cetoritto Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 "Tatar Ramazan" said: cetoritto said: tomkat said: bu 30 gun full tutulan bisey degil mi arada mola verilebiliyo mu adamın keyfi öyle isterse "niye böyle yapıyorsun lan?" mı diyeceğiz? Ya da borçlandığı oruçları tutacaktır. Bilemeyiz ki. Yok hocam ramazan orucu farzdır ve 30 gün eksiksiz tutulur, sadece bayanlar muayyen günlerinde tutmazlar. Ayrıca ramazan'da zaten farzı tuttuğun için borcu tutmak diye bişey olmaz, o ancak ramazandan sonra tutulur Tatar kardeşim, dinde zorlama yok ya,o bakımdan adam böyle tutar,üstelik kendine göre haklı gerekçeleri de vardır,sonra kefaret orucu tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 ota boka natural selection denmesi ne zaman biticek ya.. op için de ya senin işyerinde olan bi olayı örnek vererek bu anketi açman ne alaka? napıcan yani kim tutuyor kim tutmuyor. hayır cidden amacını merak ediyorum "sanki yazdığımız herşeyin bi amacı mı var" filan da değil niye bi internet sitesine giren insanların oruç tutup tutmadığını merak ediyosun tam olarak ne kafası bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 bizim mahallede tutanlari dovuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 osuran boğa takma isimli vatandaşım. sana saygım sonsuz. ancak, bir konu başlığı açarken senden veya bir başkasından icazet mi almam lazım? canım istedi açtım bu konu başlığını. netim gayet. tamam mı canım ciğerim? bu kafa ne kafası ise ne kafası,ne yapacaksın, made ilgini çekmiyor, sen işine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Valla Çeto öyle sulandırılmış oruç kabul olur mu bilmem, gerçi kabul eden/etmeyen bir merci cidden var mı yok mu asıl mevzu o ya neyse lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 abi kabul eden merci var diyelim istedigimiz gunler tutup tutmama luksumuz var mi yok mu aydinlatin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 sen benden izin almıyorsan bende istediğimi yazarım . hem başlık aç hem soru gelince sanane beğenmiyosan git de . benim ciddi ciddi soruyorum nedenini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Yok öyle, 30 gün tutacan çatır çatır, bilerek bozarsan ceza girer ayrıyetten! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Osuran_boğa said: sen benden izin almıyorsan bende istediğimi yazarım . hem başlık aç hem soru gelince sanane beğenmiyosan git de . benim ciddi ciddi soruyorum nedenini yahu ben de ciddi ciddi yazdım nedenini(üstelik böyle bir mecburiyetim de yok),canım istedi açtım. budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 "Tatar Ramazan" said: Yok öyle, 30 gün tutacan çatır çatır, bilerek bozarsan ceza girer ayrıyetten! tabi canım, ceası var. lan küçükken maç yapardık kolasına. hep de oruç tuttuğumuzda maçı biz kazanırdık,o kolaları da içerdik tabi. kaç yüz gün borcum vardır kim bilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Butcherofego said: tutmam ama sahura kalkıp yemek yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 ya bu aslında çoğumuzun çocukluğunu özetliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 "Tatar Ramazan" said: Yok öyle, 30 gün tutacan çatır çatır, bilerek bozarsan ceza girer ayrıyetten! ne cezasi yaziliyo, tutmadigin gun kadar yanicak miyim mesela peki unuttum mactan sonra diktim powerade'i kafaya yine mi ceza? veya cok basim agridi hap icmek zorunda kaldim yine mi ceza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 maç yapacağın gün tutma başka gün tut. Eğer gerçekten ilaç içmen gerektiyse bozabilirsin, ceza falan yok, ama başka bi gün tutarsın o kaçırdığın orucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 cahil misin laf olsun diye mi yazıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 cetoritto said: ya bu aslında çoğumuzun çocukluğunu özetliyor. bizim ailede kimse tutmazdi ama kimse ne anne tarafi sulalesi ne baba tarafi babam kurban kestirip ona buna dagitirdi ama simdi birakti hic ramazan anim yok lan herkesin bizim eve toplanip yemek yemesi gibi hatta ramazanin geldigini pide cikmasindan anliyodum cocukken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Tutucam inşallah ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 ramazanın en keyifli yanı.bütün sene alkolün seksin küfürün dibine vuranların oruç konusunda çok ciddi tavır takınmalarını izlemek oluyor sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 İKİ AYDIR İÇMİYORUM ALKOL ARTIK SİSTEMİMDEN ÇIKMIŞTIR MY BODY IS READY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Valla aynı soruyu ben de sorduyorum departman müdürlerine. Oruç tutan 10 kişi çıksa, onların yemekleri yemek saati bittiğinde çöpe gidecek, hiç dokunulmasa bile, ek olarak faturası da kesilecek, mantıklı iş yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Her ne hikmetse hep ramazanda yemekhanede bakım tadilat olacak diye yemek vermezler ama tek çivi de çakmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 oruc tutmayı saglıgından daha onemli zanneden bir kac gerizekalının ölüm haberini alabiliriz bu seneki ramazanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 müslüman olmadığımdan tutmuycam. ama tutacaklara kolay gelsin, sıcaklarda zor oluyor, insanın sürekli su içmesi gerekiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 güllaç <3 3-5 tane yerim tüm raamzan boyuncada dahada fazla yenmez zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar