eski Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 bulamadım walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 diger secenekleri sifirla server ararken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Lokasyonu Türkiyede olan server nasıl alabiliriz bilen var mı? Gameserversın yok sanırım. Hyperniada varmış http://hypernia.com/battlefield-4-ranked-game-server-hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 ULAN AHAHAHAH YA o kadar paracel stormda attack boatla adam öldürmüşüm 4-5 şey unlocklamışım yok client lost connection hayatımın 20 dakikası sizlere ömür ben single player akacağım bu connection olayı çözülene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 BF4 Dedicated Serverımızı açtık. Bekleriz :) http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/7334d035-221e-4eeb-afce-f7cc9e7b9c88/Invadoria-BF4-Dedicated-Server/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 LathspeLL dediğini yaptım 4-5 saattir sound loop yapmadı, gece 12 den sonra ping çok oynuyor yahu neden olaki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 abiiii 15 tane falan ammo ribbon aldığım oyun göçtü 200 ticket kala.... expert bitmişti... şaka gibi ya. 3 kasım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 2. kere oldu aynısı, silkerler bf4'unu ya. 2 saatim gitti boşu boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 eğer client çöktüyse map bitince gelicek statların. Server çökersse kaybediyorsun sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 server göçüyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 2 farklı server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 support expert i almak için locker'a giriyorum choke pointlerde bag atıyorum, 10-15 ammo badge topluyorum 200 ticket kala server goes boom. normal oynarken olsa umrumda değilde neyse oynamayı veririm 2-3 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 LathspeLL said: Abi oyun kaymak gibi çalışıyor şuan. 1 kere crash yedim o kadar. BF3 gibi çalışıyor resmen. Audio içinse C:UsersXXXXXXDocumentsBattlefield 4settings klasöründe PROFSAVE_profile dosyasını text editor ile açın, 2. sırada GstAudio.AudioQuality ayarı var, onu 4 yapın ve save edin. Ben de ses problemi çözüldü. Lath respect my man :) teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 O çok kötü bir olay ya. Bende recon expert olacaktım şimdiye ama serverler deli ediyor adamı. 25 ribbon daha alırsak olacağız expert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 800 ticket olanlara girmeyin benden tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 32 lik serverlar nerdeyse hic çökmüyor sanirim. Buarada adam akilli squad oyunu oynayalim derseniz benide cagirin beraber akalim bf kömin de var origin id im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 32 lik de göçüyor hepsi göçüyor. en son 32'lik denedim bu çökmez diye, ikisi de göçtü* dün veya dünden önce bu kadar değildi. bildiğin neredeyse hiçbir oyun sonlanmıyor. 6 oyun attım, 5'i crash. hep böyle 20-70 ticket kala. max. ticket az olan serverlar belki göçmüyor olabilir onunda arama filterı yok, gg. kafadan 80 ammo ribbon falan gitti bugün asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Railway dışındaki haritaları beğenmedim ben ya, Tank fabrikası olan da etraf o kadar detay dolu ki hiç seçilmiyor birimler. Storm ve Barajlı olan da hoş değil bayıyor yüz yüz bot sırası bekle, Locker da zaten araç yok ben tankçıyım hep Conquest oynuyorum. Diğer haritalar da denk gelmedi pek ama işte sadece Railway hoşuma gitti, geniş ferah ferah bi o var, keşke BF3ün haritaları azıcık düzeltip koysalarmış buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 radyoda bf4 reklamı dinleyince gaza geldim, teknosa reklamıydı işte bakayım dedim 150TL fazla lan, deluxe edition gerçi de nereden nasıl alıyorsunuz siz. Alayım bende asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 gamestore mu playstore mu ne tt netin zımbırtısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 DarKRideR said: radyoda bf4 reklamı dinleyince gaza geldim, teknosa reklamıydı işte bakayım dedim 150TL fazla lan, deluxe edition gerçi de nereden nasıl alıyorsunuz siz. Alayım bende asdfasd TTNET kullanıyorsan, taksitle 96 TL 'ye alabilirsin. http://www.playstore.com/#!/oyun/battlefield-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 bende sürekli ses loopa girip kitlenme oluyor gerçekten can sıkıyor :( Lath'ın editi de yapmıştım :( saatte 3-4 kere düşerken 1 kere oldu şimdi gerçi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Ses loop olayı crash olayı abi işte. Onu da çözeceklermiş bugün battlelog'ta yazmışlar. Onun haricinde araçların içine girince seslerin kaybolması, LathspeLL dediği olay ile çözülüyor. Ben daha rubberband yaşamadım sunucuda. Sabit 60 fps alıyorum hep. Benim için crashlerden başka sıkıntı yok. Ayrıca çoğu mapi de beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Beyler Şuana kadar server göçmedi Türkiye lokasyonlu Paticik isimli serverimiz duruyor haberiniz olsun mix map Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Ekran kartıda alacaz anlasıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar