aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Flameoffear said: İsveç Norveç kadınlar hentbol var beyler kaçırmayın. sdf Kadınlar futbolu ne zaman oynanıcak ya? İskandinavların baya bi fizik üstünlüğü var orda, hatta geçen dünya kupası Danimarka'nın ya ortalaması 20ydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Halter'de madalya alamayacagimiz seneler gelecek deselerdi inanmazdik 10 sene once. Hayaldi gercek oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 bugün de var halter. daha umut sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 umut fakirin ekmegi. siralamaya baktim da kuzey kore dunyada 4. suan. bizim 1 tane madalyamiz yok henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 abi atletizm ne zaman başlicak? yoksa başladı da göstermiyolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Atletizm cuma gunu basliyor. bbc sitesine girebiliyorsaniz gunun programi burda http://www.bbc.co.uk/sport/olympics/2012/schedule-results Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Kemal Arda Gürdal serisinde birinci olmasına rağmen genel sıralamada ilk 16'ya giremediği için elendi :( Kendi özel diyetisyeni bile olmayan ve sağlığımı sadece annem düşünüyor diyip buralara gelebilen bir genç için fazlasıyla umut verici bir performans yine de. Üniversite için 1.5-2 sene neredeyse hiç yüzmemiş olma gerçeği de var. Geleceği parlak, umarım gerekli destek verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Heat Winner'ların qualify olamaması nasıl bir saçmalık ya. En kötü birincilerin otomatik tur atlaması lazım, atletizm gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 DynamicK said: Atletizm cuma gunu basliyor. bbc sitesine girebiliyorsaniz gunun programi burda http://www.bbc.co.uk/sport/olympics/2012/schedule-results saol çok iyi oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 avustralya zorluyor ispanya'yı basketbolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 valla bizim eleman cok iyi yuzdu de elenmesi dumur etti beni resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Önceki günlerdeki yüzme yarışlarını izleyebileceğim bir yer/site var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Eurosport ve Trt dışında olimpiyat yayını yapan kanal mevcut mu? Nerede izliyorsunuz basketbol filan ya? Şu an eurosportta erkekler voleybol trt'de de yüzme özetleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 önceki sayfalarda cevap var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Sotto said: Heat Winner'ların qualify olamaması nasıl bir saçmalık ya. En kötü birincilerin otomatik tur atlaması lazım, atletizm gibi...Onun yapılabilmesi için her qualify round'a sene içindeki derecelere göre yüzücülerin dağıtılması gerekiyor. 5. yada 6. yarıştı hatırlamıyorum sonuncu olanın derecesi bile bizim derecenin 1 saniye önündeydi. Yarı finale yine kalamaycaktı çocuk. Bizim problemimiz artık spor bakanlığımı ilgileniyor. Olimpiyat komitesimi ilgileniyor bilmiyorum ama sporcu yetiştiremiyoruz. Ata sporumuz denen güreşte bile son olimpiyatta bişey yapamadık. (beklenenin altında kaldık) Eskiden Halterde her olimpiyat bi süpriz çıkarırdık onlarda kalmadı. Garanti altın madalyalarımız olurdu Naim Süleymanoğlu, Halil Mutlu, Hamza Yerlikaya. Şimdi oda pek yok gibi. Şu ana kadar bayan basketbol hariç hangi sporcuyu izlesem yenilip duruoruz baydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 2. dünya ülkesinden bu kadar anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Yapma abi bi madalya listesine bak kaçıncı dünya ülkesi diye adlandırıcan ordaki ülkeleri ? (Çin-Abd'den bahsetmiyorum) Liste 1 Çin 9 5 3 17 2 Amerika Birleşik Devletleri 5 7 5 17 3 Fransa 3 1 3 7 4 DPR Kore 3 - 1 4 5 İtalya 2 4 2 8 6 Kore 2 2 2 6 7 Rusya Federasyonu 2 - 3 5 8 Kazakistan 2 - - 2 9 Japonya 1 4 6 11 10 Avustralya 1 2 1 4 11 Romanya 1 2 - 3 12 Brezilya 1 1 1 3 12 Macaristan 1 1 1 3 14 Almanya 1 1 - 2 14 Hollanda 1 1 - 2 16 Ukrayna 1 - 2 3 17 Gürcistan 1 - - 1 17 Litvanya 1 - - 1 17 Güney Afrika 1 - - 1 20 Birleşik Krallık - 2 2 4 21 Kolombiya - 2 - 2 22 Küba - 1 - 1 22 Meksika - 1 - 1 22 Polonya - 1 - 1 22 Tayland - 1 - 1 22 Çin Taipei - 1 - 1 27 Azerbaycan - - 1 1 27 Belçika - - 1 1 27 Kanada - - 1 1 27 Endonezya - - 1 1 27 Hindistan - - 1 1 27 Moldova - - 1 1 27 Moğolistan - - 1 1 27 Norveç - - 1 1 27 Yeni Zelanda - - 1 1 27 Sırbistan - - 1 1 27 Slovakya - - 1 1 27 Özbekistan - - 1 1 ✳ Türkiye - - - - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Tamamına yakını bizden iyi durumda olan ülkeler. Her alanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 şu ülkelerden yaklaşık 17-18 i bizden gerideki ülkeler yapma allah aşkına. geri kalan 3-4 üde bizle kabaca eşit düzeydeki ülkeler. Spor kültürü olarak demiyorum. Her alanda demişsin ya ben ülke kimliğinden bahsettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 kazanilan madalya sayisi / katilan sporcu sayisinda baya sacmlayacagiz gibime geliyor asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ülke kimliği dediğin nedir? merak ettim türkiye'den sonra gelecek olan 16-17 ülkeyi. hangileri olduğunu belirtir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Klasik yurdum insanı biri ülkesini ezebildiği kadar ezer biride dünya devi sanar sende ilk olandansın anladığım kadarıyla. Her alanda bizden kötü tamamına yakını diyorsun orda 35 fln ülke var. Şimdi beni uğraştırma bu iddiayı ortaya atan sensin. Sen o listedeki Tamamına yakını bizden iyi durumdaymış ya. Aradan bizden iyi durumda olmayan 3-5 ülkeyi çıkarıp 25+ ülke yazarmısın bizden iyi olan. Senin işin daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ahaha tipe gel. benim işim daha kolay. endonezya, özbekistan, moğolistan, gürcistan. belki bir ya da iki tane daha girer listeye. gerisi ile türkiye'yi karşılaştırmam. kimlik dediğin nedir, tekrar soruyorum. merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Neyse yaziyim DPR Kore Kazakistan Romanya Macaristan Ukrayna Gürcistan Litvanya Güney Afrika Kolombiya Küba Meksika Tayland Çin Taipei Azerbaycan Endonezya Hindistan Moldova Moğolistan Sırbistan Slovakya Özbekistan Dahada yazardımda şimdi 5 üstün yönümüz varken 1 tane onların önde olduğu bişey bulup muhalefet edersin fln diye dokunmadım. Kaldı ki sırf avrupa birliği özentiliğinden avrupa birliğindeki ülke gördüğün an daha gelişmiş olduğunu fln iddia edersin burdakilerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Fistan said: 2. dünya ülkesinden bu kadar anca canım ya, yıne kıyamamıs 2 demiş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar