Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BioHazarD said:

ses problemi dedigin olay bende yok yalniz

her mapte olmuyor, bir mapte oldu mu hepsinde olmaya başlıyor oyunu açıp kapamadığın sürece.

http://answers.ea.com/t5/Battlefield-4/Battlefield-4-Map-Related-Sound-Issues/m-p/1748871
Mesaj tarihi:
Ses gelip gidiyo. Heli kullanıren lag gibi takılmalar oluyor ama pinge bakıyorum 20 falan. sonra o takılma koşarken falanda oluyor. 1 saat oynuyosun takılmadan oh diyosun çaat oyun çöküyo, birde üstüne something went wrong diyo adi oyun :/
Mesaj tarihi:
bazı mapler trigger ediyor ses bugını, bir kere oldu mu oyundan çıkıp girene kadar düzelmiyor. donanıma ait bir sorun değil yani kurcalamayın driver mriver. genel bir problem.

o lag takılma dediğin şey rubberband işte. serverlardan kaynaklanıyor o da officiallar genelde 64 kişide rubberband'e bağlıyor direkt.

server göçerse statlar siliniyor bu arada. demin 1 silah unlock bir mod gitti :(
Mesaj tarihi:
gtx770 le herşey istisnasız ultra ve ffaa falanda açık gram fps düşmüyor optimizasyon benim için olmuş, sesle ilgili birşeyle daha karşılaşmadım ama Crash yedim malesef -.- 2-3 güne düzeltirler heralde
Mesaj tarihi:
bingildak said:

bf3 de server dolu olduğunda sıraya sokmuyor muydu seni?

bu ne abi her 1 slot kalmış servera tıkladığımda dolu uyarısı veriyor, requesti iptal ediyor.

Aynen, ea fixleyecez demişti geçen daha fixlenmedi heralde.
Mesaj tarihi:
Editor said:

Beyler ;)

Turkiye BF4 Server Paticik/OCZ

la olm hem TDM hem Conquest için 2 ayrı server mı açtın? oha büyüksün

Yalnız TDMyi 64 kişilik yapmışın, çok fazla o karambolden bi b.k anlaşılmaz, onu büyük Conquest yap bence. 32liği TDM yaparsın, çok karambol olmaz hem
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...