hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 kan getirin bana kan lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Bir serverda anlaşalım BEYLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 karı getirin bana da karı lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Aynen 1 serverda anlaşalım, gece hep beraber girelim, bir Vent yada Teamspeak sunucusu bulalım, eğlenelim deliler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Day only server olsun o zaman seçilecek server, NV olmadan kör gibi oluyor yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Bu meredi kurdukta Eset firewall ayarlarını nasıl şeyetcez uyuz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 ben UK12 serverındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Innuendo said: dayzcommander'a mod update'de geldi. arma beta patch ve dayz mod'u beraber kurmaniz lazim. arma 2 ve arma 2 oa kurun, sonra da dayzcommander kurun. asagidaki gibi hem mod hemde beta patch'i kurun. http://i.imgur.com/WXLfU.jpg Şu bahsettiğin BETA PATCH bu mu; http://www.arma2.com/beta-patch.php/ ? Yoksa eski bişey kurup sıçtım mı oyunun içine? Bi de Battle Eye 1.165 diyip duruyor ama zaten son versiyonlar yüklü işte?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Bütün Elektrozavodsk'ı yağmaladım çok güzel çantam eşyalarım FALAN FİLAN SONRA PUŞTUN BİRİ BENİ VURDU ŞEHİR ÇIKIŞINDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Abi bulduğunuzu öldürün ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 DE 75 teyim ben genelde. Ping/oyuncu/stabilite üçlüsünde en rahatı bu server. gönül isterdi paticik sunucusu olsada oynasakkk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 GwindonSurion said: NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Bütün Elektrozavodsk'ı yağmaladım çok güzel çantam eşyalarım FALAN FİLAN SONRA PUŞTUN BİRİ BENİ VURDU ŞEHİR ÇIKIŞINDA UK12'de çığırdım kanaldan seni ama kaç kanal var bilmıyım:) Tüfenk veririm, shotgun veririm diyosan geleyim hemen Bi de zombilerden kaçmak kolay boşa sürünmeyin diyen arkadaşa selamlarımı yolluyorum, aklına uydum 7 mahalle kovaladı itler sonunda denize atlayıp kaçtım asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 girecek birilerini bekliyorum var mı şuan? grupta nickim lid steamden yazabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 beyler bi şekilde ilerleye ilerleye pavlovo'ya geldim ve geçtim biraz kuzeyindeyim o taraflarda kim var? kan kaybından geberecem anlamıorm ki arkadaş hunting knife'ım var ama öküzleri kesemiorm illa shotgun mı skıkalım hayvana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 ha bide random durduk yere biri çığlık attı aklım çıktı o soundtrack miydi neydi anlamadım sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 ne kanalı kanal mı var:D ekle steamden nikim gwindon, çıktım şimdi tekrar girince haberleşiriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 kanal ne ya? bende bi eleman gördüm adama iki saat yo friendly diorm takmıyor yere bandaj attım onuda almadı dc yaptı kaçtı gitti. caps açıp mı konuşuyoruz? bide chate yazınca nereye çıkıyor yazı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 gwindon yazdım 4 farklı kişi çıktı, shewky gwindon6 gwindon7n malek hangisisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 "ç" ve "ö" kullanarak chat kanalı seçebiliosunuz. "." ile de yazıosunuz işte. Caps Lock da mic için. 3 tane kanal var. Bi group channel var bu sadece oyuna girmeden server lobby de konuşmak için. Direct Communication ise normal konuşma işte. Eğer ses kullanırsanız 40m text için 20m range mi ne vardı, directin onun dışındakiler görmez duymaz fln. Birde Vehicle channel var işte. sadece aynı aracın içindekiler arasında. Birde bazı serverlarda global channel da var aktif galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 ben düz gwindon um :D shewky im bide öyle ikiye bölünüyor mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 yanlız arma 2 başta garip gelsede alıştığında nasıl güzel bir oyunmuş bu modla onu keşfettim. resmen ultima online'ın shooter versiyonu manuellikte. çok hoşuma gitti verdiğim parayı kesinlikle hak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=b9IaNWNx0No&feature=related çok fenalar adamlar auofahpja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 ulan steamgiftsten bi arma giveawayine katıldım 1500 kişi arasından seçilirsem şu hayattan daha da başka bi beklentim olmaz. dedim de giveawayi kaldırmışlar lan resmen? girdiğim giveawaylere baktım arma yok içlerinde. açılan giveawayi iptal etmek mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 otostopçu almayacan abicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar