Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Oyuncuların tepkisine göre tweak etmeleri lazım senaryoyu, mesela açık alanda jipin gelip bunları gördüğü yerde PC oyuncusu direk indirir adamı. O durumda onca dialog yada animation trigger'ların ona göre değişmesi lazım.

BF3'te bu problem vardı, çok robotikti herşey. Olay başlarken daha indiriyorduk adamı ama sırf dialog'u söyleyecek diye AI sanki adam hala ordaymış gibi devam ediyordu falan.
Sosyal ağlarda paylaş

70 euro nedir ya. benim anlamadigim premium dedigi herhalde bu sefer premiumdan bir expansion u vericez.kafasi. premium sistemi getiricekler zaten ama bf3 te millet agladi ya premium aldik karkand geldi simdi premiumu aldik karkand bosa gitti diye bu sefer one premium expansion diyip kacicaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

hepsini izlemedim sıkıldım resmen. ne farkı var şimdi bunun bf3'ten? gelişmiş yüz animasyonları ve ufak tefek tweakler haricinde.

hayır oyun basbaya cod sistemine girdi, videonun altında hala "go back to cod kid" yorumları var. abi zaten cod oldu oyun, o sözü söyleme hakkımız kalmadı bf için.
Sosyal ağlarda paylaş

afedersin de single'ı içeri geri alsınlar pls. şimdiye kadar ea'in hangi fps'sinin senaryo modu iyi oldu şu son dönemde? (moh, bc2, bf3, moh:w)

ama oyunlar çıkmadan önce hepsine eşşek gibi gameplay yayınladılar, oyunların kendisi çöp çıktı single açısından. hiç de kanmadım bu sefer, yine bitirmeyeceğim bir single player'ı olacak büyük ihtimalle.

neyse grafikler çok iyi, kendisinden beklenen de bu ama zaten. multi gameplay bekliyoruz sonuç olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

hepsini izlemedim sıkıldım resmen. ne farkı var şimdi bunun bf3'ten? gelişmiş yüz animasyonları ve ufak tefek tweakler haricinde.

hayır oyun basbaya cod sistemine girdi, videonun altında hala "go back to cod kid" yorumları var. abi zaten cod oldu oyun, o sözü söyleme hakkımız kalmadı bf için.

grafiklerde yenilenme var,zaten bf3 üstüne bu kadar kısa sürede daha fazla bişey koyamazlardı herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi EA'in tamamen aç gözlülüğü şu oyun, onun tartışması olamaz zaten.

Lakin yine eglenceli BF, yine oynanır. Zaten kimse single için almıyor BF'i, ben mutliplayer trailerına bakarım oyunun.

CoD olduguna katılmıyorum ama aradaki gap gittikçe kapanıyor orası dogru.

Ama üzülmenin manası yok, Arma 3 geliyor. Vücutlar hazır simulasyona.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...