Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 DLC yi hediye ediyoruz diyorlar. Daha sonra Premium diye yine aynı şeyi bize satıyorlar :D. Bomba bu adamlar ya.. Server işide bunlarda dimi? biz bi ara 16 kişilik maç serverı ayarlayacaktık (hardcore) 106$ mı ne çıkmıştı fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bfplayer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 moriQ said: bunlardan kod alabilen var mı ? cevap gelmiş zdezen said: 23 kişiye indirim kuponu gönderildi. Labrax ve yalnızşahin'e özel mesaj sistemini kapattıkları için kodlarını gönderemedim. E-posta adreslerini profilime yazarlarsa gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Densiz said: DLC yi hediye ediyoruz diyorlar. Daha sonra Premium diye yine aynı şeyi bize satıyorlar :D. Bomba bu adamlar ya.. Server işide bunlarda dimi? biz bi ara 16 kişilik maç serverı ayarlayacaktık (hardcore) 106$ mı ne çıkmıştı fiyat. Battlefield icin baya tasakli sunucu gerekiyo. Cs gibi yilda 100$ a alabilecegin bi ihtimal yok. Varsa soyleyin, alalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Bu kodu araldan alirken mi giriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bfplayer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 ObuzHapsever said: Eee Frosbite 2'nin üstüne üç beş efekt eklemişler işte. Fb1 ile 2 arasındaki kadar devasa bi sıçrayış yok. anlatması kolayda, hiç denedin mi yapması? beyin a.cıklaması geçirmezsen adam değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 bfplayer köylü postlar atma lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 bu araldan alan oldumu? kodu giriodum 90 tl diyo. kredi kartiyla odemeyi seciorum 108 tl yazio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 indirim değil bindirim kodudur belki? HUEHUEHUEHUEHUEHUE brasil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 paylaşıldı mı hatırlamıyorum. haziran E3'den kalma http://www.youtube.com/watch?v=tqJfCPcu0As Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bfplayer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 pardon bizim oralarda böyledir de Miraul said: bu araldan alan oldumu? kodu giriodum 90 tl diyo. kredi kartiyla odemeyi seciorum 108 tl yazio ben aldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=79Kw0s_fgGQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 gemini kıyıya girmesi filan übermiş Hava değişimi nasıl acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 epic... müzik süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 ulan gene aldiricaklar su yarim oyunu, soktumun ea'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Abi bu kadar hızlı çıkardıkları için kızmıştım almıycam diyordum izledim videoyu yine aldıracaklar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Alacaksiniz pastörler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Yine alıcaz belli oldu iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 allahlarının hiç olmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=oDnSw4v6PcA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 alırsam 50 dalırza premium alırım, kafam rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 bu sefer premümle omaha biç gelmezse küfür ederim. ww2 çıkarmıyorsunuz bari mapi yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 direnicem amk. sıçarım böyle pazarlamaya ya oyun çıkmadan 5 expansion pack 15 yeni araç, yeni content ıvır zıvır tanıtımı yapıyorlar ayıp lan hakkaten ayıp :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 nasıl ya oyun cıkmadan premium mu tanıtıo adamlar? bf3 de oyun 50 euro premium 50 euroydu sonradan cıktıgı ıcın bunda da premiumlabir 100 euro isterler artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 said: Battlefield 4's Battlefield Premium subscription will give players five expansion packs from launch through next summer for $50, publisher Electronic Arts announced during its Gamescom 2013 press briefing today... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar