hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 GE-Lİ-YOR-UM. beyler bi otobüs ayarlayalım aynı serverda takılırız. PATİ BANG BUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 oyunun gameplayi kontrolleri çok yoruyo adamı ya bi acaip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 http://dayzdb.com/map en iyi map su. spawn oldugunuzda sag tarafta yaziyor nerede oldugunuz. pusula, map felan bulana kadar bakabilirsiniz buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 ya bende sağa sola gidip kan kaybından ölüyorum. beraber oynamak isteyen varsa eklesin steam id : catlikethiief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 ulan best seller oldu arma lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 napalım bu mono ile arcane'in gazına geldim artık bir aylık mmo sub niyetine heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 arma II -20'de ikende 2.ci 2 ile 1 arası oynuyordu. neyse aldım ben de oyunu kavramış kişiler bi steam komün kursun ya orda takılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 grup var gelin http://steamcommunity.com/groups/dayzturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 beyler daha fazla indirim gelmez mi diyosunuz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 gelmez zaten 1 gun kaldi.. indirimsiz bile top 3ten inmeyen oyuna daha fazla indirim yapmazlar heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 hayatta gelmez bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 1 saattir oyundayım 59 dakikasında zombilerden koşarak kaçtım el bombası buldum salladım bina yıkıldı. silah buldum sevindim mermi bitti yine kaçtım. tek oynanmıyo bu kadar noob olunca :l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Ablama aldırdım oyunu sdf. Gwindon steam nik ekleyin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 yükleme aşamasındayım yarın inceden başlicam steam nick lid benide ekleyebilirsiniz. ne kadar kalabalık o kadar iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 kamenka mıdır nedir o şehrin oralarda çıktım şehri yağmaladım biraz birkaç bişey buldum 4 leşim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 arma bitti sonunda DL şimdi expansionı kurucam bende. mod için bi yükleme tutosu var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 six launcher ı kurarsan çok rahat. sitede var onunda linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Ben bu seyi anlamıyorum abi Modla ünlü olan satılan oyunların 15 dakkada inanılmaz bir mod arayüzü yazmamasını. Minecraftta öle mesela. Eskiden Half Life öyleydi de o dönem patch cıkarmak insan üstü bi çabaydı. Mount and blade de öle şu an. Benim oynum böle bi mod üstünden dönse hemen bi mod arayüzü ve marketi yazarım. Market dediğim paralı değil yane bi arayüz direk modları dl etmek ve kurmak için enable disable için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ya bu devir modlara izin bile vermeme, oyunu mod yapılamaz hale getirme devri olduğundan m&b gibi launcher'ından mod seçtiren oyunun bile başımın üstünde yeri var. dediğin gibi şipşak install olayı sanırım sadece steam workshop destekli oyunlarda oldu yeni büyük prodüksiyonlar arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Abi SC2 de var. Sayılır yane. Mapler mod sayılırsa catır catır dl edip oynuyosun. Al mesela WC3 ve Dotanın bukadar yayılmasının en basit sebebi bu. Dotayı herkes web sitesinden cekicek olsa cidden bu kadar tutmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Ben çalıştıramadım modu, ARMAII: CO'yu indirdim, üstüne modu kurdum, hata verip durdu oyun açılırken. yok CA_bilmemneping_bilmemne hatası verdi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 normal arma 2 varmı? çünkü mod onuda istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 iyi güzel eğlenceli de tek başına amaçsız bir hal alıyor oyun biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 steamden indirip error alan varsa, iki oyunuda verify etsin..bende ilave bi iki sey daha indirdi. sonra duzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ayni durum bende de oldu.. 300 mb falan bi daha indirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar