zynpozbdk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Beyler ben bir bayanım ama iyi atv kullanıyorum. şu sıralar kendi atv mi almayı düşünmeye başladım. Fakat eğer alırsam şehir içinde de kullanırım ve max. 2500 tl lik bir gelirim var en üst sınır bu bana fikir verirseniz sevinirim şimdiden teşekkrler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Gelir? Bütçe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 atvlerin trafiğe çıkması yasak deil mi? bide türkiye ise; şehir içi + atv + bayan = taciz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 http://www.hummerguy.net/wp-content/gallery/hummer-hb/hummer_hb_concept_4_large.jpg sunlardan tavsiye ederim bayan hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynpozbdk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Uhuu iyiymiş ama ben daha farklı bir şeyler düşünmüştüm ve bütçemin buna yeteceğini sanmıyorum bu arada bu sitedeki tek bağyan ben mi oluyorum merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Şehiriçi atv olmaz onun yerine scooter al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 arazi için olan atvlerin trafiğe çıkması yasak. arazi için olmayan atvler ise çok sıkıcı, ben olsam, bayan olsam vespa falan alırdım şirin şirin binerdim sarı yarı açık kaskla. ayrıca zeynep özbudak? asdfalsdjadkl stalkerları göreve davet ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Ben ATV mi satıyorum, ekle konusalim.B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 ATV yi en son Ciner almamışmıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynpozbdk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 tek olmadığıma sevindim ayrıca scooterlardan hoşlandığım söylenemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 bağyan dedi kesin fake kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynpozbdk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Fake değil inciciyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynpozbdk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 atv hakkında soru sormuştum özgeçmişim ne alaka :D enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 pati'de bildiğin tehlikeli olmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynpozbdk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-atv-apachi-mini-mini-miniklere-ozel-atv-ucerlerden-93436427/detay bunu gözüme kestirdim ama fiyatı çok düşük bi bit yeniği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 2 teker > 4 teker der kaçarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynpozbdk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 malesef iki tekerlekli araçlar konusunda sıkıntı çekiyorum çünkü her seferinde başıma bir iş geliyor ya kaza yapıyorum ya da başka bir şey ama illaki sorun çıkıyor bu yüzden 4teker 4 çeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 zynpozbdk said: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-atv-apachi-mini-mini-miniklere-ozel-atv-ucerlerden-93436427/detay bunu gözüme kestirdim ama fiyatı çok düşük bi bit yeniği var link acılmıyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 zynpozbdk said: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-atv-apachi-mini-mini-miniklere-ozel-atv-ucerlerden-93436427/detay bunu gözüme kestirdim ama fiyatı çok düşük bi bit yeniği var bununla trafiğe çıkamazsın zeynepcim. sinyal ışıkları, farları falan olmalı en basitinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 acıldı simdi ama bunları bızım yazlıkta veledler suruyor vızır vızır.hic trafıkte kullanılacak bısey gıbı deıl.bide ustu acık,cok sakat bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynpozbdk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 üstünün açık olması farlar aynalar problem değil hallederiz yeterki kasa olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 şehir içinde atv komik olur. motor gibi aralardan geçemezsin. trafikte kalırsın. arabadan tek farkı soluduğun egzoz gazları olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Atv ile 40tan yukarı çıkamazsın, sürekli bi motoru dinlendirmen gerekir dandik atvlerde, şehir içi herhangi bi zevkte alamazsın dağda bayırdaki. Gel sen bi vespa al her gören bakar nazara gelir kaza yapar kurtulursun bence. Eved. Edik: noktalama koydum sanki daha iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Vespaya bakar bakacak olan ilk başta sonra kim sürüyormuş diye bakar. Çogzel alet lan minicik falan =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar