Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ikisi de gerekiyor ama hangisi üzerinde oynanıyor bu mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ARMA 2 free versiyon üstüne OA alıp kurarsan öyle oluyormuş diyorlardı 4chanda ama grafikelr fln kötü oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 cdkey check arma2 ve oa üzerinden die biliorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 free versiyon derken crackli demiyorum. sitesinde oyunun arma 2 beta çekebiliyor muşun onu diyorum. yani /v/ öle diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 kendi sitesinden falan alabiliyosunuz zaten ikisi bir arada, arma 2 bedavaya mı ne geliyor. arma 2 oa üzerinden oynanıyor ama kurulumu bile sıkıntılı. arma 2'yi ve oa'yı kurup en az 1'er kez çalıştırıyosunuz sonra dayz sitesindeki six updater'a başlıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 şunu FPS'ye atsalar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 fps olarak oynamak zorunlu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 beyin bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 steam'den sereglin'i arada dürtün! şuan DE 34'teyim. VOIP var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 patide oynayanlar arasında grafikler, 1.7.2.4 update'inden sonrai bir tek bende zicti sanırım. 2 haftadır oynayamıyorum glitchden. Yarın ya da sonraki gün update gelecek sonunda oynayabileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 bu The War Z ile bu oyunun bir ilgisi var mi? ayni adamlar falan mi yapiyor isim benzerligi tur benzerligi varda. merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 ene koca haritada 45 kişi mi oluyor aynı anda? o kötüymüş bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 SenariouS said: bu The War Z ile bu oyunun bir ilgisi var mi? ayni adamlar falan mi yapiyor isim benzerligi tur benzerligi varda. merak ettim konsept aynı ama yapanlar farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 liberal said: patide oynayanlar arasında grafikler, 1.7.2.4 update'inden sonrai bir tek bende zicti sanırım. 2 haftadır oynayamıyorum glitchden. Yarın ya da sonraki gün update gelecek sonunda oynayabileceğim. video memory'in default'ta kalsin hep. olmadi normal yap sonra tekrar default yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 flush dahil herşeyi denedim ya. ölü askerlerler ve askeri tellerden dolayı oluyormuş. diğer kasabalarda dolanırken sorun olmuyordu da üsse gidince grafik dağıldı direk. bir çok kişide aynı hata var. yeni fix dün çıkacaktı hesapta ama bekliyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 bendede oluyo ya aynısı gir çık yap oyuna flush falan etki etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 bende o artifact sorunu vsynci açıp kapatınca düzeliyo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Methral Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Moddan bikaç ss te ben atıym.. Grimnax: Xenocide: Bu da beni kamenka'dan elektrozavodzk'a kadar bırakmayı kabul eden good guy otobüs şiferi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 abi az evvel görünmez bi adam tarafından katledildik. silahın dumanı gözüküyor dibimizde ama adam yok. bilmiyorum orjinalde hack sıkıntısı var mı ama şifreli whitelistli serverda oynamamıza rağmen böyle sıkıntılar var ilaçlıda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ben görmedim hiç böyle durumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 chernogrosk ateşler içinde kaldı bizim serverda kdsfjgskd http://i.imgur.com/iBMfm.jpg şaka maka bi helicopter crash site vardı chernonun dibinde, patlayıp patlayıp duruyordu, sonra o malum hacker sildi süpürdü serverı, sonra da böyle bişey oldu. sebebi bilinmiyor. ha şu da; http://www.youtube.com/watch?v=p1-hfM5HpIk&feature=youtu.be bizim dayz maymunluklarımız aksjfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberone_01 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Xenocide hangi serverda oynuyorsunuz hacı,geçenkindemi yine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 http://www.dayzcenter.s00.pl/ bıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberone_01 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Xenocide said: http://www.dayzcenter.s00.pl/ bıra oo hacı benim söylediğim serwer buda.bizde 5 kisiyiz 3 müz türk.clan falan kurcaz.2 haftadır bu serwerda oynuyoruz.skype varsa gelin isterseniz.çok iyi serwer bazen hackerlar giriyor ama rollback atıyorlar sorun deil yani.skype ; aras0048 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar