Goering Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 almicam bingildak kardes sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 aral sözünü tuttu https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/64260_10151782502419195_152372148_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 benimde geldi aynen 700mb update i var sadece 24 gb indirmeye kalksaydım 2mbit le heralde 4 gün sürerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 sabah 10 da dagitima cikan cd, gelemedi halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 beta da stuck on loading screen sorunundan muzdariptim. umarım finalde öyle saçmalıklar olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 aral bu sefer sövdürmemiş kendine kıyamet mi kopacak ne=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 BioHazarD said: ses problemi dedigin olay bende yok yalniz her mapte olmuyor, bir mapte oldu mu hepsinde olmaya başlıyor oyunu açıp kapamadığın sürece. http://answers.ea.com/t5/Battlefield-4/Battlefield-4-Map-Related-Sound-Issues/m-p/1748871 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 moriQ said: aral sözünü tuttu https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/64260_10151782502419195_152372148_n.jpg premium mu abi 149 tl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 değil. mağzalarda bu fiyattan çıkacak sanırım. premiumu playstoredan aldım 60 küsür liraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Ses gelip gidiyo. Heli kullanıren lag gibi takılmalar oluyor ama pinge bakıyorum 20 falan. sonra o takılma koşarken falanda oluyor. 1 saat oynuyosun takılmadan oh diyosun çaat oyun çöküyo, birde üstüne something went wrong diyo adi oyun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 server problemi onlar, ses olayini bilmiyorum bana olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Kopsun eyvallah da exp gidiyo o kötü. Ses peoblemi genelde bende oyuna girince oluyor. çıkıp tekrar girince %80 düzelmiş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 bazı mapler trigger ediyor ses bugını, bir kere oldu mu oyundan çıkıp girene kadar düzelmiyor. donanıma ait bir sorun değil yani kurcalamayın driver mriver. genel bir problem. o lag takılma dediğin şey rubberband işte. serverlardan kaynaklanıyor o da officiallar genelde 64 kişide rubberband'e bağlıyor direkt. server göçerse statlar siliniyor bu arada. demin 1 silah unlock bir mod gitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 gtx770 le herşey istisnasız ultra ve ffaa falanda açık gram fps düşmüyor optimizasyon benim için olmuş, sesle ilgili birşeyle daha karşılaşmadım ama Crash yedim malesef -.- 2-3 güne düzeltirler heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 bf3 de server dolu olduğunda sıraya sokmuyor muydu seni? bu ne abi her 1 slot kalmış servera tıkladığımda dolu uyarısı veriyor, requesti iptal ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 bingildak said: bf3 de server dolu olduğunda sıraya sokmuyor muydu seni? bu ne abi her 1 slot kalmış servera tıkladığımda dolu uyarısı veriyor, requesti iptal ediyor. Aynen, ea fixleyecez demişti geçen daha fixlenmedi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Beyler ;) Turkiye BF4 Server Paticik/OCZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Editor said: Beyler ;) Turkiye BF4 Server Paticik/OCZ la olm hem TDM hem Conquest için 2 ayrı server mı açtın? oha büyüksün Yalnız TDMyi 64 kişilik yapmışın, çok fazla o karambolden bi b.k anlaşılmaz, onu büyük Conquest yap bence. 32liği TDM yaparsın, çok karambol olmaz hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 domination yap domination, gerisi tirt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 conquest large battlefield'ın olması gerektiği hâlidir, yedirmeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ya ara ara 2sn lik donmalar yaşıyorum acayip sinirim bozuldu. ultra da da aynı lowda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 driverlar güncel mi? eski driverda vardı o dediğin nvidia'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 paso crash yiyoz gardaş, hayırdır ne ayak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 oyun geldi yükledim girdim dondu. tr serverı yok listede yada ben bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Osirix said: conquest large battlefield'ın olması gerektiği hâlidir, yedirmeyiz Aha budur Biz BFyi tankı topu uçağa için sevdik, yoksam COD oynar idik!!'22 admin bey duy sesimizi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar