eski Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 iyi güzel calısıyorda,yutupu yada ne bilim herhangi bir video sitesini acınca bırak yuklemeyi sikrinşatını bile göstermiyor. hep bölemiydi bu yoksa varmı bi ayarı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 avea'ya gecin diyoruz o kadar. git bi jet al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 ne bilim almıslar yazlıga lazım olur diye.denedim bende ama dediğim gibi video acamaması cok mağdur etti beni böhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 tablet pc'de çalışır mı acaba bu vınlar ? direk usb girişi yok alette,usb için ayrı kablosu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Ayarlanıyo galiba tablet içinde. onun yerine multivınn var onu al daha kesin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 eski said: iyi güzel calısıyorda,yutupu yada ne bilim herhangi bir video sitesini acınca bırak yuklemeyi sikrinşatını bile göstermiyor. hep bölemiydi bu yoksa varmı bi ayarı? bazen vınn kullanmak zorunda kalıyorum, hiç böyle bi sorun yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 DeBuffAndHeal said: Ayarlanıyo galiba tablet içinde. onun yerine multivınn var onu al daha kesin olur. direk gidip tablet için vınn sorayım madem garanti olsun fiyatları ne kadar oluyor bunların ? bi de tablet'in sim card desteği var acaba hatta internet paketi alıp girsem daha mı ekonomik ve rahat olur ? yoksa vınn daha hızlı mı olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 taahhütlü 29 yada 39tl idi. Modem içindi galiba taahhütte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 3g tablet alırsan sim card takılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 turkcell iyi ya dl ve upload değerleri diğerlerinden yüksek çıkıyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Hem Avea Jet , hem Vınn var bende. Hotspot olarak da Vodafone kullanıyorum (telefon vodafone) Hepsi aynı bence , çok bir farkları yok istanbul'da en azından. 3-4 Mbit ile takılıyorum genelde , youtube falan münferit olaylar harici hepsi açıyor takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 toggie said: avea'ya gecin diyoruz o kadar. git bi jet al :) karasız bi operator Avea. iş yerinde 4, 5mbit bağlantım var. evimin orada gsm bile yok. mesaj atarsın gitmez, mesaj 6-7 saat delayli gelir. Turkcell>all ne yazıkki. 5-10 TL fazla verip adam gibi kullanıyor olacağım. Bugun dönüyorum Turkcell'e :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 evinin catisina kurulum icin izin ver halledelim sorununu :) muhtemelen bulundugun bolgede kiralama yapılamıyor. ama detay bilmedigim icin bilemiyorum tabi sorunun ne oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 tarafsız yorum dönme yav bu aralar hızlandırıolar rekabetten ötürü vf yi. öte yandan tamamen lokasyon bazlı bir sorun. bak eğer bağlanabiliyorsan bi iki bişi sorucam, modeme elini koy, çok ısınıyor mu?ısınıyorsa evin başka yerlerinde bağlanmayı dene 15 santimlik bir lokasyon değişikliği bile fark ettirir. müşteri hizmetlerini ara ısınmıyorsa, ( ısınsada ara tabe )ama ısınmıyorsa çekio demektir. ellerine düşerse 1 günde düzeltirler ama araman lazım, farkında bile olmayabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 toggie said: evinin catisina kurulum icin izin ver halledelim sorununu :) muhtemelen bulundugun bolgede kiralama yapılamıyor. ama detay bilmedigim icin bilemiyorum tabi sorunun ne oldugunu. tamam hadi orası bizim lokasyondan kaynaklanıyor. Şuna ne dicen; Metroda haliyle ulaşılamıyoruz. Fakat metroda giderken gelen tüm smsler bi 3-4 saat sonra geliyor. Turkcell'de bu süre sıfır. Metrodan çıkınca şu şu seni aradı. Al bu da sms'lerin diyo :PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 bilemiyorum gercekten. daha once boyle bir sikayet gormedim. musteri hizmetlerine mail at, case acıp sorumlusuna gondersinler. problemi yasadıgın metro istasyonunu da belirt lutfen. metro istasyonlarından arama yapabilirsiniz ama cagrı alamazsınız. sebebi uzaktan kontrolle bomba patlatılması durumu. tum operatorlerde bilincli olarak uygulanan bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar