Novichok Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 patatespresi said: tutmıycam ama iftar yemeklerini seviyorum +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 oruc tutuyorum ,sicak micak bahane aranmamasi gereken bir olay ,aksama kadar disaridayim.kabede mekkede +50 derecede de fazla etkilemiyor ama turkiyede oldugum icin orucun anlamini da buraya gore yasiyorum.fakirlere sadece ramazanda degil hergun sofralarimizi acalim,es dostun karnini doyurmak icin degil mahallede durumu yerinde olmayan ailelerle beraber oruc acalim emin olun daha guzel oluyor Allah tutanlarin orucunu kabul etsin tutmayanlarda insaallah tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 sigara sıkıntılı o yüzden pek bulaşmıyorum ha bi de 61 ler var 3-5 tane size çıra olacam beyler ilerde aasfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 her yıl biriktiriyorum, 30x60, 1800. islamda faiz yok nasolsa ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 sana ne olarak cevapladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Faiz yok ama kar payı var, o 1800e enflasyona göre kar payı binerse sırat köprüsünden geçerken de sana binerler HOHOHO Bakalım ya ben tutarım bi terslik hastalık olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 hiç tutmadim seçenegi de olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Aksilik olmazsa full tutarim bu sene.Bu tarz konu acildiktan sonra allah din peygamber muslumanlik hepsine inceden giydirmeler, alayci mesajlara da takilmamak lazim, pati de cogu kisinin kendi fikir dusuncelerine saygi beklemesi, baskasininkiyle alay etmesi zaten alisila gelmis bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Bu fakirlere yardım edelim , evlerimizi açalım muhabbetine hep şu söz aklıma gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 7thBreath said: çok lüzumsuz ya bu oruç olayı. biraz saygı...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 İftar yemeği adı altında deli gibi yemek yemeyi seviyorum. Ramazandan önce ve sonra kutlama babında deli gibi yemeyi de seviyorum. Ama tutmam oruç tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 it gibi çalışıyorum güneşin bağrında ne orucu. ha ofiste çalışsam da tutmam orası ayrı da iftarlara yancı olmanın tadı bi başka yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Pideler 1 TL olmuş ne orucu !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Butcherofego said: Bu fakirlere yardım edelim , evlerimizi açalım muhabbetine hep şu söz aklıma gelir yuh bu kadar da saçmalık olmaz ya he millet aç kalsın da yardım edip sevap kazanalım istiyoruz. insanların yaptığı iyiliğin altında aradığınız şeye bak ya.hayatında hiçkimseye bi faydası dokunmayan adamların facebookta spamlediği yazı zaten o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 valla biz ramazanda yemek vermiyoruz yemek parasını veriyoruz isteyen tutmayan ki bizde pek az gidiyo arkada bufe var orda yiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Osuran_boğa said: Butcherofego said: Bu fakirlere yardım edelim , evlerimizi açalım muhabbetine hep şu söz aklıma gelir yuh bu kadar da saçmalık olmaz ya he millet aç kalsın da yardım edip sevap kazanalım istiyoruz. insanların yaptığı iyiliğin altında aradığınız şeye bak ya.hayatında hiçkimseye bi faydası dokunmayan adamların facebookta spamlediği yazı zaten o. he canım he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 bizde yasak tutanı işten atıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 laikçi misiniz abi ya da ermeni ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 he canım he ya ne ? bu lafı siyasi partiler için sölesen anlarım ama çıkıpda yav fakirlere bi faydanız dokunsun yemek-para neyse verin diyen adma demen saçmalıktır neresinden tutsan elinde kalır varsa bi fikrin söle yoksa he canım he yaz yada facebook a dön orda spame devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 O adam yemek-para verir vicdan mastürbasyonunu yerine getirip huzurlu şekilde hayatına devam eder ; ama fakirlerin neden fakir olduğunu sorgulamaz , sorgulasada bir şey yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 adama sınıf çatışması gibi advanced konular anlatmayın kafası karışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 nutella hakaret kotan dolmadı mı bugün? ya öle bişe sölüyorsun ki bunu yapan adamların hiç bu tür şeyleri düşünemediğini idda ediyorsun nerden biliyorsun da nasıl bu kadar eminsin anlamıyorum. hayır yoksulluğun olmadığı bi dünyayı kim istemez ama adamın elinden gelen sadece bu işte o adama "sen bunu yaparak kendini tatmin ediyorsun" deyip hiçbişe yapmayan adamlar mı düzeltecek ülkeyi.bi senin kafan çalışıyor bugüne kadar bi sen düşünbildin dimi yoksulluğun olmadığı bi toplum oluşturmak gerektiğini.aşın artık bunları ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Aramızda fark var boğa , ben insanları hem duygu hem zekayla hareket eden varlıklar olarak görüyorum ve değerlendiriyorum.Sen ise sadece rasyonel muhakeme geliştiyorsun ve köşeli bir tablo çiziyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Osuran_boğa said: nutella hakaret kotan dolmadı mı bugün? ya öle bişe sölüyorsun ki bunu yapan adamların hiç bu tür şeyleri düşünemediğini idda ediyorsun nerden biliyorsun da nasıl bu kadar eminsin anlamıyorum. hayır yoksulluğun olmadığı bi dünyayı kim istemez ama adamın elinden gelen sadece bu işte o adama "sen bunu yaparak kendini tatmin ediyorsun" deyip 1 hiçbişe yapmayan adamlar mı düzeltecek ülkeyi.bi senin kafan çalışıyor bugüne kadar bi sen düşünbildin dimi yoksulluğun olmadığı bi toplum oluşturmak gerektiğini.aşın artık bunları ya 1 buna sen mi karar veriyorsun aynı post icinde hem bunu söyleyip hem de ya öle bişe sölüyorsun ki bunu yapan adamların hiç bu tür şeyleri düşünemediğini idda ediyorsun nerden biliyorsun da nasıl bu kadar eminsin anlamıyorum. diyorsun ben emin olamıyorum ama sen bu tarz adamların ülkeye faydalı olamayacagına pek bir eminsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 neyse tartismayalim bunu da merdivenleri nasil cikiyorsaniz bir gun gelir oyle de inebiliriz.fakirlik edebiyatini yapmasin kimse simdi bazilarina bir gomlek bol gelir.. ama fakirlik elindekiyle yetinmektir,gun sonunda verdigi nimetler icin sukretmektir yaradana,zenginken elinde 4s le dolasirken ptt kartina talim edecegime intihar ederim diye kopruye cikmak degildir.gururun da serefinde dibidir beyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar