Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 China Rising map pack bedava gelecek bir de 4 gün erken girdik betaya o kadar. Bu arada RPG'lerin refill olmaması ve tankların cort diye yatmaması şu anda sıkıntı gibi gözüküyor olabilir ama ben çok isabetli olduğunu düşünüyorum zira commander gelince bütün oyunun dengesi değişecek, o tankları mankları hep commandera gevşetmek gerekecek, oyunun dinamiği daha şık olacak kanımca. Katılmayanlara katılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 china rising preorder şeysi abi deluxe değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 O zaman 4 gün önce giricez diye kamyonla para verdik abi gerizekalı olduğumuz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Aklımıza sıçayım arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 1000. mesajı da ben attım götünüze girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 bir sorun var houston , oyun load ediyor ama loading ekrani onde asili kaliyor, arka planda spectator gibi koselerden isik siziyor. cozum nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 iyi bi gun daha dayanayım bari elim titrese de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 abi herif forumda böyle konuşuyor konuşuyor sonra cesedine med pack atıyor, tankı denize sürüyor falan yani. oynamayın bu adamla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 draedan said: bir sorun var houston , oyun load ediyor ama loading ekrani onde asili kaliyor, arka planda spectator gibi koselerden isik siziyor. cozum nedir ? Biraz daha bekleyince düzeliyor o ya, bizde öyle oldu. bingildak said: abi herif forumda böyle konuşuyor konuşuyor sonra cesedine med pack atıyor, tankı denize sürüyor falan yani. oynamayın bu adamla. Abi ben şu anda oyunun dinamiklerini anlamaya ve olası bugları görmeye çalışan yetkin bir beta testerım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Xaenin said: O zaman 4 gün önce giricez diye kamyonla para verdik abi gerizekalı olduğumuz için. bir de "3 Gold Battlepacks" ile bf3 için "Vehicle Shortcut Bundle for Battlefield 3" veriyormuş. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 "belki yüzer lan..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Ben yorgun oluyorum abi akşamları, mantık penceresinden yaklaşamıyorum olaylara dsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 official forumlarında BattleCOD olmuş bu diolar, ne dionuz betacılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 cod oynamadım ama çette çok gördüm cod'a benzeten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Şimdi şöyle rephrase edeyim soruyu o zaman, 3 arkadaş oynuyoruz biz genelde online oyunları. Zaten yaz maz ayağına doğru düzgün oyun yoktu wow'da arena fln takılıoduk. Şimdi ama yeni birşeyler oynasak diye düşünüyoruz. Geçen sene BF3'ü bi kaç ay beraber online oynamış oldukça da eğlenmiştik. Şimdi soru, BF4 hype yaratım mı arkadaşlar arasında, yoksa beklentiye boşuna girmeyelim mi? update: bide 7970'ü olup performansı değerlendirecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Abi BF3 ne kadar COD ise bu da o kadar COD ya gerçekten gerizekalı insanlar ya. BF3'ü almışlar, üstüne ekleme yapmışlar, player triggered olan ama scripted olan bina yıkılmaları var, onun dışında mapin belli başlı yerlerine sıkınca dağılıyorlar. Ne alakası var yani COD ile şunun ben çözemiyorum, eşşek kadar alanda 64 kişi birbirine tank tüfek helikopterle giriyor, gelip koridor shooterıyla bir tutuyorlar. Ne kadar benzeyebilir yani COD'a bir Battlefield oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Yani biri dar mapte reflekse dayalı relatif olarak az kişiyle oynanan, infantry combat üzerine bir oyun; diğeri inanılmaz büyük mapte, gerek açık gerek kapalı alanlarda hem infantry hem hava hem de kara hem de SIVI araçlarıyla savaşılan bir oyun. NE KADAR BENZEYEBİLİR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Adamı sinirlendiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 binalar yıkılıyor diye mi öyle demişler yani, getirin abime bir tank denize sürsün bir serinlesin asadsdsaads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Banlayin amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 bingildak said: binalar yıkılıyor diye mi öyle demişler yani, getirin abime bir tank denize sürsün bir serinlesin asadsdsaads Ama çok temiz soktum lan, ilk merdivenden cup diye girdi, tam tank geçecek kadar yapmışlar asdkjfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 suratımın ifadesini görmen gerekirdi ya o kadar inanmıştım ki yüzeceğin birden kendimi serin sularda bulunca yıkıldım resmen içimden diyodum şimdi pro olarak squad fln wipelarız C'i alırız falan. COF dedi ekrana su sıçradı ahıasdhuasdhuasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Xaenin said: Adamı sinirlendiriyorlar. ben söyleyenlerin yalancısıyım, official forumları spamlıyorlar bu iddia ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Abi salla onları, göz var izan var. 1 tane BF haritası bütün COD haritalarının toplam yüzölçümüne sahiptir, daha neyin iddiası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 S-H said: support rpg için ammo veremiyor mu ? hangi rankda geliyor bilmiyorum ama ilerde bir rank'da ammo box geliyor. onla patlayıcı mühimmat verebiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar