Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Loex said:

ya daha önce eminim konuşulmuşturda aramaya inanmadım. Aralın sitesinde 108 tl ye aldım oyunu ne zaman göndericekler cd keyi veya kutu mutu ?

Ben ticketla sordum mail attılar releaseten 1 gün önce kargolıycaklarmış. Yaniperşembe kargolarlarsa cuma umarım elimizde olur kutu. Haftasonu girerse kargoya gg bekle ayın 4 nü -.-
Mesaj tarihi:
ben de playstore'dan aldım. sabah hiçbir şey yoktu, şimdi nereden kayıt olunacağına dair bilgi falan eklemişler. gün içinde de eklerlerse keyleri iyi olur. en azından kota bir tarafımıza kaçmadan çekebiliriz.
Mesaj tarihi:
Edriel said:

Loex said:

ya daha önce eminim konuşulmuşturda aramaya inanmadım. Aralın sitesinde 108 tl ye aldım oyunu ne zaman göndericekler cd keyi veya kutu mutu ?

Ben ticketla sordum mail attılar releaseten 1 gün önce kargolıycaklarmış. Yaniperşembe kargolarlarsa cuma umarım elimizde olur kutu. Haftasonu girerse kargoya gg bekle ayın 4 nü -.-

hadi inş
Mesaj tarihi:
Aralın son duyurusu, büyük ihtimal cuma günü kutulu olarak elimizde olucak https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151795474473881&set=a.400076563880.167454.388274533880&type=1&theater
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...