Kaede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ileride unlocklarla veriyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 res scale tam olarak ne işe yarıyor. 1080p açınca zaten ona göre texture seçmiyor mu? %100 den fazla yaparsam 4k texture'leri mi kullanır acaba 1080p'de bile? iyi bi özellikmiş öyle ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 abi türkiyede ilk 20'deydim skillde ard arda birkaç kötü oyun geldi 124. olmuşum, ne kadar hızlı düşüyor skill öyle. şanssızlık peşine takıldı mı harbiden lanet şeyler oluyor. 6 defa spawn kill yediğim oldu ard arda. spawn oluyorum önümde tank, spawn oluyorum arkamda infantry, spawn oluyorum olduğum alet içine girdiğim saniye patlıyor, spawn oluyor başka adama ateş ederken ikisinin arasında meatwall olup telef oluyorum falan. dün rage quit yaptım başlarım oyununa diye. bir de yeni silahlar gelse keşkem, bütüm betayı 4 silahla oynamasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ha bir de ek olarak ekleyim, ucu açık kalmıştı. statlar siliyor betadan sonra. bir akşam şöyle denk gelsek de sesli çetli adam gibi 2 dolu squad oynasak ne güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Ben statlar silinecek diye helikopterden milletin üstüne kafa üstü düşmeye falan çalışıyorum abi, silinmezse sıçtık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 biz arkadaşlarla skype'dan squad yapıoruz leziz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ya bizde gsgökhan'la denk geliyor hep ama onun dışında baya patates çıktı pati tayfası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Akşam akarız pampa patates anandır yani ne var, biz sürekli skypedayız akşamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Utanmadan patates diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 skypeda birbirinize fısıldayıp, vebkem mi açıyorsunuz, bf4'de online değilsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 bu sniperdaki metre olayini anlatabilcek biri var mi? 0m'deyken bekledigim gibi atiyor fakat degistirince bayagi yukari gidiyor mermi. edit: tamam anladim ne oldugunu :p laser designatorda adamin kac m uzaklikta oldugunu gosteriyo muydu? isteyim simdi bakamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 gösteriyor bildiğim kadarıyla. ayrıca enteresandır, geçen gün bizim oyun commander girdi, ben denediğimde beta kapalı diyor. adam baya commanderlık yaptı, edit mi acaba adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Ekiptendir, denemeye girmiştir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 o değilde maçı kurtardığım için bana teşekkür etmene gerek yok, skypeda soyunmasamda çok iyi maç çeviririm.. kipss ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Maçın kahramanı ben değil miydim abi yanlış mı gördüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 bingildak said: gösteriyor bildiğim kadarıyla. ayrıca enteresandır, geçen gün bizim oyun commander girdi, ben denediğimde beta kapalı diyor. adam baya commanderlık yaptı, edit mi acaba adam. developerlar giriyor abi arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 http://battlelog.battlefield.com/bf4/en/battlereport/show/1/387132388623098240/795592268/ gönüllerin kahramanı olmuşsun sadasdasd yazdım sana squad açıyorum gel diye sallamadın hiç, mültecilerle oynuyorsun. adamlarda ne bir birlik var ne bir objective ataması. A'ya bir kapandık 3 kişi 15 dk 30 adam, 4 tank, 2 heli patlattık hiç kaybetmedik neredeyse resmen 200 score geriden olay döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 evet, EA tagli biri bicakladi beni hatta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 fakir devlerin kendi serverları yok demek ki, nerede cantuğ bilmemne vpn'den açsın bir server free of charge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 bingildak said: http://battlelog.battlefield.com/bf4/en/battlereport/show/1/387132388623098240/795592268/ gönüllerin kahramanı olmuşsun sadasdasd yazdım sana squad açıyorum gel diye sallamadın hiç, mültecilerle oynuyorsun. adamlarda ne bir birlik var ne bir objective ataması. A'ya bir kapandık 3 kişi 15 dk 30 adam, 4 tank, 2 heli patlattık hiç kaybetmedik neredeyse resmen 200 score geriden olay döndü. Görmedim abi ben de sana evden çalışma derdi anlatırken çıkmışsın öyle random adamlara anlattım sjkdfhsdf. Birazdan giricem tekrar da FOV'u 60 yapıcam 70'de midem bulandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 bende çıktım ya 1-2 saat çalışayım sonra sen girerken gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Abi map engineer mapi ama ben engineer oynarken çok bayıyorum ondan böyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 large conquest abi engineersız olmaz. sürekli tank geliyor çamış gibi oturuyor flag'e kaldıramıyorsun başka türlü. vereceksin designation, vereceksin rpg'i beline beline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 bu arada maçte epik bir sahne oldu ya bildiğin sesli güldüm, 2 tane engineer tankla geldi A'ya, ben arkadan bir tane denk getirdim ve içeri kaçtım, adamlar baktı kimse yok ikisi de indi repair yapıyor, bunlar fark etmeden atladım içine, benim setupda anti personnel silah yok, haliyle işime gelmedi, neyse bunlar ben binince rpg'leri verdiler tankın arkasından hemen indim tanktan, heyecanla bunlar içine atladı hemen, atlar atlamaz rpg'i arkadan bir verirsin ikisi de kızararak öldü. mwhahahhhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Only in Battlefield işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar