Grast Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 toggie said: ahaha tipe gel. benim işim daha kolay. endonezya, özbekistan, moğolistan, gürcistan. belki bir ya da iki tane daha girer listeye. gerisi ile türkiye'yi karşılaştırmam. kimlik dediğin nedir, tekrar soruyorum. merak ettim.lol bu nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Hindistan gibi elinde nükleer silahı olan ülkeleri yazalım o listeye tabi ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Kafan güzelmiş kardeş, güle güle kullan. Cemaattensin sanırım, yeni düşüyo jeton. Neyse biz spor konuşuyoruz burada. Daha fazla uzatmayalım. Ülkenin gotune koyyim sana bisey olmasın. Konumuza dönersek, 15 yaşındaki Litvanyalı olimpiyat şampiyonu; foto acılmadı link verim bari. http://www.london2012.com/news/articles/grevers-sets-new-games-record.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 abi hakkaten 1. 2. 3. dünya ülkesi ne demek bi fikriniz yok heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 evet yok, o yüzden kaçıncı olduğumuzdan bahsetmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gramul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 toggie asılsız salamasyon iddalar atıp duruyor takip ediyorumda şaka gibi . olimpiyatlar konusunda özellikle boş buldu atıp tutuyor . ciddiye almıyorum yorumlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 aman ciddiye falan alırsın da forum göçer yoksa gelecek 7 yılda atacagin 50 mesaji okuyamayiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Cuce said: Fistan said: 2. dünya ülkesinden bu kadar anca canım ya, yıne kıyamamıs 2 demiş ^^ 3 cok acitmaz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Bende iddia etmiyorum muazzam bir dünya ülkeleri bilgim var vs diye. Hani oraya yazdıklarımdan bizden gelişmiş olan ülkede olabilir yazmadıklarımdan geride olan ülkede olabilir ama ben bukadar türkiye muhalefeti görmedim bukadar komik düzeylerde görülmesi ülkemin koyuyor bana. Az çok gezdim bir çok ülkeyi özellikle avrupayı. Gitmediğim sadece 10 ülke var : Beyaz Rusya, Moldova, Estonya,İzlanda, Letonya, Andorra, Sırbistan, Karadağ, Makedonya, Ermenistan, Slovenya Kaldı ki bu oran 50 ülke içinde %80inin en azından sınırına girdiğimi gösterirki fena bi oranda değildir. Ben İstanbulluyum. İyi bir yaşam standartım olduğunu düşünüyorum. Birçok ülkeye kendi vizyonumdan baktığım içinde geri görüyor olabilirim onada tamamım. Avrupadaki büyük şehirler arasında buna Paris, Londra vs dahil İstanbuldan daha iyi diyebileceğim bir şehre gitmedim açıkçası. Hadi tamam ben biraz daha dediğim gibi kendi vizyonumla bakıyor olabilirim. Türkiyeyi, Türkiyenin benim için ne ifade ettiği gözünden bakıyorda olabilirim. Ama ne olursa olsun Türkiye bukadar aşağılanacak bir ülke kesinlikle değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ulkeleri baskentlerine/buyuk kentlerine gore mi karsilastiriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 3 diyemedim bana bile koyuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 İstanbul başkentimiz olmadığı için başkent demeyip lider şehirlerine göre kıyaslamak diyelim. Bu sıralamada zaten dünyada rahat ilk 5 e oynarız. Tabiki genele bakıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 knoxville said: abi hakkaten 1. 2. 3. dünya ülkesi ne demek bi fikriniz yok heralde. abi işte cıkmıs orda liste var. cin birinci amerika ikinci fransa ucuncu dunya ülkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 istanbul>londra, paris dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 kirletmeyin olimpiyat baslıgını. 4 yılda bir oluyor zaten. tartısarak geciremeyecegim. bu akşamın yüzme programı, saatler GMT. 31 Jul 19:30 Men's 100m Freestyle - Semifinals › 31 Jul 19:30 Men's 100m Freestyle - Semifinals › 31 Jul 19:37 Men's 100m Freestyle - Semifinals › 31 Jul 19:41 Women's 200m Freestyle - Final Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 O saydığın Sırbistan Slovakya Litvanya Macaristan Ukrayna bizden her alanda spor kültürü çok daha gelişmiş ülkeler. Bir kere ırk olarak zaten iyi durumdalar, her sporda mutlak bir avantaj sağlıyor bu. Türkiye'de spor filan yapılmıyor. Kendin güzel demişsin İstanbul'da yaşıyorum diye. İstanbul'da bile iyi bir çevrede olmana rağmen eminim belli sporlarlarla uğraşan tanıdığın oldukça azdır. Uğraşmaktan kastım haftada 2 kere gym'e gitmek değil elbette. Spor kültürü, insanların spora bakış açısı bunlar çok farklı şeyler ve Avrupa'da bizden bu konuda geri olan ülke tahminimce yoktur. Karadağ gibi küçücük ve yeni bağımsızlığını kazanmış bir ülke bile gidip birçok alanda üst sıralara oynuyor. Olayın İstanbul'un güzelliğiyle, nüfusla filan hiç ilgisi yok. İnsanların refah seviyesi artsa bile sporun gelişmesi için farklı şeyler lazım Türkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 @Sotto Kesinlikle baştan sona katılıyorum. Bizim Spor kültürümüz yok. Spora yeterince destek yok. Bu yüzden ilk mesajımda bu konuyla ilgili demiştim kim ilgileniyorsa Spor bakanlığımı, Olimpiyat komitesimi neyse bazı şeylerin üstüne düşülmesi gerekiyor diye. Benim iddia ettiğim konu şu. Biz bu spor kültürünü ülkemize oturtursak çıkabileceğimiz noktalar üst düzeyde. Bizde gereken işler yapılmıyor spor konusunda. Bizden ülke olarak geride olan ülkelerin spor bazında çok önde olması rahatsız ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Litvanya - Nijerya erkekler basket maci var. Sonuna kadar Lietuva! :) Kleiza reis al bu maci! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Tamam olimpiyatlar konusu disina cikarmayalim topici lutfen. Bitirin o tartismayi. Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Yok farklı düşünmüyoruz heralde zaten. Bu arada satılmayan biletler yeniden satışa çıkacakmış, ilgilenenlere duyurulur. Takipteyiz. (Bu da mı konu dışı oldu:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 böyle bir şey olmuş geç mi kaldım öğrenmekten ama cidden facia yani durum. Herkes neden zamanın geri alındığını anlamamış. Yazık kıza yani cidden. oha ya. çok üzüldüm "TRT Spor" said: Amatör Ruhun Sisteme Yenik Düştüğü An! Güney Koreli eskrimci Shin A Lam, dün 1 saniyeliğine de olsa Olimpiyat finalindeydi. 1 saniye diyoruz çünkü hakemler sayacın sıfırlanmasına rağmen mücadelenin bitmediğine kanaat getirdi ve süre tekrar 1 saniyeye ayarlandı. Alman rakibi, Britta Heidemann son bir hamle yaptı ve puanı alarak finale çıkan taraf oldu. Shin olan biteni anlamaya çalışırken koçu hemen itiraz etti. İtirazın işleme konması için Güney Koreli’nin pisti terk etmemesi gerekiyordu. Pisti terk etmek, yenilgiyi kabul etmek anlamına geliyordu. 25 yaşındaki Shin yaklaşık 45 dakika pistte oturdu. Birazdan başlayacak üçüncülük ve final maçlarına aldırmadan oturdu. Seyiriciler de bir süre Shin’in hakkının yendiğini düşündü ve alkışlarla ona moral verdi. Güney Koreliyi kalkmaya ikna etmek isteyen bir yetkiliyi seyirciler ıslık yağmuruna tuttu. Shin göz yaşlarına yenik düştü. O biliyordu ki az önce son Olimpiyat şampiyonunu devirmişti. Şimdi böyle olmaması gerekirdi. Sonradan anlaşıldı ki Güney Kore’nin itiraz edebilmesi için para yatırması gerekiyordu. Kapitalizm, olimpiyat ruhunu da esir almıştı. Seyirciler iyice sinirlenmeye başladı. Ancak bir süre sonra Shin’in koçu geldi ve sporcusunu ikna ederek gözyaşları içinde pistten ayrıldılar. Belki Olimpiyat takviminin final kısmına ismini yazdıramadı ama amatör ruhuyla birçok sporseverin kalbine ismini yazdırmayı başardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 gercek olmamalı ya bu. eger olmussa da kesinlikle afise edilmeli sorumluları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 alman rakibinin yerinde olsam cekilirdim müsabakalardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=OKITe6zSKfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Kızın fotosunu koyamadım abi içim bir tuhaf oldu. Çok üzücü bir durum ya. Para yatırmak ne abi itiraz için bu nasıl bir saçmalık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar