ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 mani said: bence ABD'nin yaptığı terbiyesizlik. Ben komitenin yerinde olsam diskalifiye ederdim. olimpiyat ruhuna aykırı hareketler bunlar. 156-73 nedir? hasta mısınız, rahatsız mısınız arkadaşım. İlkokuldayken oluyodu böyle, 7. 8. sınıflara karşı 3. 4. sınıflar filan maç yapınca bi noktadan sonra hadi beyler eziyoruz artık moduna giriyodu üst sınıflar. Ama olimpiyatta da böyle fark olmasın abi ya, yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ne yapıcaklar gidip gidip sacmasapan sut mu atacaklar fark acilmasin diye? o zaman da tasak geciyolar denilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 nesi aykırı olimpiyat ruhuna ya? atabiliyorsa o da atsın eline vuran mı var? bireysel sporlarda da var benzerleri. yüzmede hatunun biri iki kere dünya rekoru kırdı 1 gün arayla, o da olimpiyat ruhuna aykırı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 her yazılanı bukadar ciddiye almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 sonunda atletizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 eşref ilk atış faul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 o kadar alan var gitti adam ağı tutturdu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Eşref yine vurdu direkten hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 said: Agnel:"...AIDS’e çare bulursam,o zaman insanlık için birşey yaptığım için övünürüm.Şu an itibariyle yaptığım dev bir küvette gidip gelmek.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 becerdi bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 del potro&federer 1-0 önce potro kazanir inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Atletizm var!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Masticore said: del potro&federer 1-0 önce potro kazanir inş. muazzam bir maç oluyor. 3. set 3-3 ve 40-40 del potre servis kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/21140902.asp güreşçilerimiz dinler umarım başbakanımızı, bu adamın değeri bilinmiyor ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 tie break de biter bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 erucalavera said: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/21140902.asp güreşçilerimiz dinler umarım başbakanımızı, bu adamın değeri bilinmiyor ya :( lan bu nasıl bi haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 erucalavera said: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/21140902.asp güreşçilerimiz dinler umarım başbakanımızı, bu adamın değeri bilinmiyor ya :( ahahaha bu ne ya kaybeden milli sporcuları kamçılatma dönemine gelelim bir an önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Ağır eziyoruz Kore yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 kore ezilir mi yaa sevin onları, sevin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 federer maçı 9-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Ben şimdi anlamadım 3-0 veya 3-1 kazanırsak her koşulda 1/4 finaldemiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 madalya alamamamız ergenekon işiymiş. https://twitter.com/ademyavuza/statuses/231385850884284416 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 dafuq http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/21140902.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 dünya cidden bok gibi bir yer. salak insan çok. nefret etmeye başladım iyice insanlardan. çıkmamam lazım insan içine benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 abi o haber şaka mı ya ? yani gerçekten ciddi mi ? Ben ciddi olduğunu düşünüyorum açıkçası. Her konuya karışan başbakan bu konuya da karışmıştır. Arkadaş nasıl bir ruh halidir bu, nasıl bir kafa yapısıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar