Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Londra Olimpiyatları [2012]

kiymaliborek

Öne çıkan mesajlar

Kemal Arda Gürdal serisinde birinci olmasına rağmen genel sıralamada ilk 16'ya giremediği için elendi :(

Kendi özel diyetisyeni bile olmayan ve sağlığımı sadece annem düşünüyor diyip buralara gelebilen bir genç için fazlasıyla umut verici bir performans yine de. Üniversite için 1.5-2 sene neredeyse hiç yüzmemiş olma gerçeği de var. Geleceği parlak, umarım gerekli destek verilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Heat Winner'ların qualify olamaması nasıl bir saçmalık ya. En kötü birincilerin otomatik tur atlaması lazım, atletizm gibi...
Onun yapılabilmesi için her qualify round'a sene içindeki derecelere göre yüzücülerin dağıtılması gerekiyor.

5. yada 6. yarıştı hatırlamıyorum sonuncu olanın derecesi bile bizim derecenin 1 saniye önündeydi. Yarı finale yine kalamaycaktı çocuk.

Bizim problemimiz artık spor bakanlığımı ilgileniyor. Olimpiyat komitesimi ilgileniyor bilmiyorum ama sporcu yetiştiremiyoruz. Ata sporumuz denen güreşte bile son olimpiyatta bişey yapamadık. (beklenenin altında kaldık)

Eskiden Halterde her olimpiyat bi süpriz çıkarırdık onlarda kalmadı.

Garanti altın madalyalarımız olurdu Naim Süleymanoğlu, Halil Mutlu, Hamza Yerlikaya. Şimdi oda pek yok gibi.

Şu ana kadar bayan basketbol hariç hangi sporcuyu izlesem yenilip duruoruz baydım.
Sosyal ağlarda paylaş

Yapma abi bi madalya listesine bak kaçıncı dünya ülkesi diye adlandırıcan ordaki ülkeleri ? (Çin-Abd'den bahsetmiyorum)

Liste

1
Çin 9 5 3
17
2
Amerika Birleşik Devletleri 5 7 5
17
3
Fransa 3 1 3
7
4
DPR Kore 3 - 1
4
5
İtalya 2 4 2
8
6
Kore 2 2 2
6
7
Rusya Federasyonu 2 - 3
5
8
Kazakistan 2 - -
2
9
Japonya 1 4 6
11
10
Avustralya 1 2 1
4
11
Romanya 1 2 -
3
12
Brezilya 1 1 1
3
12
Macaristan 1 1 1
3
14
Almanya 1 1 -
2
14
Hollanda 1 1 -
2
16
Ukrayna 1 - 2
3
17
Gürcistan 1 - -
1
17
Litvanya 1 - -
1
17
Güney Afrika 1 - -
1
20
Birleşik Krallık - 2 2
4
21
Kolombiya - 2 -
2
22
Küba - 1 -
1
22
Meksika - 1 -
1
22
Polonya - 1 -
1
22
Tayland - 1 -
1
22
Çin Taipei - 1 -
1
27
Azerbaycan - - 1
1
27
Belçika - - 1
1
27
Kanada - - 1
1
27
Endonezya - - 1
1
27
Hindistan - - 1
1
27
Moldova - - 1
1
27
Moğolistan - - 1
1
27
Norveç - - 1
1
27
Yeni Zelanda - - 1
1
27
Sırbistan - - 1
1
27
Slovakya - - 1
1
27
Özbekistan - - 1
1

Türkiye - - -
-

Sosyal ağlarda paylaş

Klasik yurdum insanı biri ülkesini ezebildiği kadar ezer biride dünya devi sanar sende ilk olandansın anladığım kadarıyla.

Her alanda bizden kötü tamamına yakını diyorsun orda 35 fln ülke var. Şimdi beni uğraştırma bu iddiayı ortaya atan sensin. Sen o listedeki Tamamına yakını bizden iyi durumdaymış ya. Aradan bizden iyi durumda olmayan 3-5 ülkeyi çıkarıp 25+ ülke yazarmısın bizden iyi olan. Senin işin daha kolay.
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse yaziyim

DPR Kore
Kazakistan
Romanya
Macaristan
Ukrayna
Gürcistan
Litvanya
Güney Afrika
Kolombiya
Küba
Meksika
Tayland
Çin Taipei
Azerbaycan
Endonezya
Hindistan
Moldova
Moğolistan
Sırbistan
Slovakya
Özbekistan

Dahada yazardımda şimdi 5 üstün yönümüz varken 1 tane onların önde olduğu bişey bulup muhalefet edersin fln diye dokunmadım. Kaldı ki sırf avrupa birliği özentiliğinden avrupa birliğindeki ülke gördüğün an daha gelişmiş olduğunu fln iddia edersin burdakilerinde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...