progamer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 World of Warcraft betasina nasi katilabilirim? Lütfen anlatin. Simdiden tesekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Aynı konu hakkında 100.000 topic'i açtıgınız için sizi kutluyoruz.Ama balonlu patlamamış userımız oldugun için fazla üstünüze gitmiyoruz :) Şuan girebileceğimiz bir beta yok yakın zamanda (umuyoz) open beta açılacak ozamana kadar beklemen lazım burdaki birçok insan gibi, pati/wow'u takip edersen zaten açıldıgı zaman anlarsın.Veya yok buraya bakamam diyorsan www.worldofwarcraft.com a girip bakıcaksın gündelik. Not:Açılmış konuları birdaha açmazsan topic kirliliği olmaz arama butonumuz var yukarda onu kullanmanı öneririm.[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luzax- Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 PEKI OYUNU HANGI SITEDEN CEKEBILIRIZ?[signature][hline]---est sularus oth mitas--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 senin balonun patlamış arama butonunu kullan...[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luzax- Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 arkadaslar enson yazilan seyler nisanda filan yazilmis ordaki sitelerin hiç birinde yok yakin zamanda bi yerden indiren bi ark yyokmu yardim lutfen....[signature][hline]---est sularus oth mitas--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 forum.paticik.com/view.php?id=92822&p=1363122#p1363122 buradaki dosyalar torrenttir söyeleyeyim dedim hani belki bilmiyorsundur en iyi torrent clientlarından birininde linkini verelim Azureus[signature] ayrıca çekmeni pek önermiyorum yeni client çıkarbilir blizzard(kesin çıkıcakta zaten ) yani sana kalmış birşey [Bu mesaj Delyyyy tarafından 31 Ekim 2004 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 client bence hiç de abartıldığı gibi oyunun yeniden değişmiş versiyonu olmayacak sadece basit bir client olacak oyunu nasıl değiştirsin adamlar biraz mantıklı olmak gerek bence closed betacıalra da quick patch ettikten sonra oyuna gireceksiniz diyorlar...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Blizzard'ın açıklaması patch yönünde olsa da, SOE "kusura bakmayın biz bişi değiştirdik" diyerek 3GB DL ettirmişti tekrardan :P[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ama SOE o adı üstünde sen de diyorsun blizzard da bunu yaptırtırsa SOE den bir farkı kalmaz...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 blizzard'ın çok da şeyindeydi.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 SOE keyfi yaptırmadı tabiki, teknik bir nedenden dolayı yapıldı. Eğer gerekirse Blizzard'da bunu yapar. Beta olduğu için de kimse sesini çıkaramaz.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 o zaman oynamayız biz de betasını flm oyun çıkınca adam gibi cdden kurup oynarız... betaysa beta yeter yahu... ama gene de zannetmiyorum öyle bişi olacağını...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 yani çoğu en fazla 5-6 saate çeker 2-3 gb ı onlar için sorun olacağını sanmıyorum bizi mahveder yanlız öyle bir client olayı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Evet yurt dışında tınlamıyorlar bu download işini..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Evet, standart baglanti 1mbit olunca adam kahvaltisini bitirene kadar indiriyor sonrada ver elini azeroth..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Hatta zamanında şöyle yazan birisine rastlamıştım forumlarda adam blizzarda sövüyordu neden torrent kullanıyorsunuz diye tam hızla çekseymiş 45 dakkada inermiş ama tonrrent olduğu için 75 dakikada indirmiş bizim halimizi göreseler ne derler acaba :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Ölelerinin adresini alacaksın. Ziyarete gideceksin :D 75 Dkk ne ya biz 7.5 gün falan uraşıyoruz neredeyse[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Open beta açılsada bizde artık son online oyunumuza başlasak.. Artık ne oynasak diye sağı solu kurcalamasak..[signature][hline]Now I lay me down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I wake Pray the lord my soul to take :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 bu konuda ufak bir tip.... itü maslak kampusu icerisinde wireless lan sistemi var ve herkese acik... ustelik 85 mbit baglanti :P gidin sn yede 3 mb downloadin keyfini cikarin laptopinizla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ituyu ben de biliyorum da sadece oğrenciler girebiliyor diye biliyorum biz de kullanabiliyor muyuz?[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ankarada da odtü, Karum ve Armada gibi yerlerde var ama portlar kapalı bişey indiremezsiniz, itü dede böle yapmışlardır büyük ihtimal.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | WoW Movie Database | | WoW Items Database http://www.gametogame.net | | http://www.warcraftmovies.com | http://www.thottbot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Bi offical açıklama yapabilecek olan var mı bu olaya? Şimdi ben alsam bi laptop gitsem itüye çekebilir miyim bi iki saatte?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 evet yaparsin arkadasim. ben itu ogrencisiyim ve kimlik sorulmuyor girerken. maden fakultesi kantinenine git bitti gitti olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar