuyor? kaç tane öğrencimiz bu yeteneğini-başarısını kullanıp yurtdışında okuyor? dediklerini anlıyorum ama bence zihniyet tesisi kullandırır. tesis zihniyeti değiştirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 8 sene sonra hala akp hükümeti olmaz herhalde başımızda. ömrü yetmez zaten adamın. dağılır sonra akp. daha fazla demokrat daha az müslüman! bir partinin iktidar olacağını düşünüyorum ben. belki o zaman daha özgürlükçü ve daha düzgün bir spor politikasına kavuşuruz. bu ülkede her şeyi umuyoruz zaten. her şey de böyle olmuyor mu, kervanı yolda düzen insanlarız biz. planlı programlı işimiz neredeyse hiç yok. önce mahalleyi kurup sonra yolunu suyunu elektriğini falan getiririz. evet bu hep böyle. ama işte belki bir umut, belki tüm bu yapılanlar kıvılcım olur dediğim gibi, belki insanlarımız ringde ağzını kırdığı adama maç bittikten sonra kardeşçe sarılan adamı anlar, belki sakatlansa bile yarışı bitirmeye çalışan atleti anlar, belki madalya kazanmasa bile olimpiyata katılmanın gururunu yaşamayı anlar. belki işte. o belki için 20 milyar dolar harcanır mı? ben harcarım arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ahmedinejad haklı. 2020 olimpiyatları bize gelirse, o rüzgar sayesinde 2040 olimpiyatlarında madalya rekoru kırarız. çocukları bir şeylere heveslendirmek lazım. ama öyle bir medya var ki, marsa çıkılma haberi 3 saniye sürerken sibel can'ın her yıl yenilediği zayıflama formülü 20 dakika gösteriliyor haberlerde, e tabii bu durumda bizim heveslenme de futbola, artizliğe dansözlüğe olur anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 e tabi alınacaksa bu olimpiyatlar iyiniyetle ummak lazım herhalde, doğru diyorsun. şu ramazan bi bitsin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 damsiz girilmeyen olimpik yuzme havuzlarimizdan pek randiman alamayabiliriz sanki. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 abi hesapsız milyar dolar harcarsan ve devamını düşünmeden harcarsan hele ki süper de zarara girmişsen zaten o tesisleri idame ettiremezsin diyorum ben de. bakımsızlıktan yıkılırlar ancak. dolayısı ile hesabı, planı iyi hazırlamak gerekiyor bu gibi şeyler için. bizde olimpiyat stadı, olimipyat köyünün yerini, şeklini belirleyenler eski sporculardı. adam ne anlıyor ulan inşaattan? hiç. neredeyse 200m$ dolar çöpe atıldı mı? atıldı. bırak rüzgarın feci önemli olduğu atletizmi, herhangi bi sporiçin bile fazla rüzgarlıydı. futbol da dahil. sonuç olarak "bizimkiler inşaatta iyi" cümlesi manasız bir hal alıyor. planın, schedule'ın iyi olacak önce. imalatı hallolur. ben açılacak venue ların büyük bi kısmının atıl durumda kalacağını, yandaşların deli gibi para götüreceğini ve finansal açıdan sorun yaşanacağını düşünüyorum. ülkenin parasının olmaması demek, iyi beslenemeyen, iyi yetiştirilemeyen gençlerin olması demek. ki bu da sporcu mu? unut onu sen demek. doğru düzgün planlayabilirlerse güzel olur. o ayrı. ümidim yok ama benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 dünya fani ya sporlarda iyi olsak ne olacak hiç masrafa girmeye gerek yok şikeli futbol yeter bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 insert türkçe olimpiyatları esprisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Gecen su cinli madalya aldi ya. CNN de izliyorum. Adamlar kesin doping aldi diyor. Dopingli olabilir bile degil. Bu yasta boyle yuzuyosa kesin dopingdir diyor. Anglo larin cok kotu bir yani vardir, aslinda ne kadar olgun gorunurlerse gorunsunler, gercek bi yenilgide, ve onlarinda onemli kabul ettigi bi platformda gerceklesirse, cirkeflesirler. Adamlar bunu yapti, sonra carsaf carsaf, iste cinliler boyle hazirlaniyor olimpiyatlara diye, aglayan zirlayan cocuklari gosterdiler, iskence ile hazirlaniyolar gibi. Hatirlarsiniz, o epic cin olimpiyatlari acilisi gosterisi icinde gunlerce camur atmislardi. Iste zorladilar, soyle yaptilar, vs vs. Sindiremediler cunku. En cok sevindigim olay su. Bizim mainstream medya da batinin ahlaksizligini aldigi icin, bu doping ve cinlilerin iskence ile olimpiyatlara hazirlandigini haber yaptilar. Geri kalmadilar. E ne oldu, bizimki altin alinca, bizimkine de attilar ayni camuru. Dopingli diye. O kadar hosuma gitti ki, anlatamam. Keske butun olimpiyatlar boyunca bize doping sucu atsalar, off herhalde olimpiyatlarin en guzel yani o olur benim icin. Anlarlar biraz oyle baskasinin seyiyle gerdege girersen bi gun gelir o seyle sende muhattap olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 diyor: "Olimpiyatlar neden 4 yılda 1 düzenlenir biliyor musunuz? Çünkü IOC (Uluslararası Olimpiyat Komitesi)’nin kazandığı paraları sayması o kadar sürer.” (John Carlos) sporyazarları http://www.sporyazarlari.com/ffutbol/futbol-genel/mithat-fabian-sozmen/12-08-2012/olimpiyatlar-neden-4-yilda-1-duzenlenir/474125.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 kazanmasınlar mı para? hayvan gibi emek verip karşılığında hiç bir şey alınmasın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 yooo kazansınlar.. helal olsun hatta. kazınıyorlar da zaten, parametrelere 4 yılı aşacak olan çarpan etkilerini de katarsan inanılmaz bir tablo çıkıyor ortaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hDnnhxoRxHY balla kestim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 http://s3-ec.buzzfed.com/static/enhanced/web04/2012/8/6/7/enhanced-buzz-21340-1344252457-9.jpg http://www.daryaklishina.com/wp-content/uploads/2011/07/24720n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 kapanısın tamamını izleyebilecegim link var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ara ara alakasız gösteriler haricinde kapanış da güzeldi, queen çıktı zaten yetti bana. çok gazladı. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/olimpiyatlarin-en-iyileri.html?position=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 olimpiyatlar basladi mi noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Yunanistan'ı geçmişiz Fuck Yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 farah olay olmuş ya http://mofarahrunningawayfromthings.tumblr.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar