LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Oyuncuların tepkisine göre tweak etmeleri lazım senaryoyu, mesela açık alanda jipin gelip bunları gördüğü yerde PC oyuncusu direk indirir adamı. O durumda onca dialog yada animation trigger'ların ona göre değişmesi lazım. BF3'te bu problem vardı, çok robotikti herşey. Olay başlarken daha indiriyorduk adamı ama sırf dialog'u söyleyecek diye AI sanki adam hala ordaymış gibi devam ediyordu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Digital Deluxe edition pre-order'ı ABD'de 70$, Avrupa'da 70€... Şaka bu EA. Hindistan ip'si üzerinden pre-order etmek gerek HEH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 70 euro nedir ya. benim anlamadigim premium dedigi herhalde bu sefer premiumdan bir expansion u vericez.kafasi. premium sistemi getiricekler zaten ama bf3 te millet agladi ya premium aldik karkand geldi simdi premiumu aldik karkand bosa gitti diye bu sefer one premium expansion diyip kacicaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ai mai olayı pek önemli değil, millet MP için oynacak. Dice'ın o kadar kasacağını sanmıyorum. Video'da MOH'daki gibi alternatif aim olayını eklemişler galiba. silahta dürbünden tüfeğin yanındaki ironsight'a geçiyor. MP'de olursa güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 grafikler ohhşkk. campaignde ikide bir karakter değiştirmeyelim, tanıyalım sevelim falan. bir de campaigne hardcore modu gelsin gözünüzü seviiim dice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Lanet olsun 70 euro nedir ya. 165 lira nerde 127 lira nerde. Avrupa birliğine giremedik ama euroyu dayıyolar bize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Hayran hayran izlemişsiniz de Bf3'ün single videoları da böyleydi sonra oyunun singelesinin tırt olduğu ortaya çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Hala BFBC2 oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 sucuk keser gibi bacak kesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 30 dolar veririm max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 bf3 dlc lerini almayıp bf4 mü beklesem dicem ama e6600 gts250 li sistemim sürünür mü iyice acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 bu arada siyahi eleman Omar / Chalky White mı? tipi sesi ona benzettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 hepsini izlemedim sıkıldım resmen. ne farkı var şimdi bunun bf3'ten? gelişmiş yüz animasyonları ve ufak tefek tweakler haricinde. hayır oyun basbaya cod sistemine girdi, videonun altında hala "go back to cod kid" yorumları var. abi zaten cod oldu oyun, o sözü söyleme hakkımız kalmadı bf için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 abi bi sadece 15 dakka single gösterdiler. millet bf4'ü open land mp için bekliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 afedersin de single'ı içeri geri alsınlar pls. şimdiye kadar ea'in hangi fps'sinin senaryo modu iyi oldu şu son dönemde? (moh, bc2, bf3, moh:w) ama oyunlar çıkmadan önce hepsine eşşek gibi gameplay yayınladılar, oyunların kendisi çöp çıktı single açısından. hiç de kanmadım bu sefer, yine bitirmeyeceğim bir single player'ı olacak büyük ihtimalle. neyse grafikler çok iyi, kendisinden beklenen de bu ama zaten. multi gameplay bekliyoruz sonuç olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 arcane said: bu arada siyahi eleman Omar / Chalky White mı? tipi sesi ona benzettim lan ben de diyorum kime benzetiyorum "Well... I ain't buildin' no bookcase." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Abi Omar var, direkt alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Singelesi olmasa da olur. Video bana hic bsi vermedi. Multi gameplay istiyokk Ayrica 70 yuro terbiyesizlik olmus. 60 usd den fazla kesinlikle vermicem pskolojik snir koydum kendime ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 grafikleri ne gzüel olmuş oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Xenocide said: hepsini izlemedim sıkıldım resmen. ne farkı var şimdi bunun bf3'ten? gelişmiş yüz animasyonları ve ufak tefek tweakler haricinde. hayır oyun basbaya cod sistemine girdi, videonun altında hala "go back to cod kid" yorumları var. abi zaten cod oldu oyun, o sözü söyleme hakkımız kalmadı bf için. grafiklerde yenilenme var,zaten bf3 üstüne bu kadar kısa sürede daha fazla bişey koyamazlardı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Greenmangaming'de pre-purchase açılmış. 45 pound. http://www.greenmangaming.com/s/tr/en/pc/games/shooter/battlefield-4/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 single ı geç multiden haber versinler asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 hmm alsakmı şimdiden 130 liraya falan geliyor sanırım. peki gmg deki premium mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 BF4'teki premium olayı nasıl işleyecek bilmiyorum ama GMG'den preorder edilirse bedava premium expansion pack geleceği yazıyor linklediğim sayfada. Edit: Kanımca BF3 preorderıyla Back to Karkand gelmesi gibi bir kampanya olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Abi EA'in tamamen aç gözlülüğü şu oyun, onun tartışması olamaz zaten. Lakin yine eglenceli BF, yine oynanır. Zaten kimse single için almıyor BF'i, ben mutliplayer trailerına bakarım oyunun. CoD olduguna katılmıyorum ama aradaki gap gittikçe kapanıyor orası dogru. Ama üzülmenin manası yok, Arma 3 geliyor. Vücutlar hazır simulasyona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar